mproutzos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα εχω σωσει σε ενα στικακι τις συνομιλιες του skype και προσπαθω να τις ανοιξω αλλα ματαια.. εψαξα αρκετα στο google αλλα δεν βοηθησε ιδιαιτερα. (τις συνομιλιες τις πηρα απο τον φακελο chatsync του skype (π.χ 3dbeff54b157c56f.dat).) εχω κανα 2 μηνυματα που τα χρειαζομαι και δεν μπορω να τα διαβασω.. δοκιμασα notepad σε windows,word κτλ,και σε ubuntu oracle,wine αλλα και παλι μου τα εμφανιζει μη κωδικοποιημενα σωστα με αποτελεσμα να εμφανιζονται με συμβολα και διαφορα αλλα περιεργα γραμματα.. δεν με ενδιαφερει να αποθηκευσω παλι τις συνομιλιες στο skype απλα πρεπει να διαβασω κανα 2 οπωςδηποτε γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω? υπαρχει καποια εφαρμογη που να κωδικοποιει σωστα και να ανοιγει τα αρχεια μονο για αναγνωση?
gkokki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αν αντικαταστήσεις, προσωρινά, τον νέο φάκελο chatsync που έχει δημιουργηθεί στο Skype (μην ξεχάσεις να κρατήσεις ανίγραφό του για να τον ξαναβάλεις), με τον παλιό φάκελο που έχεις κρατήσει, ίσως μπορέσεις να δεις τα μηνύματα που θέλεις. Αν δεν έχεις κρατήσει όλο τον φάκελο chatsync αλλά μεμονωμένο αρχείο dat, δημιούργησε μέσα στον chatsync φάκελο με όνομα τα δύο πρώτα γράμματα-αριθμούς του αρχείου dat (στο παράδειγμά σου φάκελο με όνομα 3d) και βάλε μέσα το αρχείο dat
mproutzos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 οκ... και οταν το κανω αυτο απλα ανοιγω το skype και θα δω τις συνομιλιες? σε κουραζω, αλλα μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος γιατι δεν "το εχω" και πολυ. επισης τα μηνυματα αυτα ειναι απο 2 επαφες που εχω σβησει απο το skype.. μπορω να τα διαβασω τα μηνυματα τους ακομα και αν δεν τους εχω φιλους? θενκς για την βοηθεια!
gkokki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 οκ... και οταν το κανω αυτο απλα ανοιγω το skype και θα δω τις συνομιλιες? σε κουραζω, αλλα μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος γιατι δεν "το εχω" και πολυ. επισης τα μηνυματα αυτα ειναι απο 2 επαφες που εχω σβησει απο το skype.. μπορω να τα διαβασω τα μηνυματα τους ακομα και αν δεν τους εχω φιλους? θενκς για την βοηθεια! Δυστυχώς την πατήσαμε. Δεν γίνεται με τον τρόπο που σου είπα αλλά, απ' ό,τι το έψαξα και στο internet, δεν υπάρχει και τρόπος να γίνει. Κάποιοι πρότειναν αυτό που σου είπα κι εγώ αλλά κανένας δεν βοηθήθηκε έτσι. Το δοκίμασα και σε 2 pc μου αλλά δεν έγινε κάτι. Θα συνεχίσω να το ψάχνω, έτσι απλά από περιέργεια κι αν βρω κάτι θα σε ενημερώσω. Αν πάλι βρεις την λύση, ενημέρωσέ μας για να μαθαίνουμε. Υ.Γ. Sorry για τις πρόσκαιρες ελπίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.