Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δηλαδη θες να μου πεις οτι στο ipad 1 σου εβγαζε ανετα 10 ωρες με wifi - videos κτλ κτλ κτλ???

Ναι! Τουλάχιστον στο ipad2 που έχω!

• Απαντ. 806
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια δεν μιλαω για το 1... για το 2 λεω οτι ειναι τερασ στην μπαταρια!! μαλλον εχετε μπερδευτει με αυτα που λεω...

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε παιδια δεν μιλαω για το 1... για το 2 λεω οτι ειναι τερασ στην μπαταρια!! μαλλον εχετε μπερδευτει με αυτα που λεω...

Δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα η αυτονομία απο το 1 στο 2!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως με το app track δεν έβγαλα άκρη και το installous δεν βρίσκει λινκ...Μάλλον έχουν κολλήσει από την πολύ κίνηση.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη.

Επεξ/σία από Giannisrethymno
Δημοσ.

Αν δεν θέλεις μεταχειρισμένα/αγγελίες που τα βρίσκεις 50+ ευρώ πιο φθηνά, λίγο ή πολύ παντού την ίδια τιμή έχει.

Δημοσ.

Καλημέρα σας!Δεν ήξερα ποιο θα ήταν το κατάλληλο μέρος για το θέμα γι'αυτό το ανεβάζω εδώ...

Θέλω να αγοράσω το iPad 2 από Αμερική (θα μου το φέρει φίλος που θα ταξιδέψει)...υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω;Σε τι θα διαφέρει από την "Ελληνική" έκδοση;Σχετικά με εγγύηση τι παίζει;

Δημοσ.

αν σε ενδιαφέρει το 3g να προσέξει μόνο να σου πάρει έκδοση της AT&T από verizon δεν παίζει στα δικά μας δίκτυα. κατά τα άλλα ένα τυπικό ipad 2 θα είναι, δεν θα διαφέρει σε τίποτα με ένα "ελληνικό" αφου στην ουσία δεν υπάρχει ελληνικό και αμερικάνικο ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, ένα είναι το μηχάνημα. Εγγύηση θα έχεις κανονικά.

Δημοσ.

Πήρα και εγώ το 16άρι το 2 στα 494 και προς το παρόν είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Καμία συμβουλή για καμιά θήκη/dock έχετε?

Edit: το jailbreak ήταν ότι ευκολότερο έχει βγεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...