greekboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αν και ξερω οτι εχουν ανοιχτει πολλα παρομοια θεματα θελω να ειμαι σιγουρος για το προϊν που θα αγορασς γιατι ηδη την πατησα μια φορα το λοιπον,αποφασισαμε με το πανω διαμερισμα να μοιραστουμε το ιντερνετ,το θεμα ειναι οτι αν και μας χωριζει ενας οροφος(εγω 1ο αυτος 2ο) δεν βλεπω καν το δικτυο απο το λαπτοπ μου... μιλαμε μονο για usb adapter περιπτωση,ή δεν ειναι εφικτό με usb? ισως αυτο κανει δουλεια? http://www.e-wifi.gr/Product/70/Instance/70/Page/25/
TheELF Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Πες μας πρώτα τη router έχεις,και σιγουρέψου ότι είναι ενεργοποιημένο το wireless.
greekboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 το ρουτερ το εχει ο απο επανω και ειναι απο αυτα που δινει η Wind τα Oxygen...το wireless ειναι ενεργοποιημενο.
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 και αυτο που εβαλες στο Link οπως και τα usb stick alfa Που εχει στο ebay ειναι 500 mw οποτε ειναι σχεδον οτι καλυτερο μπορεις να παρεις απο την πλευρα του usb stick.υπαρχει και 1000 mw αλλα ενταξει μην καιγεσαι μεσα στο σπιτι σου.απο εκαι και περα στο ρουτερ δεν νομιζω οτι μπορεις να αλλαξεις κεραια η κατι αλλο για να παιξει καλυτερα.
greekboy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ενα bump σημερα γυριζοντας στην πολη μου(ολα τα παραπανω ειναι για την πολη που ειμαι φοιτητης,τεσπα..) και ψαχνοντας κατι συρταρια βρηκα ξεχασμενο ενα Linksys WRT54GS το οποιο νομιζα οτι ειχα πουλησει πριν κανα 2χρονο η απλη ερωτηση,πως θα το αξιοποιησω για την περιπτωση μου(βλ #1)? σαν repeater? σαν access poinτ? υπαρχει καπου καποιος οδηγος με το τι πρεπει ακριβως να κανω?ή καλυτερα θα μπορουσε με απλα λογια να μου εξηγησει καποιος? επειδη εχει να δουλεψει 2χρονια+ θα προτεινατε να κανω firmware update? οπως αυτο πχ?
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 access point γινεται αμα συνδεσεις το ενα με το αλλο με καλωδιο.για repeater με αυτο το firmware οχι.αν παιρνει κανα dd-wrt firmware ισως παιξει σαν Repeater.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.