_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Με drive sweeper ναι, σε safe mode όχι. Θα το κάνω και αυτό. Με ένα googleάρισμα είδα πολλά παράπονα με αναπάντεχα χαμηλές επιδόσεις με την 5850..
Aristeides Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Bass, για bottleneck σε κόβω. Δες με Gpuz το ρευματακι της κάρτας. Η 5850 είναι πολύ δυνατή καρτούλα αποκλείεται να είναι υποδεέστερη της 8800 :confused:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δυστυχώς έτσι είναι (όχι πως δεν το ήξερα) αλλά το χειρότερο είναι πως τα <<κατεστραμένα>> γραφικά παραμένουν, ενώ μου έβγαλε και άλλα errors.Τα διάβαζα και τώρα τα ζω τα χάλια της ATI..
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δυστυχώς έτσι είναι (όχι πως δεν το ήξερα) αλλά το χειρότερο είναι πως τα <<κατεστραμένα>> γραφικά παραμένουν, ενώ μου έβγαλε και άλλα errors.Τα διάβαζα και τώρα τα ζω τα χάλια της ATI.. εγω με μια 4770 3ετιας ομολογω οτι δουλευω απροβληματιστα τοσο καιρο. εχω ομως και εγω παρατηρησει κατα καιρους με τις αναβαθμισεις τον catalyst να παρουσιαζονται προβληματα που πριν δεν ειχα. πχ. απο τον 11.χ και μετα δεν μπορω να παιξω cs και να εχω την καρτα τηλεορασης μαζι ανοιχτη. οταν κανω ελαχιστοποιηση το cs βγαζει σφαλμα η καρτα τηλεορασης. αλλα επειδη ειδα γενικος βελτιωση σε αλλους τομεις το αποδεχθηκα και αρνηθηκα να βαλω τον τελευταιο απροβληματιστο νομιζω τον τελευταιο 10. γενικα στερεψα απο ιδεες καποιος ειδημων της 5850 μπορει να εχει κατι αλλο να σου πει απλα να σου πω οσον αφορα την πιθανοτητα bottleneck..ακομα και να το εχεις (που ειναι λιγο απιθανο εκτος αν εχεις κανενα celeron ) δεν οφειλεται σε bottleneck τα artifacts στο BC2. ειναι θεμα driver νομιζω καθαρα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Tα artiFUCKS παραμένουν και το παιχνίδι είναι unplayble. Ευτυχώς που έχω 3 δίσκους με λειτουργικό, και δεν χρειάζεται να κάνω format για να παίξω σαν άνθρωπος. Η <<πλάκα>> είναι πως στα light XP που έχω από το 2008 περασμένα, παίζει χωρίς (το χοντρό αυτό..) πρόβλημα, εν αντιθέση με τα <<φρέσκα>>. Αποδείχθηκε πως ο 6300 ακόμα και στα 2,8 ήταν στο όριο με την 8800gt...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.