Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 δηλαδη θες να μου πεις οτι στο ipad 1 σου εβγαζε ανετα 10 ωρες με wifi - videos κτλ κτλ κτλ??? Ναι! Τουλάχιστον στο ipad2 που έχω!
anpetsalis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ρε παιδια δεν μιλαω για το 1... για το 2 λεω οτι ειναι τερασ στην μπαταρια!! μαλλον εχετε μπερδευτει με αυτα που λεω...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ρε παιδια δεν μιλαω για το 1... για το 2 λεω οτι ειναι τερασ στην μπαταρια!! μαλλον εχετε μπερδευτει με αυτα που λεω... Δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα η αυτονομία απο το 1 στο 2!
polydoroskatharakis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Το jailbreak 3.0 ΚΑΙ για iPad 2 4.3.3 είναι (επιτέλους) εδώ! http://www.jailbreakme.com/
kirileman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Έγινε ήδη σε wifi+3g iPad 2. Μια χαρά δουλεύει. Ξέρει κανείς τρόπο για ενεργοποίηση των gestures χωρίς mac υπολογιστή;
iznodur Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Επιτέλους είναι διαθέσιμο , η διαδικασία γελοία όπως μπορείτε να δείτε και εδώ
anpetsalis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 μπορουμε δηλαδη να βαλουμε οτι app θελουμε απο το apptrackr.org ???
Giannisrethymno Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Πάντως με το app track δεν έβγαλα άκρη και το installous δεν βρίσκει λινκ...Μάλλον έχουν κολλήσει από την πολύ κίνηση. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2011 από Giannisrethymno
tiniakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Θέλει συγγενής ένα ipad 2 από που να το πάρει πιο φτηνά? Από αμερική λογικά παίζει τελωνείο.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αν δεν θέλεις μεταχειρισμένα/αγγελίες που τα βρίσκεις 50+ ευρώ πιο φθηνά, λίγο ή πολύ παντού την ίδια τιμή έχει.
Mirlogria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σας!Δεν ήξερα ποιο θα ήταν το κατάλληλο μέρος για το θέμα γι'αυτό το ανεβάζω εδώ... Θέλω να αγοράσω το iPad 2 από Αμερική (θα μου το φέρει φίλος που θα ταξιδέψει)...υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω;Σε τι θα διαφέρει από την "Ελληνική" έκδοση;Σχετικά με εγγύηση τι παίζει;
shodan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 αν σε ενδιαφέρει το 3g να προσέξει μόνο να σου πάρει έκδοση της AT&T από verizon δεν παίζει στα δικά μας δίκτυα. κατά τα άλλα ένα τυπικό ipad 2 θα είναι, δεν θα διαφέρει σε τίποτα με ένα "ελληνικό" αφου στην ουσία δεν υπάρχει ελληνικό και αμερικάνικο ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, ένα είναι το μηχάνημα. Εγγύηση θα έχεις κανονικά.
Skia11 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Πήρα και εγώ το 16άρι το 2 στα 494 και προς το παρόν είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Καμία συμβουλή για καμιά θήκη/dock έχετε? Edit: το jailbreak ήταν ότι ευκολότερο έχει βγεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα