Heatspreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δεν το επιτρεπει η vodafone... Δεν εχω κανει jb.
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δεν το επιτρεπει η vodafone... Δεν εχω κανει jb. Επειδη δεν το επιτρεπει η vodafone, εσυ λες να την επιβραβευσεις για αυτην της την αποφαση και να της δωσεις αλλα 10ευρω/μηνα, απλα και μονο για να μην κανεις jailbreak και αυξησεις τις δυνατοτητες του κινητου?
Heatspreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Jailbreak αποκλείεται να κάνω προς το παρόν. Ένας λόγος που θέλω Mac είναι για να μην ψάχνομαι από εδώ και από εκεί. Επίσης δεν είναι ότι δεν το επιτρέπει η Vodafone μόνο. Και το κινητό ζητάει άδεια, γι' αυτό μιλάμε και για jb.
DimAslan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτήσω κάτι, αν και δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό σημείο.. Αυτή τη θήκη, ή ίδια από άλλο κατασκευαστή, την έχετε πετύχει πουθενά στο ελλάντα; http://www.targus.com/us/productdetail.aspx?regionId=7&sku=THZ044US Προσοχή το iPad2 μας φοράει ήδη μια παρόμοια της Belkin, αλλά είναι χαλαρή και χάνονται το πλήκτρα... αυτή αφήνει ελεύθερο το περισσότερο περίγραμμα και λειτουργεί και σαν stand που μας ενδιαφέρει... Ευχαριστώ.
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Tελικως για να μην κανεις jailbreak και αυξησεις τις δυνατοτητες του κινητου, αναγκαστηκες να ψαξεις απο εδω και απο εκει, να πας σε μαγαζι(πανω απο μια φορα), θα αναγκαστεις να υπογραψεις νεο συμβολαιο και να πληρωνεις 10ευρω/μηνα τα τερτιπια της Vodafone για κατι που οπως ειπες ο ιδιος θα σε βολευε απλα αν σου επετρεπε την δυνατοτητα του tethering .. Γιατι δεν σκεφτεσαι να πας σε ενα αλλον παροχο που να μην σε χρεωνει εξτρα για αυτες τις δυνατοτητες που θελεις? Οπως και να εχει ,μου φαινονται αρκετα τα 120 ευρω το χρονο (που θα ειναι παραπανω λογω αυξημενου φορου κινητης τηλεφωνιας) + το ψαξιμο και τραβηγμα στα μαγαζια, νεα συμβολαια κλπ απλα για να μην κανεις jailbreak που θα αυξανε τις δυνατοτητες του κινητου.
kirileman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Γιατί δε βάζετε μια καρτοκινητή Wind και με ένα sms των 5 ευρώ να έχετε για ένα μήνα ίντερνετ στο ipad; Αν κάποιο μήνα δε θέλετε απλά δεν το ανανεώνετε. Με είχε βολέψει αυτό μια χαρά και βγάζει συνεχώς πακέτα, άλλοτε με 500 ΜΒ (αυτό πρέπει να τέλειωσε), άλλοτε με 200 (100χ2). Αυτή τη στιγμή δίνει 100 απ' ό,τι βλέπω, δεν είναι πολλά, αλλά γιατί 10 ευρώ πάγιο το μήνα για 1 GB που δε θα χρησιμοποιήσεις ποτέ και όχι 10 ευρώ για 200 MB ή 5 ευρώ για 100 ή τίποτα αν κάποια στιγμή δεν το χρειάζεσαι; Το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να έχεις ένα κινητό μαζί σου να βάλεις την microsim (ή το iPhone) για να στείλεις το sms ενεργοποίησης.
Heatspreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Tελικως για να μην κανεις jailbreak και αυξησεις τις δυνατοτητες του κινητου, αναγκαστηκες να ψαξεις απο εδω και απο εκει, να πας σε μαγαζι(πανω απο μια φορα), θα αναγκαστεις να υπογραψεις νεο συμβολαιο και να πληρωνεις 10ευρω/μηνα τα τερτιπια της Vodafone για κατι που οπως ειπες ο ιδιος θα σε βολευε απλα αν σου επετρεπε την δυνατοτητα του tethering .. Γιατι δεν σκεφτεσαι να πας σε ενα αλλον παροχο που να μην σε χρεωνει εξτρα για αυτες τις δυνατοτητες που θελεις? Οπως και να εχει ,μου φαινονται αρκετα τα 120 ευρω το χρονο (που θα ειναι παραπανω λογω αυξημενου φορου κινητης τηλεφωνιας) + το ψαξιμο και τραβηγμα στα μαγαζια, νεα συμβολαια κλπ απλα για να μην κανεις jailbreak που θα αυξανε τις δυνατοτητες του κινητου. Δεν θα πάω πάνω από μία φορά. Σε λίγο θα πάω στη Vodafone να μου δώσουν μία Sim. Αν το σκεφτείς λογικά δεν έχεις άδικο. Από την άλλη έχω ένα θέμα, θέλω το Mac και το Playstation να είναι Legit.
katsikoula Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 παιδιά νέος και εγώ σαν κάτοχός ipad2 32GB +3G με 4.3.5 iOS. υπάρχει κάποιος τρόπος για untethered jb? δεν έχω ούτε blobs ούτε τίποτα. το ipad το κέρδισα σε διαγωνισμό και μου ήρθε με την 4.3.5
Heatspreader Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Είναι κρίμα να μην έχεις το iOS 5. Δεν είναι απλά ένα Update, αλλάζει όλη τη συσκευή, τόσο σε iPhone, όσο και σε iPad. Ειδικά το τελευταίο γίνεται το κάτι άλλο.
x_vagos_x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 παιδιά νέος και εγώ σαν κάτοχός ipad2 32GB +3G με 4.3.5 iOS. υπάρχει κάποιος τρόπος για untethered jb? δεν έχω ούτε blobs ούτε τίποτα. το ipad το κέρδισα σε διαγωνισμό και μου ήρθε με την 4.3.5 Κι εμένα που μου ήρθε με την 4.3.3 το blob μου είναι για την 4.3.5, καθώς το blob είναι της έκδοσης του software που κυκλοφορεί εκείνη την περίοδο, όχι του προεγκατεστημένου. Κι εγώ δεν μπορώ να κάνω restore, γιατί δεν έχω το blob. Εν αναμονή untethered. Πέρνα iOS 5. Δεν χάνεις τίποτα.
georgeadams Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ναι, δεν έχει νόημα να μένεις στην 4.3.5 περιμένοντας jailbreak. Ό,τι jailbreak βγει, θα είναι για την 5.0 (ή ίσως την 5.0.1 που ετοιμάζεται ήδη για να λύσει μερικά bug).
therock Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Πλακα πλακα πως και δεν το χουν προσπερασει το 5? Η λογικη ελεγε με το που εβγαινε official final iOS 5 αμεσως θα σπαγε. Αλλα ακομα τπτ?
x_vagos_x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Τεχνικά, ήταν σπασμένη από όταν ήταν early beta. Το θέμα είναι να είναι και untethered. Αυτό είναι που παίρνει αιώνες κάθε φορά.
katsikoula Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ok του πέρασα το iOS 5. δεν παρατήρησα καμία τραγική διαφορά εκτός απο το σύστημα ειδοποιήσεων και τον Safari που έχει tabs.... τελικά το αναβάθμισα στο iOS 5 και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά εκτός από το σύστημα ειδοποιήσεων και τα tabs του Safari... έχω μια ερώτηση, ποιο πρόγραμμα μου προτείνετε για μετατροπή video με εξωτερικούς υπότιτλους για το iPad2 ? Τεχνικά, ήταν σπασμένη από όταν ήταν early beta. Το θέμα είναι να είναι και untethered. Αυτό είναι που παίρνει αιώνες κάθε φορά. για πόσους "αιώνες" μιλάμε?
x_vagos_x Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Βάσει εμπειρίας, beta Σεπτεμβρίου, είναι untethered πριν/κατά τα Χριστούγεννα. έχω μια ερώτηση, ποιο πρόγραμμα μου προτείνετε για μετατροπή video με εξωτερικούς υπότιτλους για το iPad2 ? http://www.insomnia.gr/topic/418849-heavy-duty-video-converter-οεο/page__view__findpost__p__4256578 Αν δεν θες μετατροπές, όμως, πέρνα το VLC.app. Πάρε το αρχείο από εδώ (είναι ένα .ipa αρχείο) και κάνε του διπλο κλικ. Έχει αποσυρθεί από το App Store και ήταν το μόνο free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα