anpetsalis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παντως ειναι πολυ ηλιθιο το συστημα με τις τιμες του ... δηλαδη τι περιμενουνε Σαββατο να παμε στα μαγαζια και να μαθουμε την αξια του??? βεβαια οκ υπαρχουν οι υποθετικες τιμες του στυλ θα ξεκιναει απο 529 κτλ κτλ κτλ.. αλλα δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να ανακοινωσουν τις τιμες να κανει ο καθενας το κουμαντο του...
x_vagos_x Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εεεεεεμ... Το θέμα είναι να ψήνεσαι να το αγοράσεις άγρια, να σου σκάσει ότι τιμή θέλει, αλλά εσύ να το θες τόσο που να τα δώσεις ακόμα και αν σε βρει προ εκπλήξεως. Δυστυχώς η Apple δεν ενδιαφέρεται για το budget μας. Ενδιαφέρεται για το δικό της.
jtheogr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Κάντε προκράτηση και αν δεν σας αρέσει η τιμή ακυρώστε το απλά τα πράγματα.
thief7710 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Έχω δώσει προκαταβολή σε κατάστημα με τελική τιμη 529 για το 16 wifi.οι τιμές είναι ίδιες.
vangelis_k Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Έκανα προπαραγγελία στο PLAISIO το πρωί αλλά ακόμα καμία ειδοποίηση!
anpetsalis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 φιλε μου εχουμε κανει προπαραγγελια στο πλαισιο απο την πρωτη μερα και δεν εχουμε λαβει καμια ειδοποιηση... εσυ θες απο την πρωτη μερα???
likoyrgos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Επειδή είμαι και λίγο σκράπας θέλω να μου πείτε τι παραπάνω προσφέρει η 3G έκδοση (έκτος απο την σύνδεση internet). Εγώ που θέλω να το χρησιμοποιήσω και σαν GPS μπορώ να το κάνω με την απλή έκδοση; Επίσης η μνήμη που αναφέρει 16,32,64 Gb είναι σκληρός SSD? Αν γεμίσει τι γίνεται? Ευχαριστώ εκ των προταίρων
ksessalonikios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 για το gps χρειαζεσαι την 3g εκδοση, ο σκληρος αν γεμίσει τον αδειαζεις, δεν υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης
alexzzz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μόλις ξανά μίλησα με document (αφού δεν πήραν τηλ όπως είχαν πει)... ακόμα δεν ξέρουν επακριβώς την τιμή αλλά ούτε και διαθεσιμότητες κτλ. Ρώτησα και για την 25η Μαρτίου αλλά απάντηση δεν πήρα γιατί δεν ήξεραν καθόλου πως θα κινηθούν. σαν ρεζουμέ... τζάμπα το τηλεφώνημα
likoyrgos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 για το gps χρειαζεσαι την 3g εκδοση, ο σκληρος αν γεμίσει τον αδειαζεις, δεν υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης Δλδ αν έχω την απλή έκδοση και ένα gps δεν μπορώ να το συνδέσω στο ipad με wifi? Και κάτι ακόμη. Αν πάρω την 3G και το χρησιμοποιώ ως GPS θα πληρώνω χρεώσεις κινητού? (Sorry αν σας έπρηξα)
polakis21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μιλησα τώρα με document και είπαν ότι μάλλον Παρασκευή απόγευμα θα είναι εκτάκτως ανοιχτά. Πρωί λέει θα ξεκινήσουν τα φορτηγά με τις διανομές για να τους φέρουν τα κομματια. Το απόγευμα λέει θα μάθουν τιμές και πόσα κομμάτια θα φέρουν, και θα μας πάρουν όλους που έχουν κάνει προκράτηση, τηλέφωνο... Τί να κάνω τώρα να πάω και Πλαίσιο?
efo355 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μιλησα τώρα με document και είπαν ότι μάλλον Παρασκευή απόγευμα θα είναι εκτάκτως ανοιχτά. Πρωί λέει θα ξεκινήσουν τα φορτηγά με τις διανομές για να τους φέρουν τα κομματια. Το απόγευμα λέει θα μάθουν τιμές και πόσα κομμάτια θα φέρουν, και θα μας πάρουν όλους που έχουν κάνει προκράτηση, τηλέφωνο... Τί να κάνω τώρα να πάω και Πλαίσιο? Ξεφτίλα.....γιατί τί έγινε αν πάρετε το ipad το Σάββατο; Με κάτι τέτοια ξεκινάνε και κόβουν αργίες και σχετικά... Κανονικά δεν πρέπει να ανοίξει κανείς. Υποτίθεται ότι τιμούμε κάποιους ανθρώπους εκείνη τη μέρα.
lupink Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Το βασικό είναι να δούμε πόσα κομμάτια θα έρθουν στην Ελλάδα, γιατί απ΄ ότι άκουσα δεν θα είναι πολλά (έως ελάχιστα)........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα