z4kos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας .εχω ενα προβλημα .,δεν μπορω να βαλω υποτιτλους στις ταινιες..τα βηματα που ακολουθω ειναι τα εξης ανοιγω την τανια με το vlc και μετα τραβαω τους υποτιτλους και προσπαθω να τους βαλω πανως στην ταινια..τι κανω λαθος?ετσι εκανα και στον υπολογιστη μου οταν χρησιμοποιουσα το bs player.?μηπως φταει το προγραμμα εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο ?εχω το macbook pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα οι υποτιτλοι και η ταινια θα πρεπει να εχουν το ιδιο ονμα και να βρισκονται στον ιδιο φακελο αν τα παραπανω ειναι ακριβως ετσι τοτε οτα θα ανοιγεις το vlc το προγραμα θα τους τραβαει μονο του κανονικα χωρις να κανεις κατι εξτρα εσυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotobave Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 24 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 24 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Συμφωνω με xtraktor. παντως εγω προτεινω bs ειναι πολυ καλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε
z4kos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 το εβαλα στο ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα αλλα τιποτα.. εν τω μεταξυ κατεβασα το bs player αλλα δεν μου το κανει install μηπως δεν το υποστηριζει το συγκεκριμενο προγραμα το mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotobave Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 ισως λογο mac να μην παιζει το bs.. ομως τους υποτιτλους γιατι να μην τους παιρνει εφόσον εχεις βαλει ιδιο ονομα και στον ιδιο φακελο...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4kos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 βασικα κατι εκανα και μου τους βγαζει στα κινεζικα ξερεις κανεις πως τους αλλαζω στα ελληνικα.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 βασικα κατι εκανα και μου τους βγαζει στα κινεζικα ξερεις κανεις πως τους αλλαζω στα ελληνικα.? Αν χρησιμοποιείς το VLC, πηγαίνεις Preferences > Subtitles & OSD και στην επιλογή Default Encoding επιλέγεις είτε Greek ISO 8859-7 (το συχνότερο) ή Greek Windows 1253. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotobave Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αχα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Μπορείς να τους συγχρoνίσεις εύκολα με το subtitle workshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 το κατεβασα χτες το συγκεκριμενο αλλα δεν μπορεσα να το χρησιμοποιησω(ειμαι ασχετη) και το εβγαλα.....εψαχνα τους υποτιτλους και δεν μου τους εμφανιζε στο αρχειο που τους ειχα.....αλλη ιδεα???? τωρα κατεβαω το vob κατι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gallahad23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Και εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα αλλά κατεβασα το bs player και λύθηκε το θέμα του συγχρονισμού...απλά ανοίγεις την ταινία, σερνεις τους υποτιτλους( ή άμα έχουν τον ίδιο τίτλο που δεν χρειάζεται τότε να τους συρεις) και με το cntr και τα βελακια δεξιά-Αριστερά τους φτιαχνω:) Σε κάλυψα;;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LunaDark Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 το κατεβαζω αμεσως....ελπιζω να τα καταφερω...... ευχαριστωωω ωραια το κατεβασα....και συγχρονοζονται αυτοματα η πρεπει να κανω κατι?επισης γιατι δεν εχει ηχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gallahad23 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Απλά οταν κατεβάσει το bs player βάζεις να παίξει την ταινία, σερνεις τους υποτιτλους και με το cntr και το δεξιά βελακι τους καθυστερεί και με το αριστερό τους επιταχυνεις... Πάνω δεξιά βλέπεις ποσά δευτερόλεπτα τους επιταχυνεις/καθυστερεί... Τώρα για τον ήχο...δεν ξέρω...τα ηχεία τα ανοιξες?:)πλακιτσα:) Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Για τους υπότιτλους, βάλε την ταινία να παίζει και πάτα αντίστοιχα τα πλήκτρα G / H, για να συγχρονίσεις. (παίζει να είναι και H / J, δε θυμάμαι ακριβώς ποιά.) Στο vlc, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.