Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 806
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To ipad2 ειναι ήδη jailbroken απο τον comex!

comex twitter...

comex comex

would've had it yesterday if I didn't have to spend 1.5 days looking for a replacement exploit (which came from a most unexpected place...)

Δημοσ.

Παιδες μια ερωτηση. Σκεφτομαι να παρω δωρο στη μητερα μου (καθηγητρια μαθηματικων) το 1 ή το 2. Θα της χρησιμευσει? Υπαρχουν ειδικα προγραμματα (μαθηματικων, καρτελες για τους μαθητες, κτλ), μπορει να συνδεθει με προτζεκτορα π.χ.? Ευχαριστω

Δημοσ.

Με projector μπορεί να συνδεθεί. Η Apple πουλάει και HDMI adaptor και VGA adaptor.

Σε αυτόν τον τομέα το iPad 2 είναι καλύτερο γιατί μέσω του HDMI adaptor μπορεί να κάνει mirror την οθόνη του σε όλες τις εφαρμογές.

Αντίθετα, στο iPad 1 πρέπει η εκάστοτε εφαρμογή να έχει πρόβλεψη για προβολή σε εξωτερική οθόνη.

Για εφαρμογές μαθηματικών, κάνε μόνος σου μια αναζήτηση στο iTunes App Store.

Δημοσ.

[slightly offtopic]

Έχω συμπληρώσει την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος του public την πρώτη μέρα που αυτή βγήκε στον αέρα. Χτες μου έρχεται το email:

Αγαπητέ-η,

Έχετε συμπληρώσει την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το iPad2 από τα Public.

Προκειμένου να έχουμε καλύτερη εικόνα για τις προτιμήσεις σας παρακαλούμε απαντήστε στο e-mail επιλέγοντας μία από τις παρακάτω απαντήσεις σε κάθε ερώτηση ώστε να συμπληρώσουμε την αίτησή σας.

Το iPad μου θέλω να είναι: Χρώμα

Λευκό

Μαύρο

Το iPad μου θέλω να είναι: Χωρητικότητα

16Gb

32Gb

64Gb

Το iPad μου θέλω να είναι: Συνδεσιμότητα

Wi-fi

Wi-fi + 3G

Είμαι κάτοχος iPad

Ναι

Όχι

Κατάστημα προτίμησης

Συντάγματος

Πειραιά

Αμαρουσίου

Γλυφάδας

Αγ. Δημητρίου

Θεσσαλονίκης-Τσιμισκή

Θεσσαλονίκης-Πυλαία

Ιωαννίνων

Βόλου

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Public.gr

έτσι ακριβώς όπως σας το παραθέτω. Απλό κείμενο και με αποκορύφωμα φανερές πάρα μα πάρα πολλές διευθύνσεις email και άλλων ενδιαφερομένων. [/slightly offtopic]

υπάρχει τίποτα νεότερο για προπαραγγελία που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου; plaisio.gr και public είδα μόνο

Δημοσ.

Και στο multirama μια απο τα ιδια..

Mονο προπαραγγελια δεν ειναι αυτο .

Απλα κοιταν τι θα παραγγειλουν και πως θα το διαθεσουν στα καταστηματα τους .

Μαλλον επαθαν μεγαλη νιλα απο το ipad 1 , ειναι και η κριση :-D

Δημοσ.

Πήγα σε κατάστημα multirama μεγάλο και ρώτησα σήμερα 16 Μαρτίου για το ipad2 που έρχεται σε 10 μέρες. Και δεν ήξεραν καμία πληροφορία!!! Ούτε ποια μέρα ακριβώς θα είναι διαθέσιμο (Σάββατο ή Δευτέρα), ούτε τιμές μοντέλων, ούτε ποια μοντέλα θα έρθουν! Και φυσικά δεν δέχονται προπαραγγελίες...Α ρε αθάνατε Ελληναρά, πάντα της τελευταίας στιγμής...

Δημοσ.

Πήγα σε κατάστημα multirama μεγάλο και ρώτησα σήμερα 16 Μαρτίου για το ipad2 που έρχεται σε 10 μέρες. Και δεν ήξεραν καμία πληροφορία!!! Ούτε ποια μέρα ακριβώς θα είναι διαθέσιμο (Σάββατο ή Δευτέρα), ούτε τιμές μοντέλων, ούτε ποια μοντέλα θα έρθουν! Και φυσικά δεν δέχονται προπαραγγελίες...Α ρε αθάνατε Ελληναρά, πάντα της τελευταίας στιγμής...

εδω καναμε ολυμπιαδα και 5' πριν την εναρξη βιδωσαμε την τελευταια λαμπα,εσυ θελεις να ξερουν 10 μερες πριν ερθει το ipad πληροφοριες :lol: :lol:
Δημοσ.

Σημερα περασα απο το μαγαζι της apple στο Λονδινο, τι να λεμε!

Πανικος μεσα στο μαγαζι, βασικα οχι μαγαζι αλλα ναος της apple...

Ρωτησα για Ipad2 και δεν το ειχαν ουτε καν για promo, 25 Μαρτιου μου ειπαν....

Καλα χαίρω πολυ, τοτε η ουρα θα φτανει μεχρι το Big ben.... :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

Σήμερα πέρασα από το iStorm στο Κολωνάκι, το επίσημο κατάστημα της iSquare. Ο ευγενέστατος πωλητής μου είπε για 26 Μαρτίου και ότι υπάρχει ήδη λίστα προεγγραφής.

;)

Δημοσ.

Σήμερα πέρασα από το iStorm στο Κολωνάκι, το επίσημο κατάστημα της iSquare. Ο ευγενέστατος πωλητής μου είπε για 26 Μαρτίου και ότι υπάρχει ήδη λίστα προεγγραφής.

;)

Στο κατάστημα μόνο η λίστα προεγγραφής; γιατί στο site δεν βρήκα κάτι

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, στο κατάστημα. Ήμουν στο Κολωνάκι κι είπα να περάσω να ρωτήσω. :)

Ο πωλητής μου είπε ότι έχουν ήδη καμιά 50αριά άτομα στη λίστα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Δηλαδή: εάν η Apple τους στείλει 100 κομμάτια (ενδεικτικό νούμερο) και έχει 200 άτομα ουρά, θα τα δώσει, λίστα ξελίστα. Δεν ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ δηλαδή το κατάστημα.

Απορώ βέβαια γιατί υπάρχει η λίστα προεγγραφής αλλά τέσπα. :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.

Είμαι και εγώ στην αναμονή για το 2 έχω κάνει προεγγραφή τόσο στο πλαίσιο και περιμένω νεώτερα.

Θα ήθελα όμως να βάλω εδώ δυο προβληματισμούς και θα εκτιμούσα τις απόψεις σας.

Με βάση τα γεγονότα στην Ιαπωνία και δεδομένου ότι ο επεξεργαστής φτιάχνεται εκεί και γενικά όλη η συσκευή σε γειτονικές χώρες

1. Υπάρχει κίνδυνος να είναι επικίνδυνη η συσκευή από άποψη ραδιενέργειας και να μην είναι ασφαλής για χρήση κυρίως από παιδιά?

2. Το γεγονός ότι η Τοσίμπα σταμάτησε την παραγωγή, θα έχουμε πρόβλημα με διαθεσιμότητα συσκευών?

3. Οι παρτίδες που θα έρθουν πρώτες, είναι είδη στην Ευρώπη, άρα είναι πιο ασφαλές?

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για ίσως την αφέλεια κάποιων ερωτήσεων

Δημοσ.

Απορώ βέβαια γιατί υπάρχει η λίστα προεγγραφής αλλά τέσπα. :)

πιστεύω για τον "απόθεμα" και τον αριθμό παραγγελιών τους. Γιατί να σκέφτηκαν τον καλό καταναλωτή που πρώτος ενδιαφέρθηκε και πρώτος θα το πάρει από χλωμό έως απίθανο.

1. Υπάρχει κίνδυνος να είναι επικίνδυνη η συσκευή από άποψη ραδιενέργειας και να μην είναι ασφαλής για χρήση κυρίως από παιδιά?

2. Το γεγονός ότι η Τοσίμπα σταμάτησε την παραγωγή, θα έχουμε πρόβλημα με διαθεσιμότητα συσκευών?

3. Οι παρτίδες που θα έρθουν πρώτες, είναι είδη στην Ευρώπη, άρα είναι πιο ασφαλές?

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για ίσως την αφέλεια κάποιων ερωτήσεων

1. όχι, δεν θα είναι επηρεασμένο από τα τελευταία γεγονότα. Δεν ξέρω αν γίνεται να επηρεαστούν από κάτι τέτοιο επεξεργαστές και άλλα μέρη μιας συσκευής αλλά ακόμα και να μπορούν μία ιστοσελίδα που το "διέλυσε" κομμάτι- κομμάτι είδε ότι οι επεξεργαστές είναι Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2011 άρα πριν τα γεγονότα.

2. είναι πιθανό για τις μελλοντικές παρτίδες. Προσωπικά δεν θα εκπλαγώ αν επηρεάσει και τις πρώτες παρτίδες (σε κομμάτια που θα παραλάβουν δηλαδή) σε χώρες σαν και μας που δεν είναι στην πρώτη γραμμή της λίστας της apple. Παρόλα αυτά σίγουρη απάντηση δεν υπάρχει.

3. Πιο ασφαλές σε πιο κομμάτι και από ποιες άλλες παρτίδες; Αν εννοείς το πρώτο ερώτημα σου ανέλυσα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...