kotlid Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ασ'τα αυτά. Τρέχα ξόδεψε Θελουμε να ξοδεύουμε αλλα δεν ξέρουμε που. Έχει μείνει κανένα στη περιφέρεια Μακεδονίας ;
darkr0se Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω το ipad2 το λευκό το 16αρι το wifi και η συσκευή είναι άντε γεια απλά. Έβαλα και τα word κλπ (pages,numbers,keynote) και έχω ότι χρειάζομαι... Η ταχύτητα του browser είναι διαστημική... Και εγώ το ίδιο πήρα και από ταχύτητα είναι αλλού, γενικά είναι καλύτερο από ότι περίμενα.
basilis222 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ποτε το πηρατε ρε θυρία? εγω πήγα χτες κατα τισ 9 και δεν ειχε ουτε το διγμα!
harrys23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Το περιμένω και Εγω απο το ξα που έρχεται απο Βοστώνη σε 10 ημέρες για πασχα πήρα σε λευκο το 16gb wi-fi Έχω και το 3gs Iphone ακόμα και το ερώτημα είναι σε αγορασμενες εφαρμογές μέσω appstore περνάνε με κάποιο τροπο στο iPad ?? η κάνουμε άλλο λογαριασμό Χρήστη η με το ίδιο ξέρει κάποιος κατι ;
atheatos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το περιμένω και Εγω απο το ξα που έρχεται απο Βοστώνη σε 10 ημέρες για πασχα πήρα σε λευκο το 16gb wi-fi Έχω και το 3gs Iphone ακόμα και το ερώτημα είναι σε αγορασμενες εφαρμογές μέσω appstore περνάνε με κάποιο τροπο στο iPad ?? η κάνουμε άλλο λογαριασμό Χρήστη η με το ίδιο ξέρει κάποιος κατι ; Και εγω είχα το 3gs και πέρασαν κανονικά οι εφαρμογές χωρίς να αλλάξω λογαριασμό στο iPad 1...
alexzzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ήρθε πριν από λίγο και το δικό μου. Δεν το δούλεψα γιατί είμαι στην δουλειά αλλά πάλι πολύ βαρύ μου φαίνεται για τα γούστα μου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ήρθε πριν από λίγο και το δικό μου. Δεν το δούλεψα γιατί είμαι στην δουλειά αλλά πάλι πολύ βαρύ μου φαίνεται για τα γούστα μου Χμ! Οπότε να πάρω το xoom να σου σπάσω τα νεύρα? Πάντως δικές σου εντυπώσεις περιμένω για να αποφασίσω για το ipad.
alexzzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Χμ! Οπότε να πάρω το xoom να σου σπάσω τα νεύρα? Πάντως δικές σου εντυπώσεις περιμένω για να αποφασίσω για το ipad. μη με αγχώνεις ρε
polakis21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Παίδες για προτείνετε καμιά καλή θήκη για ipad2 και κανά αυτοκόλλητο προστατευτικό κάλλυμα... Πάντως να σας πω ότι τώρα την ημέρα δεν φαίνεται το light bleeding problem...Μόνο το βράδυ σε πολύ σκοτάδι φαίνεται...
blk88memorz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά, έχετε υπ'όψιν σας κανα ebay seller απο UK ή έστω ευρώπη που να πουλάει iPad 2;
alexzzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εσείς που λέτε ότι είναι απίστευτα γρήγορο που το είδατε/συγκρίνατε; γιατί εγώ με το iphone 4 δεν βλέπω διαφορά... το παλιό το ipad δεν το θυμάμαι το είχα πουλήσει νωρίς
polakis21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Φίλε κι εγώ έχω iphone4 και το browsing του ipad2 είναι πολύ πιο γρήγορο...Άσε που δεν χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό για να δεις...
x_vagos_x Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, έχετε υπ'όψιν σας κανα ebay seller απο UK ή έστω ευρώπη που να πουλάει iPad 2; Από εδώ το πήρα εγώ. ΜΑΚΡΥΑ, τελικά. Δεν παίρνει Paypal, λέει. Αλλά στο description γράφει ότι παίρνει. ΤΙ κάνω τώρα; Οεο; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2011 από x_vagos_x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα