Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως ειναι πολυ ηλιθιο το συστημα με τις τιμες του ... δηλαδη τι περιμενουνε Σαββατο να παμε στα μαγαζια και να μαθουμε την αξια του??? βεβαια οκ υπαρχουν οι υποθετικες τιμες του στυλ θα ξεκιναει απο 529 κτλ κτλ κτλ.. αλλα δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να ανακοινωσουν τις τιμες να κανει ο καθενας το κουμαντο του...

• Απαντ. 806
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εεεεεεμ... Το θέμα είναι να ψήνεσαι να το αγοράσεις άγρια, να σου σκάσει ότι τιμή θέλει, αλλά εσύ να το θες τόσο που να τα δώσεις ακόμα και αν σε βρει προ εκπλήξεως. Δυστυχώς η Apple δεν ενδιαφέρεται για το budget μας. Ενδιαφέρεται για το δικό της. B)

Δημοσ.

φιλε μου εχουμε κανει προπαραγγελια στο πλαισιο απο την πρωτη μερα και δεν εχουμε λαβει καμια ειδοποιηση... εσυ θες απο την πρωτη μερα???

Δημοσ.

Επειδή είμαι και λίγο σκράπας θέλω να μου πείτε τι παραπάνω προσφέρει η 3G έκδοση (έκτος απο την σύνδεση internet).

Εγώ που θέλω να το χρησιμοποιήσω και σαν GPS μπορώ να το κάνω με την απλή έκδοση;

Επίσης η μνήμη που αναφέρει 16,32,64 Gb είναι σκληρός SSD? Αν γεμίσει τι γίνεται?

Ευχαριστώ εκ των προταίρων:)

Δημοσ.

Μόλις ξανά μίλησα με document (αφού δεν πήραν τηλ όπως είχαν πει)... ακόμα δεν ξέρουν επακριβώς την τιμή αλλά ούτε και διαθεσιμότητες κτλ. Ρώτησα και για την 25η Μαρτίου αλλά απάντηση δεν πήρα γιατί δεν ήξεραν καθόλου πως θα κινηθούν.

σαν ρεζουμέ... τζάμπα το τηλεφώνημα

Δημοσ.

για το gps χρειαζεσαι την 3g εκδοση, ο σκληρος αν γεμίσει τον αδειαζεις, δεν υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης

Δλδ αν έχω την απλή έκδοση και ένα gps δεν μπορώ να το συνδέσω στο ipad με wifi?

Και κάτι ακόμη.

Αν πάρω την 3G και το χρησιμοποιώ ως GPS θα πληρώνω χρεώσεις κινητού?:(

(Sorry αν σας έπρηξα)

Δημοσ.

Μιλησα τώρα με document και είπαν ότι μάλλον Παρασκευή απόγευμα θα είναι εκτάκτως ανοιχτά. Πρωί λέει θα ξεκινήσουν τα φορτηγά με τις διανομές για να τους φέρουν τα κομματια. Το απόγευμα λέει θα μάθουν τιμές και πόσα κομμάτια θα φέρουν, και θα μας πάρουν όλους που έχουν κάνει προκράτηση, τηλέφωνο...

Τί να κάνω τώρα να πάω και Πλαίσιο?

Δημοσ.

Μιλησα τώρα με document και είπαν ότι μάλλον Παρασκευή απόγευμα θα είναι εκτάκτως ανοιχτά. Πρωί λέει θα ξεκινήσουν τα φορτηγά με τις διανομές για να τους φέρουν τα κομματια. Το απόγευμα λέει θα μάθουν τιμές και πόσα κομμάτια θα φέρουν, και θα μας πάρουν όλους που έχουν κάνει προκράτηση, τηλέφωνο...

Τί να κάνω τώρα να πάω και Πλαίσιο?

Ξεφτίλα.....γιατί τί έγινε αν πάρετε το ipad το Σάββατο; Με κάτι τέτοια ξεκινάνε και κόβουν αργίες και σχετικά...

Κανονικά δεν πρέπει να ανοίξει κανείς.

Υποτίθεται ότι τιμούμε κάποιους ανθρώπους εκείνη τη μέρα.

Δημοσ.

Το βασικό είναι να δούμε πόσα κομμάτια θα έρθουν στην Ελλάδα, γιατί απ΄ ότι άκουσα δεν θα είναι πολλά (έως ελάχιστα)........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...