Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα φτάσουμε να θέλουμε και geiger μετρητή για να απολαύσουμε ένα γκάτζετ βράστα.....Εντάξει δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα το soc δε θα το έχουν και έξω στη βροχή....απ΄την άλλη κάρτα γραφικών από το Τσέρνομπιλ θα έπαιρνες ; :rolleyes:

• Απαντ. 806
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

By the way, σημερα μου σταλθηκε ενα mail απο το public και ελεγε οτι το εχουν στο Mall (Μαρουσι) για επιδειξη. E, αφου ημουν κοντα ειπα να περασω....Ελα ομως που τελικα δεν το ειχαν και μου ειπαν οτι προεκυψε προβλημα (διενεξη) με την apple και τελικα δεν τους επετραπηκε να το δειξουν στο κοινο πριν τις 26 Μαρτιου. Τεραστιο FAIL για μενα...δεν μπορεις να στελνεις ενημερωτικο μηνυμα και σε μιση ωρα που φτανει εκει ο πελατης, να του λες άλλα....

Δημοσ.

Ελα ομως που τελικα δεν το ειχαν και μου ειπαν οτι προεκυψε προβλημα (διενεξη) με την apple και τελικα δεν τους επετραπηκε να το δειξουν στο κοινο πριν τις 26 Μαρτιου. Τεραστιο FAIL για μενα...δεν μπορεις να στελνεις ενημερωτικο μηνυμα και σε μιση ωρα που φτανει εκει ο πελατης, να του λες άλλα....

χα... χαχα....αχαχαχαχαχαχαχααχααα...

(δεν γελάω για σένα φίλε dimkar όπως κατάλαβες)

Δημοσ.

χα... χαχα....αχαχαχαχαχαχαχααχααα...

(δεν γελάω για σένα φίλε dimkar όπως κατάλαβες)

Nαι, το καταλαβα :) Παντως ειναι οντως για πολλα γελια.....

Δημοσ.

€529...

καλα κατσε να το δουμε στην πραξη... γιατι στο ελλαδα αλλαζουν πολλα αποτομα!

δηλαδη το 16gb wifi +3G ποσο θα το εχουνε?????

Δημοσ.

Eiναι τουλαχιστον απαραδεκτο να μην γνωριζουμε την τιμη ενος προιοντος ,μολιε 4-5 ημερες πριν απο την διαθεση του.

Δημοσ.

Απο Αγγλία βγαίνει 490€.δε είναι τραγική διαφορα (39€) αν σκεφτείς ότι εδω μπαίνουν έξτρα φόροι και μεσαζων που στην Αγγλία δεν υπάρχει (apple store).

Δημοσ.

Απο Αγγλία βγαίνει 490€.δε είναι τραγική διαφορα (39€) αν σκεφτείς ότι εδω μπαίνουν έξτρα φόροι και μεσαζων που στην Αγγλία δεν υπάρχει (apple store).

το αυτό... εγώ το iphone 4 μου το πήρα από Αγγλία μόνο και μόνο επειδή άργησε να έρθει στην Ελλάδα, όχι για ~50€ διαφορά

Δημοσ.

φιλε μου μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο???? στην αμερικη εχουν δολαρια και εμεις εδω ευρο... δηδ στην αμερικη εχουν το wifi 16g $499.00 (499.00 US$ = 352.525609 Euros) και εμεις εδω στην ελλαδα θα το πουλησουμε 530 ευρο... δηλαδη 180 ευρο περισσοτερα απο οτι στην αμερικη!!!! και οχι 39 που αναφερεις!!!! ειναι μεγααλλλλληηηηη διαφορα!!

Δημοσ.

φιλε μου μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο???? στην αμερικη εχουν δολαρια και εμεις εδω ευρο... δηδ στην αμερικη εχουν το wifi 16g $499.00 (499.00 US$ = 352.525609 Euros) και εμεις εδω στην ελλαδα θα το πουλησουμε 530 ευρο... δηλαδη 180 ευρο περισσοτερα απο οτι στην αμερικη!!!! και οχι 39 που αναφερεις!!!! ειναι μεγααλλλλληηηηη διαφορα!!

Όντως τα μπερδεύουμε λίγο. Ο φίλος παραπάνω μιλάει για Αγγλία και αναφέρεται στην τιμή του Αμερικάνικου σε $ [που πάλι δεν στέκει ^_^ ].

Αμερική : $499 = £307 = €352

Αγγλία : $647 = £399 = €456

Ελλάδα : $750 = £462 = €523

Δεδομένων των ισοτιμιών, πάντα συμφέρει να αγοράσεις από Αμερική αν καταφέρεις να περάσεις τελωνείο χωρίς να δώσεις τα μαλλιά σου. Αλλιώς Αγγλία, που δεν έχει μεσάζοντες, παρά μόνο Apple Stores. Εδώ που πρέπει και ο μεσάζων να φάει, έχουμε άλλο ένα καπελάκι.

Είναι μεγάαλλλλληηηηηη διαφορά, όντως. :lol:

Δημοσ.

Εγώ τιμές από το Αγγλικό apple store δεν είδα ακόμα πάντως. Αν θυμηθώ όμως την περίπτωση του iphone για +- 50€ διαφορά δεν το βρίσκω δα και τόσο συμφέρων

Δημοσ.

Δεν ξέρω όμως αν αξίζει τον κόπο να το διακινδυνεύσεις με τα όσα διαβάζουμε για το χάος που επικρατεί στα ΕΛΤΑ και την διαχείριση δεμάτων εξωτερικού.

Δημοσ.

Στην Αγγλία έχει 429£=490€ ασε τις ισοτιμίες με αμερική.είναι γνωστή η πολιτική $=€ που εφαρμόζουν όλες οι εταιρίες.εγω μίλησα για διαφορα εντός ευρωπαϊκής ένωσης.

Και το Αυτό επειδή έχω τον αδερφό μου που σπουδάζει Αγγλία αλλα 490 + τα μεταφορικά για να μου το στείλει θα πιάσω τα 529€ που κάνει εδω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...