Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok του πέρασα το iOS 5. δεν παρατήρησα καμία τραγική διαφορά εκτός απο το σύστημα ειδοποιήσεων και τον Safari που έχει tabs....

τελικά το αναβάθμισα στο iOS 5 και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά εκτός από το σύστημα ειδοποιήσεων και τα tabs του Safari...

έχω μια ερώτηση, ποιο πρόγραμμα μου προτείνετε για μετατροπή video με εξωτερικούς υπότιτλους για το iPad2 ?

για πόσους "αιώνες" μιλάμε?

http://www.youtube.com/watch?v=LLJIef-e-7g

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 806
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, πώς μπορώ στο Pages να βάλω εκθέτες?

Γίνετε επίσης στο iMovie να βάλω ένα βίντεο που δεν έχω τραβήξει με την κάμερα του iPad?

Δημοσ.

Αν το jailbreak είναι σε πρώτα στάδια όπως λέει εν κατακλείδι το post στο link σου... Μπεεε. :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε παιδια, κοιταζα στο ebay για τιμες, και ενας τυπος πουλαει 150 δολλαρια, ενα λινκ στο οποιο αγοραζεις το iPAD! Οποτε εσυ πληρωνεις το λινκ!! Και λεει πως δεν επιδεχεται κιολας επιστροφες και ακυρωσεις. Δεν ειναι παρανομο αυτο? Σιγουρα καποιοι θα την πατησουν πανω στην βιασυνη και τον ενθουσιασμο τους.

http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-2-32GB-READ-DESCRIPTION-/130612409617?pt=US_Tablets&hash=item1e691b3511

Δημοσ.

Θυμάμαι ότι το έχω ξανά διαβάσει αυτό κάπου εδώ στο forum και κάποιος είχε πει ότι από την στιγμή που δεν λέει ψέμματα στην περιγραφή και δεν κρύβει κάτι είναι νόμιμο.

Δημοσ.

Ναι αλλα να πουλας λινκ? Αν εγω δλδ πω οτι πουλαω αερα, και καποιος τον αγορασει, τοτε ολα οκ? Πρεπει με καποιο τροπο να προστατευεται ο καταναλωτης...

Δημοσ.

ρε παιδιά πόση ώρα κάνει να σας φορτίσει το ipad σας?εμένα κάνει κανένα 3ωρο.(με πλήρη αποφόρτιση)

και επίσης κατα την φόρτιση έχω παρατηρήσει όταν το ακουμπάω στο πίσω μέρος χαμηλά να νιώθω σαν να με χτυπάει λίγο ελαφρά το ρεύμα.εννοώ ένα ελαφρύ μουδιασματάκι, είναι λογικά όλα αυτά?

Δημοσ.

Το φορτιζεις με το δικο του καλωδιο και φορτιστη; Αν ναι, δεν "δικαιολογειται" τπτ απο αυτα που αναφερεις. Διαφορετικα, ειτε το καλωδιο ειναι χαλασμενο και εχει καποιο leak και περναει ρευμα, ειτε ο φορτιστης δεν υποστηριζει τα mA που χρειαζεται το iPad για να ρουφηξει την ΔΕΗ στα γρηγορα... :mrgreen:

Δημοσ.

Με το δικό του τον αυθεντικό.απλα επειδή είναι απο την Αμερική έχω βάλει το ανταπτορακι ια το ρεύμα.αλλα δεν νομίζω αυτο να δικαιολογεί τουλάχιστον το μούδιασμα.

Δημοσ.

Αργεί στη φόρτιση το iPad. Είναι λογικό αφού η μπαταρία του, είναι μεγάλη. Αυτό που λες με το ρεύμα είναι λόγω πρίζας. Δοκίμασε να γυρίσεις ανάποδα τον φορτιστή, δηλαδή να αλλάξεις την πολικότητα στην πρίζα και πες μας πάλι.

Δημοσ.

Κοίταξε αν έχεις περίσσιο κανένα τέτοιο καλώδιο, και βάλτο στη θέση του συρταρωτού άσπρου φις που έχει πάνω ο φορτιστής τώρα.

EU-POWER-CORD-C7-1.5M-C.jpg

Η μεταλλική βλακεία δεν έχει ρεύμα. Είναι για να μαγκώνει το φις.

1277044348640_hz-cnmyalibaba-web2_28213.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...