Προς το περιεχόμενο

Aγορά macbook pro-Αξίζει?

DooKoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω macbook pro.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η μπαταρία όπως έχω δεί σε πολλά βίντεο δεν βγαίνει.Και ούτε βλέπω "τρύπες" για εξαέρωση.Ωστόσο ακούω απο πολλούς ότι είναι οι καλύτερες κατασκευές τα mac.Εσείς τί λέτε?

Δημοσ.

Σε θεμα θερμοκρασιων δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Τα mac ειναι κορυφαια ως προς αυτο το θεμα.

Οσον αφορα την μπαταρια, ναι δεν μπορεις να την βγαλεις. Ειναι μεσα στο λαπτοπ.

Δημοσ.
Οσον αφορα την μπαταρια, ναι δεν μπορεις να την βγαλεις. Ειναι μεσα στο λαπτοπ.

Αυτό σημαίνει ότι χαλάει και γρήγορα.

Μπορεί να αντικατασταθεί σε τέτοια περίπτωση?Και πόσο περίπου παίρνει?

Δημοσ.

Αν έχεις τα λεφτά για mbp, το οποίο είναι και το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί, δεν χρειάζεται να σε απασχολεί, τίποτα άλλο. :)

Καταρχήν η μπαταρία του είναι τόσο καλή που μπορείς να δουλεύεις χωρίς να το έχεις στη πρίζα, οπότε να την αποφορτίζεις και να τη φορτίζεις πλήρως.

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι χαλάει και γρήγορα.

Μπορεί να αντικατασταθεί σε τέτοια περίπτωση?Και πόσο περίπου παίρνει?

η μπαταρια αντεχει 1000 κυκλους φορτισης... εγω σε 8 μηνες συμπληρωσα 100... υπολογισε ποσα χρονια βγαζει... αν παθει κατι και εισαι μες στην εγγυηση στην αλλαζουν...

Δημοσ.

Η μπαταρία είναι πολύ καλή και απ'ότι έχω δει μπορείς να αγοράσεις καινούργια με περίπου 100 ευρώ (βέβαια πρέπει να ανοίξεις τον υπολογιστή).

Ο εξαερισμός του υπολογιστή γίνεται από την βάση της οθόνης, εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ βολικό.

Ακόμα να σου πω ότι 13αρι που έχω, τον ανεμιστήρα τον έχω ακούσει μόνο όταν παίζω παιχνίδια και ποτέ όταν κάνω casual χρήση.

Δημοσ.

Γειά σας.Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω macbook pro.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η μπαταρία όπως έχω δεί σε πολλά βίντεο δεν βγαίνει.Και ούτε βλέπω "τρύπες" για εξαέρωση.Ωστόσο ακούω απο πολλούς ότι είναι οι καλύτερες κατασκευές τα mac.Εσείς τί λέτε?

ειναι οτι καλυτερο αρκει

1. να το χεις ψαξει οτι το mac θα κανει οτι χρειαζεσαι (απο προγραμματα που ειχες πχ στα windows για την καθημερινη χρηση ή και ποιο συγκεκριμενα για να κανεις εξειδικευμενες δουλειες)

2. να παρεις apple care για την 3 ετη καλυψη εκτος και αν τα αλλαζεις συχνα (αν και με την εδω αντιπροσωπεια ειναι καπως τα πραγματα)

3. εχεις σχετικη οικονομικη ανεση (μην το παρεις με ενα εκατομμυριο δοσεις και ειδικα αν δεν σου χρειαζεται και μπορεις να κανεις την δουλεια σου με κατι πιο απλο και μετα χτυπα ξυλο παθει κατι και μεινεις χωρις τιποτα)

Δημοσ.

1. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Αν κάποια εφαρμογή για Mac δεν υπάρχει ή δεν τον εξυπηρετεί, τη βρίσκει στα Windows. Bootcamp και όλα ok.

2. Τελικά τι παίζει με το AppleCare και τις συσκευές της Apple? Σκεφτόμουν να πάρω για το iPhone.

3. Ε βέβαια! Χρειάζεται η οικονομική άνεση λιγάκι. Αλλά το να βάλει κάποιος 12 άτοκες από το να σκάσει τοσα χρήματα ζεστά, δεν νομίζω ότι είναι κακή ιδέα, αρκεί να είναι μετρημένος και προσεκτικός, ώστε να πληρώνει σωστά και να μην κάνει συνεχώς αγορές με δόσεις.

Δημοσ.

1. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Αν κάποια εφαρμογή για Mac δεν υπάρχει ή δεν τον εξυπηρετεί, τη βρίσκει στα Windows. Bootcamp και όλα ok.

2. Τελικά τι παίζει με το AppleCare και τις συσκευές της Apple? Σκεφτόμουν να πάρω για το iPhone.

3. Ε βέβαια! Χρειάζεται η οικονομική άνεση λιγάκι. Αλλά το να βάλει κάποιος 12 άτοκες από το να σκάσει τοσα χρήματα ζεστά, δεν νομίζω ότι είναι κακή ιδέα, αρκεί να είναι μετρημένος και προσεκτικός, ώστε να πληρώνει σωστά και να μην κάνει συνεχώς αγορές με δόσεις.

Apple care δεν υπαρχει για iphone,γνωμη μου ειναι να το παρεις αν εχεις σκοπο να το κρατησεις πανω απο χρονο οπως ειπε ο φιλος πιο πανω,επισης και στα 2 χρονια αν θελεισνα το δωσεις θα φυγει πιο ευκολα αφου θα δωσεις και εγγυηση

Δημοσ.

ειπα οτι δεν υπαρχει γιατι ειχα ρωτησει σε istorm-igolden-document και μου ειπαν οχι,αν υποθεσουμε οτι το παιρνεισ και κανεις χρηση της εγγυησης σε ενα απο αυτα τα μαγαζια θα το δεχτουνε;αυτο ειναι το θεμα,γιατι πιστευω οτι θα μπλεξουμε

Δημοσ.

Για την μπαταρια παντως, εχω την εντυπωση οτι ισχυει το εξης:

Η apple ισχυριζεται οτι η μπαταρια θα αποδιδει το 80% της χωρητικοτητας της μετα απο 1000 κυκλους φορτισης (με λιγο googlαρισμα μπορει να βρει καποιος το νουμερο), αν οχι αλλαζεται χωρις κοστος.

Εχω αλλαξει μαλιστα μπαταρια με αυτο το επιχειρημα στο δικο μου mbp 13 mid 2009, στην systemgraph, κ το ειχα παρει μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες εδω.

Βεβαια ειχα applecare 3yr, δεν ξερω αν αυτο εχει σημασια...

Τελος, να σου πω οτι αν κ το σκεφτομουν παρα πολυ στην αρχη (750€ για μεταχειρισμενο) ειναι η μονη αγορα σε θεμα τεχνολογιας την οποια δεν μετανιωσα τελικα... Οποτε αν το αντεχει η τσεπη σου, προχωρα το χωρις τυψεις (ιδιαιτερα αν ειναι το πρωτο σου mac)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...