Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις άκουσα ένα νούμερο που έχουν παραλάβει τα καταστήματα και δεν φτάνουν ούτε καν για το insomnia... όχι ότι δεν το περιμέναμε

Μονοψήφιο σίγουρα ......

• Απαντ. 806
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όταν ένα από τα γνωστότερα καταστήματα έχει φέρει 25 κομμάτια καταλαβαίνετε για τι κατάσταση μιλάμε...

δεν πειράζει, θα το βρούμε από αλλού αφού μας φτύνουν έτσι

Δημοσ.

όταν ένα από τα γνωστότερα καταστήματα έχει φέρει 25 κομμάτια καταλαβαίνετε για τι κατάσταση μιλάμε...

δεν πειράζει, θα το βρούμε από αλλού αφού μας φτύνουν έτσι

Eγω παλι εχω κρατημενο κομματι 100% , αλλα επειδη καποιοι στις αγγελιες νομιζουν οτι πρεπει να χαρισουμε το ipad 1 ισως να μην το παρω τελικα !!

Δημοσ.

Μετα το άκυρο σήμερα και την επιστροφή της προκαταβολής έρχομαι Σπιτι και μου Έρχεται email ενημερωτικό απο το πλαίσιο για μια οθόνη κτλ.μου γυρνάει το μάτι και τους παίρνω να με σβήσουν από το newsletter τους.και φυσικά φτάνει η στιγμή που με ρωτάνε γιατί;

Και τους λέω ότι τέτοια ξεφτίλα πρώτη φορά."ελάτε να πάρετε πίσω τα λεφτά σας;"τι ατάκα είναι αυτη;

Και φυσικά σου έχουν πάρει τα λεφτά,σου λένε το πρώτο που θα έρθει είναι δικό σου και μια μέρα πριν την κυκλοφορία σου λένε άκυρο και πλέον όπου και αν πας σου λένε "α είναι όλα κρατημενα"

Αυτό είναι πουστι@ Φίλε μου.

Δημοσ.

Παιδιά, πραγματικά καταλαβαίνω την "κάψα" σας να το πάρετε άμεσα, γιατί είναι απλά απίθανο και αρκετά καλύτερο από το 1.

Αλλά, μην ασχολείστε με τα ελληνικά καταστήματα...Καλύτερα ebay και ας περιμένετε. Εγώ τουλάχιστον έτσι θα έκανα. Πόσο μάλλον για όσους έχουν ήδη το 1ο, δεν αξίζει να ταλαιπωρείστε τόσο. Λίγη υπομονή και θα το έχετε.

Δημοσ.

Πόσο στοίχημα ότι τα καλόπαιδα βόλεψαν πρώτα εαυτούς και αλλήλους (που θα αρχίσουν όλως τυχαίως από αύριο να πουλάνε ipad 2 με "καπέλο" στα διάφορα φορά) και άσε τα κορόιδα που περίμεναν με προκαταβολές να ωρύονται....Ποιός θα τους ελέγξει;

Η μαμά εταιρία που έχει αναθέσει σε μικρομάγαζα και μικροσαράφηδες την εδώ εκπροσώπηση της (όσοι έχουν μπεί σε ένα Apple Store του εξωτερικού θα καταλάβουν τη διαφορά που έχει ο ναός από το ...χάνι της Γραβιάς (για να είμαστε και στο πνευμα της ημέρας)...

Ας τους πληρώσουμε αδέρφια με το ίδιο νόμισμα...Αφήστε τους να παρακαλάνε να πουλήσουν τα ...μηλαράκια τους σε τιμές ...χρυσού μήλου σε όποια κορόιδα τους εμπιστεύονται...Για μας υπάρχει το εξωτερικό (και λεφτά γλυτώνουμε και δεν παρακαλάμε τον κάθε περίεργο να μας ελεήσει) και το ebay...

Και άμα γουστάρετε ανεβάζουμε και μια επιστολή στη μαμά ...Μηλιά ή ένα γκρουπ στο facebook να δούμε τι θα λένε μετά και πως θα δικαιολογήσουν την αυθαιρεσία τους να πάρουν προκαταβολές και να ξεπουλήσουν τα ipad 2 πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας τους...

Έχουμε όλοι μας τα e-mail που μας έστειλαν αυτοί οι επιτήδειοι (ελάτε να πάρετε πίσω την προκαταβολή σας...το στοκ έχει εξαντληθεί πριν ακόμα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας ή περιμέντε την επόμενη παραλαβή γιατί τώρα τα έχουμε όλα προπωλήσει στους κολλητούς μας)...

Εγώ είχα παραγγείλει ένα Mac Book Pro 13" και ένα ipad 2 64GB πριν 20 μέρες και σήμερα είχαν το θράσος να με πάρουν να μου πουν το λαπτοπ μπορείτε να το παραλάβετε αλλά το ipad2 όχι...δυστυχώς εξαντλήθηκαν!!!!

Ε αυτοί έχασαν ακύρωσα και το Mac Book Pro 13" και είπα να το πουλήσουν και αυτό στους κολλητούς τους...

Μαζευτείτε να κάνουμε μια ομαδική διαμαρτυρία στη μαμά Apple με στοιχεία και ονόματα να δείτε πόσο καιρό ακόμα θα τους έχει διανομείς ...Και μετά ας πάνε στους φίλους τους να τους συντηρήσουν...αυτούς στους οποίους θα μοιράσουν σε λίγες ώρες ΠΑΡΑΝΟΜΑ ...ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ τα ipad 2 που θα έπρεπε να καταλήξουν σε σας ή σε μένα αλλά τελικά θα τα πάρουν οι μαυραγορίτες!!!!

Δημοσ.

Εδώ "αγνοούν" ότι περιμένουν στην Αμερική ουρές στα Apple Stores να πάρουν 1 και 2 iPad την ΗΜΕΡΑ, και θα κοιτάξουν την Ελλαδίτσα που έχει έλλειψη; Ευκαιρία να καταλάβουμε τι συμβαίνει άμα βάλεις Ελλάδα και τεχνολογία στην ίδια πρόταση. ^_^

Δε σφάξανε. eBay και ξερό ψωμί. Όλο και κάποιος θα έχει πάρει από Αμέρικα και θέλει να βγάλει χρήμα. Welcome, λέω και εγώ. :devil:

Δημοσ.

για μένα μεταχειρισμένο ipad 1 πρέπει να δίνεται στα 250€.

:lol: Το πολύ €50. B)

Δημοσ.

απο τη στιγμή που καινούργιο βρίσκεις με 380€ τα λόγια περισευουν.

ένα χρόνο μετράει η συσκευή και αν την συγκρίνεις με τη καινούργια τοτε καταλαβαίνεις μεγάλες διαφορές.

εγώ πρωσοπικά αγώρασα iPad 1 τέλη νοεμβρίου με 300€ μεταχειρισμένο απο ελλάδα.

Κατά 99% βρήκα ipad 2 και θα το έχω Δευτέρα... how lucky am i

που να σου καουνε τα ποδια.

Δημοσ.

που να σου καουνε τα ποδια.

μλκ δεν το πίστευα ότι θα βρω τελικά από Ελλάδα... τόσο πολύ που το πρωί έκανα παραγγελία από το Γερμανικό apple store (με ημερομηνία παράδοσης 26 Απριλίου [!!!!])

Εκεί που έπινα καφέ όμως χτύπησε τηλ από Document. Μπράβο τους ανθρώπους, 100% επαγγελματίες, κράτησαν την σειρά προτεραιότητας (και ναι... τσίριξα σαν γκόμενα από την χαρά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...