ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Πέρα απο το raid 1, και backup σε online server , θεωρώ πως μπορει να χρειαζεται και ενας σκληρός δισκος για εξωτερικό backup αυτοματα κάθε μερα. Γιατι αν χαλασουν και οι δυο δισκοι και ο online server εχει παψει να λειτουργει χωρις να το εχει παρει χαμπάρι ο υπευθυνος λογο βαριεστημαρας ,ισως ειναι καλύτερα να υπάρχουν και σε εξωτερικό δισκο καποια εταιρικά δεδομένα. Ποιον εξωτερικό δισκο θα προτείνατε; 500 gb ειναι αρκετά. Ειχα δει κατι προς wd elements. Δεν υπαρχει θεμα ταχυτητας/ η να ειναι δικτυακος μιας και ενας υπολογιστης μονο χρειαζεται. Με ενδιαφερει κυριως να ειναι αξιοπιστος!
Anaisthitos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 +1 se wd elements γιατι οταν λεμε σκηρο ενοουμε western digital!!!
JohnXarxas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 και εγώ έλεμεντς έχω 1ΤΒ και δεν έχω κανένα πρόβλημα
ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Οντως .. Οτι wd εχω αν και θορυβοδεις οι παλαιοτεροι , δεν εχουν κρασαρει. Ενω οι seagate ολοι προβλημα
Anaisthitos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 επισης και οι hitachi ξερω οτι ειναι καλοι καθος η εταιρια εχει αγορασει την maxtor απ οτι ξερω και αυτοι μαζι με τους westerndigital ειναι απ τους καλους σκηρους
overpower Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω εναν hp και πραγματικα ειμαι ευχαριστημενος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Πάρη μέχρι πόσα λεφτά δίνεις? επισης και οι hitachi ξερω οτι ειναι καλοι καθος η εταιρια εχει αγορασει την maxtor απ οτι ξερω και αυτοι μαζι με τους westerndigital ειναι απ τους καλους σκηρους καμία σχέση όμως, η Hitachi αγόρασε το HDD section της IBM και η Seagate αγόρασε τη Maxtor...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.