kinq1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω ένα καλο FTP client, αλλά να είναι δωρεάν. Κατέβασα το flashfxp αλλά σε 30 μέρες λήγει. (Οταν λήξει θα) Θέλω ένα free ftp client για windows. Με πρόχειρη αναζήτηση στο google βρήκα ένα smartftp κι ένα filezilla και τα κατέβασα για δοκιμή. Θέλω: να κρατάει κατάλογο με τα ftp sites που έχω επισκεφτεί, πλήρες με το domain ή ip, port, username/password, και να μπορώ να τα επιλέγω από drop-down menu. Επίσης θέλω να μπορώ να αλλάζω attributes στα remote αρχεία. (read only on/off κλπ). Και να είναι σταθερό, δηλαδή αν το αφήσω να ανεβάζει ή να κατεβάζει πολλές ώρες (ή μέρες) πολλά αρχεία να μη κολλάει / κανει disconnect κλπ. Η αναζήτηση συνουσιάζεται, δεν βρήκα αν έχει ξανασυζητηθεί. Μου έβγαλε πολλά άχρηστα αποτελεσματα στην αναζήτηση :free ftp client:
vadoo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 To filezilla το χρησιμοποιώ στη δουλειά (web developer) πολλά χρόνια και κάνει όλα όσα λές στις προδιαγραφές. Επίσης πολύ καλό (πιο πολύ για ssh, αλλά κανει και για ftp) είναι το winscp
kinq1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μπα, απ' ό,τι είδα, δε μου αρέσει το ui του filezilla. Θα χρησιμοποιήσω το smartftp 64bit μέχρι νεωτέρας.
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μεχρι πρωτίστως ήμουν φανατικός του filezilla αλλά υπήρχαν διάφορα προβληματάκια (κάποια disconnections, κολλήματα, κλπ) που δεν μπορούσα να λύσω σκαλίζοντας τις ρυθμίσεις. Δοκίμασα το Core FTP Lite και βρήκα την υγειά μου. Μην περιμένεις φρου-φρου και εικονίτσες, αλλά καθαρή λειτουργικότητα.
kinq1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Το winscp κάτι λέει στην πρώτη σελίδα του για adware??? Δε θα πάρω ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Το winscp κάτι λέει στην πρώτη σελίδα του για adware??? Δε θα πάρω ευχαριστώ. Θα ήταν κρίμα να μη δοκιμάσεις το εξαιρετικό WinSCP γιατί διάβασες φευγαλέα το σημείο που λες. Ξαναδιάβασέ το πιο προσεκτικά!
geovard Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Θα ήταν κρίμα να μη δοκιμάσεις το εξαιρετικό WinSCP γιατί διάβασες φευγαλέα το σημείο που λες. Ξαναδιάβασέ το πιο προσεκτικά! Όπως το λες. Εξαιρετικό καί υποστηρίζει και άλλα πρωτόκολλα. Και ποιό " μαζεμένο" από το επίσης καλό FileΖilla.
giogr4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Αν χρησιμοποιείς Mozilla Firefox, καλή επιλογή είναι και ο FireFTP. Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ.
kosmis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ χρησιμοποιώ filezilla. Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο. Υπάρχει και portable...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.