Προς το περιεχόμενο

Προγραμματισμός linux μέσω γραμμής εντολών χρησιμοποιώντας pipeline

dimitris_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτή την ίσως ηλίθια ερώτηση για εσάς.

Υπάρχει μία σελίδα που θέλω να χρησιμοποιήσω σε μία εφαρμογή που χτιάχνω. Σε αυτή τη σελίδα υπάρχει ένα textbox στο οποίο πρέπει να δώσω σαν είσοδο μία πρόταση και να πατήσω ένα κουμπί με λειτουργία submit προκειμένου να πάρω το επιθυμητό αποτέλεσμα και να το χρησιμοποιήσω στην εφαρμογή. Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω τα παραπάνω να γίνουν από τη γραμμή εντολών των linux χρησιμοποιώντας pipeline, επειδή στην εφαρμογή χρησιμοποιώ κομμάτια κώδικα υλοποιημένα από άλλους και δεν είναι όλα στην ίδια γλώσσα προγραμματισμού. Προκειμένου να συνδιάσω τις διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού θα υλοποιήσω ένα shell script. Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει; Δεν έχω πολυ εμπειρία σε linux και ψάχνοντας πληροφορίες σχετικές με το θέμα βρήκα την εντολή curl η οποία όμως μου επιστρέφει το source code της σελίδας. Έχετε να πρτείνετε κάτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

...βρήκα την εντολή curl η οποία όμως μου επιστρέφει το source code της σελίδας.

Με το curl μπορείς να στείλεις και custom POST requests, άρα μπορείς να εξομοιώσεις πλήρως από γραμμή εντολών την υποβολή της φόρμας στην ιστοσελίδα που ανέφερες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...