Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο istorm είχαν σύνολο 16 κομμάτια και όποιος είχε έρθει μετά τις 7:00 απλώς ατύχησε. Εγώ πάλι καλά είχα στηθεί από τις 6:00 και απέκτησα το ipad, τώρα ποιός ξέρει πότε θα ξαναφέρουν κομμάτια..

• Απαντ. 806
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς, αν το αγοράσω από Αγγλία, η εγγύηση ισχύει στην Ελλάδα? Επίσης, θα έχει ελληνικούς χαρακτήρες? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Στο istorm είχαν σύνολο 16 κομμάτια και όποιος είχε έρθει μετά τις 7:00 απλώς ατύχησε. Εγώ πάλι καλά είχα στηθεί από τις 6:00 και απέκτησα το ipad, τώρα ποιός ξέρει πότε θα ξαναφέρουν κομμάτια..

Θα ξαναφερουν σε 4 - 5 εβδομαδες....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με προ κράτηση τόσο στο πλαίσιο όσο και στα μουλτιράμα, μου είπαν ότι θα έρθουν τρίτη & τετάρτη αντίστοιχα και περιμένω ενημέρωση για να παραλάβω.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως στα istorm & goldeni, μου είπαν για 3-4 βδομάδες.

Είναι δυνατόν οι επίσημοι να το φέρνουν τόσο αργά ενώ από τα άλλα δυο καταστήματα να μπορώ να το έχω σε 2-3 μέρες?

Δε πιστεύω να παίζει τίποτα περίεργο, άλλα έτσι και αλλιώς αυτά είναι σφραγισμένα, άρα δε μπορεί κανείς να σε κοροϊδέψει

Δημοσ.

Με προ κράτηση τόσο στο πλαίσιο όσο και στα μουλτιράμα, μου είπαν ότι θα έρθουν τρίτη & τετάρτη αντίστοιχα και περιμένω ενημέρωση για να παραλάβω.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως στα istorm & goldeni, μου είπαν για 3-4 βδομάδες.

Είναι δυνατόν οι επίσημοι να το φέρνουν τόσο αργά ενώ από τα άλλα δυο καταστήματα να μπορώ να το έχω σε 2-3 μέρες?

Δε πιστεύω να παίζει τίποτα περίεργο, άλλα έτσι και αλλιώς αυτά είναι σφραγισμένα, άρα δε μπορεί κανείς να σε κοροϊδέψει

Εμένα στο Πλαίσιο στη Μεταμόρφωση, μου είπαν οτι θα έχουν πριν το Πάσχα. Ο καθένας ότι θέλει λέει.

Δημοσ.

Eμενα στο golden i μου ειπε ενας πωλητης για 4-5 εβδομαδες και οταν πηγα να δωσω την προκαταβολη μου ειπε η κοπελα στο ταμειο για 3-4 εβδομαδες, δηλαδη οριακα πριν το Πασχα. Ρωτησα και τον πωλητη βεβαια τι παιζει με τις παραλαβες και μου ειπε οτι πρωτα περνουν οι επισημοι μεταπωλητες και μερικα τα μοιραζουν σε πλαισιο κτλ, αναλογα με τη ζητηση. Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο. Τωρα για πλαισιο και multirama που ειπωθηκε οτι θα εχουν μεσα στη βδομαδα, ισως και να μην τα εδωσαν ολα σημερα, χλωμο μου φαινεται παντως.

Δημοσ.

Σε μεγαλο καταστημα που ειδα με τα ματια μου τον υπολογιστη ενω γραφεται η αναμενομενη ποσοτητα , δεν αναγραφεται καθολου η ημερομηνια , ωπερ σημαινει οτι ουτε οι ιδιοι ξερουν ακριβως.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγώ με Μεταμόρφωση μίλησα και μου είπαν για Τρίτη και να περιμένω ενημέρωση...

Από την άλλη και εγώ dimkar2405 αυτή την αποροία έχω πώς γίνεται να τα φέρνουν οι άλλοι νωρίτερα από τους επίσημους????

Δημοσ.

Το νωριτερο να υπολογιζεις τον Μαρτιο του 2012 .

Δεν ξερω αν συμφωνουν οι υπολοιποι συμφορουμιτες και συμφορουμιτισες :rolleyes:

Δημοσ.

Γνωρίζουμε αν μπορούμε σε jailbroken iPad 2 να συνδέσουμε εξωτερικό σκληρό με το Camera Connection Kit; Δεν έχω καταλάβει αν γίνεται, τελικά.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα οτι αναμένεται και άλλα έκδοση iPad το φθινόπωρο.Ξέρετε τίποτα?

http://www.electronista.com/articles/11/02/09/apple.said.to.have.another.ipad.update.in.fall/

Το νωριτερο να υπολογιζεις τον Μαρτιο του 2012 .

Δεν ξερω αν συμφωνουν οι υπολοιποι συμφορουμιτες και συμφορουμιτισες :rolleyes:

όπως τα λέει ο telegamesvg... κάθε χρόνο, σε κάθε i συσκευή τα ίδια. Ντεμέκ θα είχαμε και νωρίτερα iphone και τώρα ντεμέκ θα έχουμε καινούριο ipad... ράδιο αρβύλα all the way

Δημοσ.

Παιδιά έχω το ipad2 το λευκό το 16αρι το wifi και η συσκευή είναι άντε γεια απλά. Έβαλα και τα word κλπ (pages,numbers,keynote) και έχω ότι χρειάζομαι...

Η ταχύτητα του browser είναι διαστημική...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εξακολουθώ να δηλώνω πως δεν έχω πάθει ακόμη την κρίση "θέλω ipad" τώρα και ανησυχώ...

Γερνάω μαμά...

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...