Προς το περιεχόμενο

επιλογες ati catalyst 11.2

right_half

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

o υπολογιστης ειναι ι5 στα 2.8 με 4γ.ραμ.το προβλημα ππαρατηρειται εντονα στο 3d mark11 στο δευτερο φορτωμα στα temples οταν η εικονα σα να κινειται αργα.δε ξερω την σωστη ορολογια σας το περιγραφω.κατι σα να κανει διακοπες.αυτο παρτειρειται μεχρι και στο football manager sto 3d nα φαντστεις

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου right_half αν δεν έχεις hi end κάρτα γραφικών δεν σου δίνουν την πρέπουσα προσοχή (ενώ αν είχες μια 6970 θα πέφτανε ολοι σαν τα κοράκια) και μάλον πρέπει να πορέψεις και λιγάκι μονος σου όπως έκανα κι εγώ πάνπολλες φορές οταν δεν έπερνα τις απαντήσεις που ήθελα.

Τώρα οσο αναφορά της ρυθμίσεις του CCC 11.2 εγώ έχω 2 ΑΤΙ 5770 σε crossfire και το εχω ρυθμησμένο ως εξής:

SMOOTHVISION-HD:Anti-Aliasing: > Samples X8

SMOOTHVISION-HD:Anisotropic Filtering: > X4

Tesselation: > AMD Optimizet

Catalyst A.I: > Quality

Mipmap Detail Level: > Quality

Whait For Vertical Refresh: > on unless aplication specifies

Anti-Aliasing Mode: > Adaptive Multi-samle AA

Σημειώνω πως οι παραπάνω ρυθμίσεις ειναι καθαρα υποκειμενικές και σύμφωνα με τo hardware του δικού μου pc

Δημοσ.

Εγώ απο όταν Έβαλα 11.2 έχω ένα πρόβλημα.

Όταν ανοίγω το pc βουιζει η κάρτα και το φουφουρι της σαν δεμονισμενο.

Σα σκουπακι μπλακ&ντεκερ.

Για να ηρεμήσει πρέπει να πάω στο catalyst, amd overdrive, enable manual fan, να το βάλω 20% , μετα apply μετα 50% και μετα auto. Παταω apply settings ησυχάζει αλλα μετα όταν το ξανανοιγω to pc αρχίζει πάλι, δεν μου σώζει την τελευταία επιλογή.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ απο όταν Έβαλα 11.2 έχω ένα πρόβλημα.

Όταν ανοίγω το pc βουιζει η κάρτα και το φουφουρι της σαν δεμονισμενο.

Σα σκουπακι μπλακ&ντεκερ.

Για να ηρεμήσει πρέπει να πάω στο catalyst, amd overdrive, enable manual fan, να το βάλω 20% , μετα apply μετα 50% και μετα auto. Παταω apply settings ησυχάζει αλλα μετα όταν το ξανανοιγω to pc αρχίζει πάλι, δεν μου σώζει την τελευταία επιλογή.

Sent from my iPhone using Insomnia

σε μερικες καρτες ατι οταν ξεκιναει ο υπολογιστης λογο ρυθμισης firmware καρτας γραφικων (που ποτε δεν καταλαβα τι εξυπηρετει) ανεβαζει για 3 δευτερολεπτα τις μεγιστες στροφες και μετα κατεβαινει στο φυσιολογικο. σε μενα σε μια σχετικα παλια καρτα την HD4770 το κανει ακριβως στο ποστ. μηπως ακους αυτο και τρομαζεις? λογικα αμεσως ομως πρεπει να πεφτουν οι στροφες.

και κατι αλλο. αφου πατησεις apply στο 50% ειναι πλεον χειροκινητη ρυθμιση. γιατι ξαναπατας το auto μετα? με μπερδεψες. μηπως κανεις αυτο το λαθος

Δημοσ.

η αληθεια ειναι πως δεν μας τα λενε καλα αυτοι οι drivers..στα παιχνιδια(moh,cod,bbc,just cause 2,assasin's creed 2,splinter cell,dead space 2,mafia 2,nfs) τους βρηκα σταθερους,εντουτοις,εντοπισα καποια αλλα προβληματακια σε θεμα software:

1)με χειροκινητη ρυθμιση του anti-aliasing,καποια προγραμματακια(jdownloader,greekddl,youtube videos) μου εβγαζαν θολουρα.απ'οτι διαβασα και αλλου εχει παρατηρηθει σε πολλους χρηστες..

2)υπαρχει ακομη σε μερικους το bug στο οποιο η καρτα σε idle κατασταση δουλευει 100%! :confused:

εγω ευτυχως δεν ειχα τετοιο θεμα,αλλα ενεργοποιωντας το amd overdrive,ειχα χρονισμους σε idle κατασταση 725 και 1000mhz αντιστοιχα! :rolleyes: το απενεργοποιησα και ηρεμησα!κριμα παντως..αν ειναι καθε μηνα να βγαζουν drivers γεματους προβληματα,ας βγαζουν καθε 3μηνο αλλα τουλαχιστον να ειναι κομπλε! :mad:

Δημοσ.

Σε μένα η θολούρα βγαίνει στο jdownloader μόνο και νομίζω πως το πρόβλημα υπήρχε και στους 11.1.

ναι,το προβλημα αυτο αλλα και της 100% χρησης της gpu σε idle κατασταση που εχουν αναφερει πολλοι,εχει παρατηρηθει γενικα στις τελευταιες εκδοσεις catalyst..γι'αυτο λεω οτι ειναι λιγο απαραδεχτοι εκει στην amd... <_<

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...