Προς το περιεχόμενο

12αρηδες Ανεμιστηρες

mavlamemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψαχνω 12αρηδες ανεμηστηρες για το κουτακι μου.θελω να ειναι αθορυβοι και αν ειναι δυνατο με μπλε led. Δεν με νοιαζει αν ειναι απο Ελλαδα η εξωτερικο αρκει να εχουν καλη αποδοση.Εχετε να προτεινετε καποιους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή το έψαξα πολύ τελευταία με τους ανεμιστήρες, αν θες καλό και "αθόρυβο" ανεμιστήριον έχουμε

1)Noctua (καλό αλλά χάλι τα χρώματα)

2)Bequite (όνομα και πράγμα αλλά τσούζει η τιμή)

αν είναι απαραίτητα τα Led αυτό

Φυσικά τα site που σου δείχνω είναι ενδεικτικά ε;

Πριν δυο εβδομάδες εγώ αγόρασα δυο τέτοια: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808856

Είναι με μπλε LEDs δεν κάνουν και πολύ θόρυβο και είναι και τα πιο οικονομικά απο άποψη τιμής και απο φως πολύ καλά, υπάρχει σχετικό βίντεο για τα σιγκερκριμενα στο YouTube αν θες να δεις

O μόνος τρόπος για να μην ακούγονται είναι αν χρειάζεσαι 1000 στροφές να πάρεις ανεμηστήρα των 2000 στροφών και να τον έχεις να δουλεύει στις 1000.Όλοι οι ανεμιστήρες ακόμη και οι πολύ ακριβοί έστω και λίγο θα ακούγονται αν δουλεύουν στα τέρματα.Γιαυτο ότι χρήση και αν θέλεις να τους κάνεις το καλύτερο που μπορείς να κάνεις κατά τη γνώμη μου είναι να πάρεις ανεμιστήρες 2000 στροφών με καλή ροή και ακουστική στις 1300 στροφές και εάν χρειάζεσαι(μπορεί να το κάνει και η μητρική σου) να τους συνοδέψεις και με ένα fan controller για να μπορείς να παίζεις μαζί τους.Με τέτοια fan ξεμπέρδεψες άλλα αν θέλεις πάνω από 2 θα γεμίσει όλο σου το κουτί πίσω fan controllers.Καλύτερα να πάρεις δηλαδή ένα πανελάκι σκέτο για μπροστά.:-D

Πριν δυο εβδομάδες εγώ αγόρασα δυο τέτοια: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808856

Είναι με μπλε LEDs δεν κάνουν και πολύ θόρυβο και είναι και τα πιο οικονομικά απο άποψη τιμής και απο φως πολύ καλά, υπάρχει σχετικό βίντεο για τα σιγκερκριμενα στο YouTube αν θες να δεις

ε οχι και δεν κανει θορυβο,σαν τουρμπινα ακουγεται

topic starter παρε οποιον σου γυαλισει και βαλε ενα fan controller

topic starter παρε οποιον σου γυαλισει και βαλε ενα fan controller

Αν εννοεις fan control σε 5.25 ειναι ζορικο να μπει καλως η κακως...Με αντιστασουλες θα τη βγαλω μαλλον

Αν εννοεις fan control σε 5.25 ειναι ζορικο να μπει καλως η κακως...Με αντιστασουλες θα τη βγαλω μαλλον

υπαρχουν και 3,5" για την θεση του floppy δλδ

Noiseblocker PL2

Έχε υπόψη σου και τον συγκεκριμένο NB.

Οι αντιστάσεις είναι μια καλή και φθηνή λύση για την μείωση του παραγόμενου θορύβου αλλά συνάμμα ρίχνουν και αρκετά τις στροφές τους (εν ολίγοις δεν έχεις έλεγχο αυτών). Προσωπική μου γνώμη είναι σε φθηνούς ανεμιστήρες που τρέχουν στις 2000rpm για παράδειγμα προτείνεται η χρήση αντιστάσεων, αν τα σκάσεις όμως για καλούς ανεμιστήρες (Noctua, bequiet, Noiseblocker) είναι κρίμα να τους βάλεις αντιστάσεις. Αφού έτσι και αλλιώς η λειτουργία τους είναι αθόρυβη ή τουλάχιστον όχι ενοχλητική. Δεν ξέρω τι ψύξη χρησιμοποιείς αλλά περισσότερο θα ακούγεται η ψύκτρα σου ή το τροφοδοτικό παρά τα συγκεκριμένα fans. Μπορείς επίσης να τους βάλεις έναν φθηνό fan controller όπως αυτόν: Zalman Fan Mate 2. Παλιά τον έφερνε το e-shop αλλά πλέον δεν ξέρω που μπορείς να τον βρείς Ελλάδα. :)

Δεν υπαρχει floppy...απο κατασκευης κουτιου. Η ψυκτρα εινιαι η scythe ninja.ειναι να μπει και εκει ανεμιστηρας! Παντως σας ευχαριστω ολους που βοηθατε.λιγο πολυ ολοι ψαχνονται για 12αρηδες

Eνας NB στην ψυκτρα θα ειναι οτι πρεπει

Για τα υπολοιπα 2 μπορεις ή να πας σε slipstream με αντιστασεις

ή σε ledατους οπως τους coolermaster που προταθηκαν ανωτερο(ή αντιστιχους :P )

Έχω 2 από αυτούς πάνω στην accelero για την κάρτα γραφικών. Είναι απόλυτα αθόρυβοι. Περισσότερο ακούγεται ο δίσκος και ο ανεμιστήρας της CPU. Από απόδοση βέβαια στα 42 CFM. Σε full στροφές ένα μικρό θόρυβο μόνο κάνουν που ίσα ακούγεται, τους έχω με αντιστάσεις ριγμένους όμως και πραγματικά είναι αθόρυβοι.

Ψαχνω 12αρηδες ανεμηστηρες για το κουτακι μου.θελω να ειναι αθορυβοι και αν ειναι δυνατο με μπλε led. Δεν με νοιαζει αν ειναι απο Ελλαδα η εξωτερικο αρκει να εχουν καλη αποδοση.Εχετε να προτεινετε καποιους?

Πέρα από τις κλασικά ακριβές υλοποιήσεις των Noctua, Be Quiet, Noiseblocker,

θα μπορούσες να δείς και κάποιους της Nexus οι οποίοι είναι αξιοπρεπέστατοι χωρίς να είναι ιδιαίτερα ακριβοί, αλλά πλέον είναι λίγο δυσεύρετοι στην Ελλάδα...

Έχω έναν D12SL-12 PWM και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...