Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μιλησα με την Vodafone για να σιγουρευτω αν εχω 12μηνη δευσμευση.

Με ενημερωσαν λοιπον, πως δεν εχω, αφου δεν πηρα καποια επιδοτηση για συσκευη ή καποιο στικακι. 2μηνη δευσμευση εχω.

Οποτε ξεκαθαριστηκε το θεμα παγιδας.

Αντιλαμβανεσαι λοιπον οτι ειναι θεμα επιλογης; :)

Φαινεται πιο παλια(?) το διναν με 12μηνη δεσμευση, αλλα τωρα το δινουν με 2μηνη δεσμευση. (που και παλι ειναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ και δεν ειναι θεμα επιλογης)

Το χειροτερο ειναι οτι τους περισσοτερους χρηστες μπορει να μην τους ενημερωσε για την αλλαγη και ετσι να συνεχιζουν να πληρωνουν για κατι που τους αρκουσε το tethering.

Βεβαια, οτι θα φθασουμε στο σημειο να επικροτουμε την vodafone που εχει μικρη δεσμευση(οχι καθολου) και τοσο καιρο ειχε κλειδωμενο tethering και ετσι αναγκαζε τους χρηστες σε αγορα εξτρα προγραμματος ειναι λιγο περιεργο!

• Απαντ. 806
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα γιατι πρεπει ολοι να ειχαν καποιο προγραμμα με δεδομενα και καποιο Smartphone;

Μπορει καποιος να το πηρε για το Netbook, Laptop ή iPad και να μην ειχε πριν κατι αλλο. Να εκανε μονο ενα συμβολαιο για δεδομενα δηλαδη.

Επισης κλειδωμενο ηταν πολυ καιρο. Απλα μια μερα το ξεκλειδωσαν. Καλο ειναι αυτο. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει δευσμευση που ειναι το προβλημα;

Εσυ το σκεφτεσαι λες και ηταν κλεδωμενο για 4 μερες και οταν εγω εκανα νεα συνδεση το ξεκλειδωσαν. Εχεις μπερδευτει νομιζω.

Που και παλι δεν υπαρχει δευσμευση.

Δημοσ.

Μα γιατι πρεπει ολοι να ειχαν καποιο προγραμμα με δεδομενα και καποιο Smartphone;

Μπορει καποιος να το πηρε για το Netbook, Laptop ή iPad και να μην ειχε πριν κατι αλλο. Να εκανε μονο ενα συμβολαιο για δεδομενα δηλαδη.

Επισης κλειδωμενο ηταν πολυ καιρο. Απλα μια μερα το ξεκλειδωσαν. Καλο ειναι αυτο. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει δευσμευση που ειναι το προβλημα;

Εσυ το σκεφτεσαι λες και ηταν κλεδωμενο για 4 μερες και οταν εγω εκανα νεα συνδεση το ξεκλειδωσαν. Εχεις μπερδευτει νομιζω.

Που και παλι δεν υπαρχει δευσμευση.

Μα δεν μιλαμε για τον χρηστη που δεν ειχε smartphone κλπ.

Μιλαμε για εναν τυχαιο χρηστη που ειχε iPhone, του αρκουσαν τα mb, αλλα η vodafone δεν επετρεπε τοσο καιρο το tethering και ετσι τον ωθησε σε νεο παγιο.

Ε αυτος ο χρηστης, χωρια οτι εχει ΔΕΣΜΕΥΣΗ 2 μηνων, χωρια οτι τοσο καιρο αναγκαζοταν να πληρωνει 10€/μηνα λογω κλειδωμενου tethering, το πιο πιθανον ειναι να μην ειδοποιηθηκε απο την vodafone οτι ξεκλειδωσε το tethering (που του αρκουσε) και ετσι να συνεχισει να πληρωνει τα 10€/μηνα.

Δεν μιλαμε για εσενα(οποτε μην βαζεις πρωτο προσωπο, απλα η περιπτωση σου ηταν η αφορμη της συζητησης), μιλαμε για την πολιτικη της vodafone τοσο καιρο που ειχε κλειδωμενο το tethering και προφανως ωθησε χρηστες (οπως και εσενα) σε νεο παγιο που αρχικα δεν χρειαζοντουσαν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μολις μιλησα με την Vodafone για να σιγουρευτω αν εχω 12μηνη δευσμευση.

Με ενημερωσαν λοιπον, πως δεν εχω, αφου δεν πηρα καποια επιδοτηση για συσκευη ή καποιο στικακι. 2μηνη δευσμευση εχω.

Οποτε ξεκαθαριστηκε το θεμα παγιδας.

Αντιλαμβανεσαι λοιπον οτι ειναι θεμα επιλογης; :)

Σε οποιοδήποτε συμβόλαιο υπογράφεις, αν δεν πάρεις κάποια επιδότηση για εξοπλισμό κλπ, η βασική υποχρέωση παραμονής είναι 2 μήνες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφού δεν υπάρχει δέσμευση και κάποιος μπορεί να το κόψει. Γιατί δεν το κάνει;

Η αλλαγή στο θέμα του tethering έγινε πρόσφατα οπότε σιγά σιγά θα το πάρουν είδηση και οι υπόλοιποι. Θα το κρατήσουν μόνο όσοι δεν είχαν κάποιο πακέτο data στο αρχικό τους συμβόλαιο ή είχαν πολύ λίγα.

Βασικά η δίμηνη δέσμευση που λέμε είναι λίγο ...άτυπη. Στην ουσία παλι το συμβόλαιο σου αναφέρει 12 ή 18 μήνες, αλλα αν δεν έχεις πάρει επιδότηση μπορείς να το διακοψεις μετά το πρώτο δίμηνο χωρίς κυρώσεις κλπ.

Εγώ πάντως στο iPhone έχω 1.5gb από voda ενώ στο iPad 5gb απο wind λόγω πολύ καλής τιμής που έχουμε στο εταιρικό.

:)

Δημοσ.

Εγώ πάντως στο iPhone έχω 1.5gb από voda ενώ στο iPad 5gb απο wind λόγω πολύ καλής τιμής που έχουμε στο εταιρικό.

:)

Την παλευει η wind απο ταχυτητες?

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, τι ακριβώς είναι το VPN στο iPad και πως μπορώ να δημιουργήσω ένα?

Virtual Private Network που το χρησιμοποιείς αν θέλεις να συνδεθεις σε κάποιο κλειστό δίκτυο (στο χώρο δουλειάς σου απομακρυσμενα για παράδειγμα) το οποίο είναι προστατευμένο κλπ κλπ. Οπότε μάλλον άχρηστο σου είναι. Αν παρόλα αυτα υπάρχει τέτοια απαίτηση, ο admin σου θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες.

B)

Δημοσ.

2 απορίες για όποιον κάτοχο ξέρει:

ι) youtube videos παίζουν όλα ή μόνο αυτά που είναι σε html5? Πχ αυτό παίζει σε ipad? (ναι, η φίλη μου θέλει να βλέπει αυτές τις χαζές σειρές μέσω youtube.. )

ιι) Ταινίες από το θείο με υπότιτλους τις περνάω από itunes στο ipad και παίζουν κανονικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μου απαντήσει.

Δημοσ.

To YouTube παίζει κανονικοτατα ολα τα videos, μιας και υπαρχει και ειδικη αποκλειστικη εφαρμογη. Αλλα και απο το site παιζει κανονικα.

Το iTunes διαβαζει και συγχρονιζει mp4, mov και m4v τυπους αρχειων. Μπορεις να περασεις καποια εφαρμογη που να δεχεται avi, mkv με υποτιτλους.

Δημοσ.

1) Δεν παιζει ολα τα Videos. Καποια πρεπει να τα ανοιξεις με Safari σε Desktop Mode.

2) Εχω μια ταινια mkv με υποτιτλους μεσα στο αρχειο ή σε ξεχωριστο srt, δεν μπορω απο καποιο προγραμμα στο Mac να το μετατρεψω σε κατι για να παιζει στο iPad;

Δημοσ.

2) Εχω μια ταινια mkv με υποτιτλους μεσα στο αρχειο ή σε ξεχωριστο srt, δεν μπορω απο καποιο προγραμμα στο Mac να το μετατρεψω σε κατι για να παιζει στο iPad;

Γιατι δεν δοκιμαζεις το Bigasoft Total Video Converter ? Ειναι για windows, αλλα κανει αυτο ακριβως που θελεις, μπορεις μαλιστα να φτιαξεις μια λιστα-queue ωστε να μετατρεψει πολλες ταινιες ταυτοχρονα(πχ 5) και ειναι και ταχυτατο(για 5 επεισοδια 22λεπτα μου κανει γυρω στα 8 λεπτα συνολο ελεω hardware acceleration) ?

Σε mac os x τα αντιστοιχα ειναι πολυ πιο αργα και συνηθως θελεις 2 προγραμματα, ενα για την μετατροπη και ενα για τους υποτιτλους.

Δημοσ.

Η Apple Officialy, θέλει να τις αγοράζουμε δηλαδή; Τυχόν ταινίες που τις έχουμε στον δίσκο δεν μπορούμε να τις μετατρέψουμε με κάποιο δικό της πρόγραμμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...