Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 806
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω Jailbroken iPad 2 που τρέχει iOS 5.0.1. Θέλω να κάνω την update iOS 5.1 αλά φοβάμαι μήπως μετά δεν μπορώ να κάνω Jailbreak. Ξέρει κανείς αν θα μπορώ μετά να ξανακάνω το Jailbreak?

Δημοσ.

Προς το παρόν ΔΕΝ μπορείς να κάνεις jailbreak σε iPad 2 με iOS 5.1. Αν θέλεις οπωσδήποτε το jailbrake, ΠΡΕΠΕΙ να μείνεις σε iOS 5.0.1 και να ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ νεώτερα.

Δημοσ.

καλησπέρα

πως μπορούμε σε ένα jailbreak ipad2 να κατεβάζουμε αρχεία από filepost και άλλος hosters ,έχω κατεβάσει μια εφαρμογή από το cydia h οποιa επιτρέπει την αποθήκευση αρχείων και torrents κατεβασμένα μέσο safari ,αλλα όσες φορες το έχω δοκιμάσει δεν δουλεύει ,επίσης υπάρχει πρόγραμμα τύπου azureus και τα λόπια ,για να κατεβάζουμε torrent με το ipad;;,κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη.

ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,αν κανω αναβαθμιση σε ipad 2 με λειτουργικο 4.3 στο 5 θα κολλαει ή θα ειναι οκ???

Δημοσ.

Επιβάλλεται να το κάνεις.

iPad χωρίς 5 έκδοση είναι σχεδόν άχρηστο μόνο και μόνο λόγω έλλειψης Gestures.

Λες ε? Δεν θα κολλαει ομως? Γιατι κατι τετοια μου ειπαν!

Δημοσ.

Όχι βέβαια. Ποιος στο είπε αυτό; confused.png

Από τη στιγμή που ο κατασκευαστής το προτείνει, κάτι ξέρει.

Κατι τετοια μου ελεγαν και ειμουν με την απορια!! Οπωσδηποτε ευχαριστω!

Δημοσ.

Παιδιά έχω κάνει update στο iOS 5.1 στο iPad 2 μου αλά δεν μπορώ να του κάνω jailbreak!! Πίστευα ότι πρέπει αν περιμένω λίγο μετά από την εμφάνιση του iOS 5.1 αλά ακόμα να βγει κανα καινούριο Absinthe ή τίποτα τέτοιο! Υπάρχει τουλάχιστον τρόπος να γυρίσω στην iOS 5.0.1??

Δημοσ.

Το iPhoto, το Photoshop για iPad, το Angry birds spaces, και ίσος και καμία άλλη, αλά δεν έχω καθόλου πιστωτική κάρτα στο app store οπότε δεν μπορώ να αγοράσω καθόλου εφαρμογές.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις, αλλά νομίζω ότι η Apple είναι τίμια σε ότι αφορά το AppStore. Οι εφαρμογές είναι σε καλές τιμές και τις έχει πάντα σε ηλεκτρονική μορφή διαθέσιμες προς εγκατάσταση μαζί με τα Updates τους.

Από εκεί και πέρα αν σε ενδιαφέρει να βάλεις πάρα πολλές και ότι να' ναι, ναι χρειάζεται να το σπάσεις. Όμως το να αγοράσεις δέκα (10) εφαρμογές για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, δεν νομίζω ότι είναι μεγάλο πράμα.

Τέλος, όσοι έχουν προβλήματα με τις συσκευές τους, αν έχουν κάνει Jailbreak, πάντα θα υπάρχει η σκέψη μήπως φταίει το αυτό. Ε και μερικά προβληματάκια αστάθειας τα είχε το iPad 2, γιατί όχι και το 3.

Ο καθένας βέβαια μπορεί να κάνει ότι θέλει, απλά είπα την άποψη μου.

Υ.Γ.: Θυμάμαι που όταν είχα πρωτοπάρει το iPhone μιλούσα με ένα παιδί που το είχε σπασμένο. Και του έλεγα ότι δεν το έχω σπάσει. Εκείνος μου είπε "και αγοράζεις τις εφαρμογές; Σιγά μην δώσω λεφτά για τις εφαρμογές", με ειρωνικό ύφος, νομίζοντας ότι είναι μάγκας. Δεν έχουν ούτε 30, ούτε 40€. 80cent!

Δημοσ.

Ναι, το ξέρω πόσο κοστίζουν και όντος δεν είναι τίποτα, όμως πρέπει να έχω κάρτα για να τις αγοράσω και εγώ δεν έχω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...