polakis21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Παιδια δηλαδη αν παμε αυριο απο νωρις σε golden-i και istorm παιζει να βρουμε ipad2? θα εχουν καποια κομματια διαθεσιμα για το κοινο χωρις προκρατηση; Sent from my iPhone using Insomnia
dimkar2405 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Mπα...εγω απο μεσα προσπαθησα να μου κρατησει καποιος σε ενα απο τα 2 καταστηματα αλλα τζιφος....μιλαμε για μονο 20 κομματια προς πωληση, στο συγκεκριμενο καταστημα...
x_vagos_x Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Πάντως στο eBay βγαίνουν ευκαιριάρες. Πέτυχα αρχικά 16GB Wifi με €419+€35 μεταφορικά, αλλά δεν πρόλαβα γιατί είχε 2 κομμάτια και πουλήθηκαν μεχρι να το πάρω απόφαση (!). Μετά από κανένα μισάωρο ξανακοίταξα και βρήκα 32GB+3G με... κρατηθείτε... €500+€20 μεταφορικά !!!!!! Μένει να ανοίξει η γ@μwτράπεζα να βάλω λεφτά στο paypal.
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Πάντως στο eBay βγαίνουν ευκαιριάρες. Πέτυχα αρχικά 16GB Wifi με €419+€35 μεταφορικά, αλλά δεν πρόλαβα γιατί είχε 2 κομμάτια και πουλήθηκαν μεχρι να το πάρω απόφαση (!). Μετά από κανένα μισάωρο ξανακοίταξα και βρήκα 32GB+3G με... κρατηθείτε... €500+€20 μεταφορικά !!!!!! Μένει να ανοίξει η γ@μwτράπεζα να βάλω λεφτά στο paypal. too good to be true ρε vagos... όταν όλοι πουλάνε με καπέλο κάτι βρωμάει.
polakis21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Mπα...εγω απο μεσα προσπαθησα να μου κρατησει καποιος σε ενα απο τα 2 καταστηματα αλλα τζιφος....μιλαμε για μονο 20 κομματια προς πωληση, στο συγκεκριμενο καταστημα... Αυτο ακριβως λεω. Δεν υπαρχουν προκρατησεις. Θα εχουν 20 κομματια για οποιον προλαβει να παρει σειρα το πρωι... Sent from my iPhone using Insomnia
PanosVR1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Polaki η τούρτα σε περιμένει. Sent from my iPhone using Insomnia
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Είδα και την πρώτη αγγελία για ipad 2 σε άλλο γνωστό forum. 16άρι, λευκό, 3g στα 800
dimkar2405 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αυτο ακριβως λεω. Δεν υπαρχουν προκρατησεις. Θα εχουν 20 κομματια για οποιον προλαβει να παρει σειρα το πρωι... Sent from my iPhone using Insomnia Tο διατυπωσα εγω λαθος...Ειναι ολα με προκρατηση ''γνωστων''...αφου εγω ειπα να παω απο τις 08.00 που λεει ο λογος και μου ειπε (ο ''συνδεσμος'' μου) πως και απο το βραδυ να εισαι δεν υπαρχει περιπτωση...Υπαρχει παντα η πιθανοτητα ομως ολα αυτα να μην ισχυσουν στην πραξη! Οχι τιποτε αλλο, απλα δεν μπορω να φανταστω να παω πρωι πρωι, να δω οτι υπαρχει διαθεσιμο μπροστα μου και να μου πει ο πωλητης οτι ειναι κρατημενο. Ειδωμεν....
polakis21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μιλαμε για istorm ή golden-i? Και κατι αλλο: Κωτσοβολος, saturn και media markt θα εχουν;
polakis21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Istorm πηγα τωρα πριν λιγο και ειχαν 16 κομματια μονο! Ημουν 20ος και εφυγα! Δεν έπαιρνα με τιποτα! Εφυγα και ηρθα golden-i και εχουν 25 κομματια και εδωσαν παλι νουμερα και πηρα το 18 και περιμενω...Αντε να δουμε... Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Istorm πηγα τωρα πριν λιγο και ειχαν 16 κομματια μονο! Ημουν 20ος και εφυγα! Δεν έπαιρνα με τιποτα! Εφυγα και ηρθα golden-i και εχουν 25 κομματια και εδωσαν παλι νουμερα και πηρα το 18 και περιμενω...Αντε να δουμε... Sent from my iPhone using Insomnia Κάτσε να το πω πολλές φορές μπας και το πιστέψω: "Δεν θα τρέξω σήμερα να βρω ipad2", "Δεν θα τρέξω σήμερα να βρω ipad2"... Θα πάω να δω ένα Golf GT που το δίνουν σε καλή τιμή σε μια μάντρα μπας και ξεχαστώ (αν και η document είναι απέναντι...)!
kotlid Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εγω είχα δώσει προκαταβολή για ένα λευκό 16αρι και ήμουν 3ος στο madmacs στην Θεσσαλονικη αλλα παρέλαβαν μόνο 2. Τρελή ξενερα. Στην επόμενη παραλαβή μου είπαν. Ποιος ξέρει ποτέ θα παραλάβουν τώρα .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα