fastnickride Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 έχω 2 υποδοχές στο σπίτι για τηλέφωνο, μια στο σαλόνι και μια στο δωμάτιο...και οι 2 ειναι ενεργές! στο σαλόνι έχουμε συνδέσει το τηλ και το ιντερνετ! θέλω να παίρνω ιντερνετ απο το δωμάτιο. θα χρειαστει splitter και άλλο router? θα υπάρχει πρόβλημα όταν θα παίρνουν απο το σαλόνι και απο το δωμάτιο παράλληλα? απλά θέλω να μου πείτε την διαδικασία και τι θα χρειαστώ! thanks
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 απορω πως δεν απαντησε κανεις ως τωρα.εχουμε και λεμε.για να παιρνεις απο το δωματιο ιντερνετ υπαρχουν οι παρακατω τροποι. α.μετακινεις τον ρουτερ απο εκει που τον εχεις στο δωματιο.δεν γινεται να εχεισ ταυτοχρονα δυο ρουτερ πανω στην γραμμη. β.παιζεις με Powerlines. γ.τραβας καλωδιο δικτυου μεχρι το pc σου δ.παιζεις wireless. ε.αν δεν φτανει το wireless βαζεις Repeater.
sam27gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 δεν νομίζο να υπάρχει πρόβλημα αν συνδέσεις το τηλ. στο σαλόνι και το modem στο δωμάτιο στην πράξη θα μάθεις απλα μην ξεχάσεις φιλτρο για το τηλ αν υπαρχει πρόβλημα προτιμότερο και οικονομικότερο ειναι ολα στο δωμάτιο να πάρεις ενα ασυρματο τηλ. παρα καλώδια απο σαλόνι powerlines wireless και
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 δεν νομίζο να υπάρχει πρόβλημα αν συνδέσεις το τηλ. στο σαλόνι και το modem στο δωμάτιο στην πράξη θα μάθεις απλα μην ξεχάσεις φιλτρο για το τηλ αν υπαρχει πρόβλημα προτιμότερο και οικονομικότερο ειναι ολα στο δωμάτιο να πάρεις ενα ασυρματο τηλ. παρα καλώδια απο σαλόνι powerlines wireless και ο τοπικ starter ελεγα να βαλει 2 ρουτερ οχι απλα τηλεφωνο.2 ρουτερ μαζι δεν παιζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.