Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι λέω... αλλά περιμένω να δω καμιά τιμή από ελληνικό κατάστημα να μου φύγει η όρεξη γιατί θα μου περισσεύει για να λέμε και την αλήθεια. Ακόμα αμφιταλαντεύομαι

• Απαντ. 806
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να δούμε και πόσο θα μας το πλασάρουν εδω....

Εξωτερικό θα διατηρηθούν οι ίδιες τιμές. Εδώ δεν νομίζω να γίνει το αντίθετο.

Διορθωση: νομίζω -> ελπίζω.

Δημοσ.

Θέλω να δω με τι μούτρα θα το διαφημίσουν εδώ. "Τώρα το νέο Ipad2. Ξεχάστε το Ipad που αγοράσατε 2 μήνες πριν, πάλιωσε! Τηλεφωνήστε στο 800-100-φτου και βγαίνω για πληροφορίες...".

Δημοσ.

Θέλω να δω με τι μούτρα θα το διαφημίσουν εδώ. "Τώρα το νέο Ipad2. Ξεχάστε το Ipad που αγοράσατε 2 μήνες πριν, πάλιωσε! Τηλεφωνήστε στο 800-100-φτου και βγαίνω για πληροφορίες...".

Νομίζω τα παράπονα θα πρέπει να πάνε στην apple που ενώ γνώριζε φυσικά τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του ipad 2 για τις χώρες της ευρώπης κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες το ipad 1 για να ξεστοκάρει στην χώρα μας.

Δημοσ.

λογικο αφου δεν υπαρχουμε σαν χωρα,οσο και να ποναει αυτο...

Δεν είναι θέμα χώρας ή όχι. Είναι θέμα αν οι οπαδοί της apple θα αγοράσουν το προϊόν ή όχι λίγες εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει η ανανέωση. Και αφού από ότι φαίνεται το αγοράζουν γιατί να μην το πουλήσει;

Δημοσ.

Όταν μας έρχεται αργά παραπονιόμαστε γιατί μας έρχεται αργά!

Τώρα που μας έρχεται νωρίς παραπονιόμαστε πάλι;;;;

Ή καλύτερα να περιμέναμε μέχρι το καλοκαίρι να μας φτάσει;

Επιπλέον το ipad1 ήταν σε πώληση πριν μερικές ημέρες όχι μόνο στην Ελλάδα... αλλά παντού!

Δημοσ.

Πάει το γνωστό exploit με τον καινούριο επεξεργαστή οπότε η jailbreaking σκηνή αρχίζει από το μηδέν... το κόβω να αργεί το jailbreak για το ipad2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...