stprocks Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια να σας ρωτισω!επειδη ειμαι καινουργιος..μπορω να καταιβασω εφαρμογες απο το torrentz και να τις περασω ανετα στο ιπαντ η υπαρχουν περιορισμοι??
x_vagos_x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Πρέπει να κάνεις jailbreak το iPad για να μπορέσεις να περάσεις οτιδήποτε δεν είναι αγορασμένο από iTunes Store. Είναι σχετικά εύκολη διαδικασία αν έχεις firmware έως 4.3.3 [αυτό το βλέπεις στο Settings > General > About > Firmware version, ή στο iTunes στο tab Summary όταν είναι συνδεδεμένο το iPad.] Κάνε μια αναζήτηση τον όρο jailbreak και όρεξη να 'χεις...
Simos805 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδιά πόση ώρα κάνει να σας φορτίσει το ipad σας?εμένα κάνει κανένα 3ωρο.(με πλήρη αποφόρτιση) και επίσης κατα την φόρτιση έχω παρατηρήσει όταν το ακουμπάω στο πίσω μέρος χαμηλά να νιώθω σαν να με χτυπάει λίγο ελαφρά το ρεύμα.εννοώ ένα ελαφρύ μουδιασματάκι, είναι λογικά όλα αυτά? Εμένα σίγουρα κάνει παραπάνω από 3 ώρες, έχω το iPad 2 16GB WiFi. Στο πίσω μέρος δεν νιώθω τίποτα όταν το ακουμπάω...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα σίγουρα κάνει παραπάνω από 3 ώρες, έχω το iPad 2 16GB WiFi. Στο πίσω μέρος δεν νιώθω τίποτα όταν το ακουμπάω... Όταν η μπαταρία πέσει κάτω απο 20% ο χρονος για την πλήρη φόρτιση είναι όντως κοντά στις 3 ώρες. Για το 80% όμως αρκούν και κάτι λιγότερο απο 2 ωρες.
vapapako Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας , Θέλω να φέρω το ipad2 wifi +3g από Ν.Υόρκη και απλά θέλω να μου πεί κάποιος που είναι 100% σίγουρος αν το πάρω από ΑT&Τ θα μπορώ να βάλω SIM ελληνική και να έχω 3g κανονικά;Το έχω ξαναρωτήσει απλά επειδή γνωστή στην Αμερική μου είπε οτι δεν γίνεται καταλαβαίνετε ότι θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος αλλιώς να πάρω μόνο το wifi μην πάνε χαμένα τα λεφτά.. Ευχαριστώ προκαταβολικα!
haHa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ερώτηση: Γίνεται αν έχω iPad 2 3g, να χρησιμοποιήσω τον ίδιο αριθμό που έχω στο iPhone για τα δεδομένα; Να τρώει δηλαδή τα δεδομένα που έχω στο νούμερο το iPhone. Φαντάζομαι πως όχι. Γίνεται να κάνω Hotspot το iPhone μου και να μπαίνει το iPad 2 3g μέσω του iPhone 4G; Έχω Vodafone σύνδεση με 350MB/μήνα. Η επιλογή είναι ενεργοποιημένη. Με ένα δεύτερο iPhone 4G δοκίμασα να συνδεθώ στο Hotspot που έφτιαξα με τον κωδικό μου και πράγματι συνδέθηκε βάζοντας τον κωδικά που είχα ορίσει (είχε κάποιον και έβαλα δικό μου). Πολύ εύκολη η σύνδεση και πολύ όμορφα εξηγεί το τι συμβαίνει. Στο κινητό μου έγραφε μία συσκευή συνδεδεμένη. Δυστυχώς όμως η ψυχρολουσία ήρθε, όταν από το δεύτερο iPhone το οποίο λάμβανε Internet μέσω Hotspot από το δικό μου iPhone, μπαίνοντας στον Safari, με έβγαζε στη σελίδα της Vodafone και έλεγε κάτι για κάρτες, κλπ. Φαντάζομαι εδώ έρχεται αυτό που λες εσύ περί επιπλέον χρημάτων. Αυτά τα επιπλέον χρήματα είναι ανά MB ή είναι ένα μικρό ποσό στο πάγιο κάθε μήνα; Ευχαριστώ. Μίλησα με Vodafone. Παρόλο που έχω σύνδεση και 350MB Internet, δεν με αφήνουν να τα χρησιμοποιήσω για άλλες συσκευές μέσω Hotspot. Πρέπει να αγοράσω εκ νέου πακέτο δεδομένων το οποίο θα χρεωθεί στο νούμερο της σύνδεσης μου. Μάλιστα μου είπε πως αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας. Στο iPhone έχω Vodafone με το Unlimited 45. Αυτό περιλαμβάνει 350MB. Μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Θα ήταν ωραίο να μπορώ να μοιράζομαι όπου δεν έχω WiFi το 3G του iPhone μου. Αυτό που θα κάνω τελικά είναι, να βγάλω ένα νέο νούμερο στη Vodafone το οποίο είναι μόνο για 3G και αν κατάλαβα καλά για να στέλνω SMS όπως μου είπε ο υπάλληλος στην εξυπηρέτηση πελατών. Θα μου δίνει 1GB το μήνα και αυτό θα κοστίζει 10Ευρώ επιπλέον στο πάγιο μου. Κανονικά έχει 20Ευρώ, αλλά επειδή είμαι ήδη συνδρομητής, έχω 50% έκπτωση. Πιστεύω να είναι καλά, αν και είναι πααααάρα πολλά. Heatspreader, μπορεις να κοψεις το εξτρα παγιο για το 1GB που πληρωνεις, γιατι τωρα πια επιτρεπει η vodafone το tethering απο το iPhone δωρεαν. Αρα θα μπορεις να χρησιμοποιησεις τα 350MB/μηνα που εχεις (και οπως ειπες σου φθανουν) και να κανεις tethering. Ειναι κριμα να πληρωνεις 10€/μηνα για τα τερτιπια της vodafone και της apple απο την στιγμη που αλλαξε η πολιτικη για το tethering.
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καταρχήν σ' ευχαριστώ πολύ που έμαθες για την νέα υπηρεσία της Vodafone και μπήκες στον κόπο να ανατρέξεις στο Topic για ενημερώσεις εμένα και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Αμέσως μία μέρα, ή δύο αφού έβαλα SIM με νέο συμβόλαιο 10Ε/μήνα για 1GB στο iPad, το Tethering άνοιξε. Παρόλα αυτά όμως θα συνεχίσω να έχω στο iPad πάγιο. Επειδή το έχω σχεδόν πάντα μαζί μου, είναι μεγάλη ευκολία όπου κάτσω να έχω Internet, χωρίς ρυθμίσεις, κ.α. + ΄Αν το έχω συνεχώς, θα τρώει μπαταρία στο iPhone.
x_vagos_x Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς, εφόσον δεν είναι από την Verizon. Τα 3G iPad είναι δυο ειδών: τα GSM και τα CDMA. Τα πρώτα κάνουν εδώ στην Ελλάδα, ενώ τα δεύτερα όχι.
x_vagos_x Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Παρόλα αυτά όμως θα συνεχίσω να έχω στο iPad πάγιο. Επειδή το έχω σχεδόν πάντα μαζί μου, είναι μεγάλη ευκολία όπου κάτσω να έχω Internet, χωρίς ρυθμίσεις, κ.α. + ΄Αν το έχω συνεχώς, θα τρώει μπαταρία στο iPhone. Επειδή λεφτά υπάρχουν;
haHa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρα παντως τα καταφερε η Vodafone με την τακτικη της, τσιμπησε 10€/μηνα απο αλλον εναν πελατη που μπορουσε να τα ειχε γλυτωσει αν υπηρχε tethering εξαρχης.
x_vagos_x Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ε, έτσι πάει. Έχεις δει καμιά εταιρεία στο χάσιμο;
haHa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Παρόλα αυτά όμως θα συνεχίσω να έχω στο iPad πάγιο. Επειδή το έχω σχεδόν πάντα μαζί μου, είναι μεγάλη ευκολία όπου κάτσω να έχω Internet, χωρίς ρυθμίσεις, κ.α. + ΄Αν το έχω συνεχώς, θα τρώει μπαταρία στο iPhone. Επειδή λεφτά υπάρχουν; Βασικα, ο φιλος Heatspreader επεσε στην παγιδα της Vodafone και για να παρει αυτην την προσφορα εκανε υποχρεωτικο 12μηνο συμβολαιο.(τωρα το ειδα στο ψιλα γραμματα της προσφορας) Οποτε τωρα , δεν μπορει να το κοψει, παρολο που οπως ειχε πει "του αρκουσαν και του περισσευαν τα 350mb" και ηταν "πολυ ευκολη η συνδεση tethering". Η Vodafone με την τακτικη της και την συνεργασια με την apple ωστε να απαγορευει μεχρι προσφατα το tethering κερδισε 10€/μηνα απο εναν πελατη που του αρκουσε το tethering. Φυσικα με jailbreak (ή με cosmote ή αν η vodafone εδινε εξαρχης tethering δωρεαν) ολα αυτα θα ειχαν αποφευχθει. Η επιλογή είναι ενεργοποιημένη. Με ένα δεύτερο iPhone 4G δοκίμασα να συνδεθώ στο Hotspot που έφτιαξα με τον κωδικό μου και πράγματι συνδέθηκε βάζοντας τον κωδικά που είχα ορίσει (είχε κάποιον και έβαλα δικό μου). Πολύ εύκολη η σύνδεση και πολύ όμορφα εξηγεί το τι συμβαίνει. Στο κινητό μου έγραφε μία συσκευή συνδεδεμένη. Στο iPhone έχω Vodafone με το Unlimited 45. Αυτό περιλαμβάνει 350MB. Μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Θα ήταν ωραίο να μπορώ να μοιράζομαι όπου δεν έχω WiFi το 3G του iPhone μου.
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Να σου ξεκαθαρίσω αρχικά ότι κανένα συμβόλαιο δεν με κρατάει σαν προσωπικότητα. Έχω φύγει από εταιρείες οι οποίες ήθελαν να με κλέψουν χωρίς να τους πληρώσω και μία. Έστελναν εξώδικα και γέμιζα το καλάθι των αχρήστων μου. Οπότε το αν θέλω να φύγω ή όχι από οποιαδήποτε υπηρεσία και να την πληρώσω, εξαρτάται καθαρά από τη δική μου κρίση και γούστο. Είναι πολύ πιο εύκολο από την εύκολη σύνδεση iPhone με iPad, να μην κάνεις καμία σύνδεση, πληρώνοντας 10Ευρώ το μήνα. Για μένα, για κάποιον άλλο ίσως να μην είναι. Έχω σταματήσει να βγαίνω τόσο συχνά σε Bar, οπότε ένα ποτό πάει για Internet στο iPad. Να στο πω και έτσι δηλαδή. Δεν χρειάζεται να βλέπουμε παντού παγίδες και παρασκήνιο. 1
haHa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Να σου ξεκαθαρίσω αρχικά ότι κανένα συμβόλαιο δεν με κρατάει σαν προσωπικότητα. Έχω φύγει από εταιρείες οι οποίες ήθελαν να με κλέψουν χωρίς να τους πληρώσω και μία. Έστελναν εξώδικα και γέμιζα το καλάθι των αχρήστων μου. Οπότε το αν θέλω να φύγω ή όχι από οποιαδήποτε υπηρεσία και να την πληρώσω, εξαρτάται καθαρά από τη δική μου κρίση και γούστο. Το αν τηρεις ή οχι την υπογραφη σου δεν ειναι θεμα που αφορα το thread. Εδω απλα ειδαμε οτι η αποφαση της vodafone να μην εχει ελευθερο το tethering οδηγησε εναν πελατη στο να κανει συνδεση 10€/μηνα για ενα χρονο, ενω αρχικα δεν την χρειαζοταν οπως ειπε ο ιδιος. Δεν εχει να κανει με σενα, εχει να κανει με την vodafone. Είναι πολύ πιο εύκολο από την εύκολη σύνδεση iPhone με iPad, να μην κάνεις καμία σύνδεση, πληρώνοντας 10Ευρώ το μήνα. Για μένα, για κάποιον άλλο ίσως να μην είναι. Έχω σταματήσει να βγαίνω τόσο συχνά σε Bar, οπότε ένα ποτό πάει για Internet στο iPad. Να στο πω και έτσι δηλαδή. Δεν χρειάζεται να βλέπουμε παντού παγίδες και παρασκήνιο. Το βλεπεις λαθος φιλε Heatspreader. Δεν μιλαμε ουσιαστικα για την δικια σου περιπτωση, αλλα για την γενικοτερη περιπτωση οπου ενας πελατης που του αρκουσε το tethering(αλλα δυστυχως δεν τον προσφερε η vodafone), αναγκαστηκε και εκανε υποχρεωτικο συμβολαιο ενος ετους. Τετοια ηταν η περιπτωση σου, ασχετα αν τελικως τωρα λες οτι σε βολεψε. Εχουμε δηλαδη εναν πελατη που "θελει να κάνει Hotspot το iPhone του και να μπαίνει το iPad 2 3g μέσω του iPhone 4G" "εχει συνδεση στο ιντερνετ και 350mb internet, αλλα δεν τον αφηνουν να τα χρησιμοποιησει σε αλλες συσκευες" , "που θα ήταν ωραίο να μπορει να μοιράζεται όπου δεν έχει WiFi το 3G του iPhone του" , αλλα "δυστυχώς όμως η ψυχρολουσία ήρθε, όταν τον έβγαζε στη σελίδα της Vodafone και έλεγε κάτι για κάρτες, κλπ." Γίνεται να κάνω Hotspot το iPhone μου και να μπαίνει το iPad 2 3g μέσω του iPhone 4G; Έχω Vodafone σύνδεση με 350MB/μήνα. Δυστυχώς όμως η ψυχρολουσία ήρθε, όταν από το δεύτερο iPhone το οποίο λάμβανε Internet μέσω Hotspot από το δικό μου iPhone, μπαίνοντας στον Safari, με έβγαζε στη σελίδα της Vodafone και έλεγε κάτι για κάρτες, κλπ. Μίλησα με Vodafone. Παρόλο που έχω σύνδεση και 350MB Internet, δεν με αφήνουν να τα χρησιμοποιήσω για άλλες συσκευές μέσω Hotspot. Πρέπει να αγοράσω εκ νέου πακέτο δεδομένων το οποίο θα χρεωθεί στο νούμερο της σύνδεσης μου. Μάλιστα μου είπε πως αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας. Στο iPhone έχω Vodafone με το Unlimited 45. Αυτό περιλαμβάνει 350MB. Μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Θα ήταν ωραίο να μπορώ να μοιράζομαι όπου δεν έχω WiFi το 3G του iPhone μου. Η πολιτικη της vodafone ομως με το κλειδωμενο tethering τον οδηγησε στο να κανει 10€/μηνα εξτρα συνδεση με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παραμονη για ενα χρονο, παρολο που οπως ειπε ο ιδιος δεν την χρειαζοταν. Οτι εσυ αργοτερα ανακαλυψες οτι σε βολευε δεν αλλαζει κατι στην κακη πολιτικη που ειχε η vodafone και να ξερεις προφανως δεν θα εισαι ο μονος πελατης που του αρκουσε το tethering, αλλα αναγκαστηκε να κανει υποχρεωτικη νεα συνδεση. Αυτο ηθελε να καταφερει η vodafone και το καταφερε. Παλι καλα , μετα απο κραξιμο που ετρωγε αλλαξε την τακτικη της και ετσι δεν θα την πατησουν αλλοι πελατες και αναγκαστουν να κανουν νεα συνδεση ενω αρχικα δεν τους χρειαζοταν, οπως πχ εσυ.
Heatspreader Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μολις μιλησα με την Vodafone για να σιγουρευτω αν εχω 12μηνη δευσμευση. Με ενημερωσαν λοιπον, πως δεν εχω, αφου δεν πηρα καποια επιδοτηση για συσκευη ή καποιο στικακι. 2μηνη δευσμευση εχω. Οποτε ξεκαθαριστηκε το θεμα παγιδας. Αντιλαμβανεσαι λοιπον οτι ειναι θεμα επιλογης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα