SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Το θεμα εχει ως εξης. Κατεβασα ενα προγραμμα για καθαρισμο μητρωου,speed up-pc και κατεβασμα νεων drivers.To uniblue power suit. Aφου εκανα ενα πληρη καθαρισμο απο τοτε,οταν ανοιγω μια καρτελα οποια και να ειναι (mozilla,explorer),οταν τη μεταφερω,μενει σταθερη και μεταφερεται το περιγραμμα του παραθυρου.Μολις αφησω το κουμπι του ποντικιου στο σημειο που θα αποφασισω τοτε μεταφερεται και το παραθυρο που εχω πιασει. Αφου επικοινωνησα με την εταιρια μεσω εμαιλ ενας τεχνικος(υποτιθεται)μου εδωσε καποιες οδηγιες να κανω κατι με το msconfig και μετα απεγκαταστησα το προγραμμα και το επανεγκαταστησα.Τιποτα ομως. Με τα πολλα μετα,απεγκαταστησα το προγραμμα και μαλιστα με προγραμμα uninstaller αλλα και παλι το προβλημα που ανεφερα παραμενει. Για να γλυτωσω το δευτερο format μεσα σε ενα μηνα, ελπιζω οτι θα βοηθησετε. ενα λινκ να δειτε το προβλημα: http://tinypic.com/r/2i8bok0/7 ΥΓ. Καποιος μου ειπε τα εξης:δεξι κλικ ο υπολογιστης μου-->ιδιοτητες-->για προχωρημενους στις επιδοσεις πατας ρυθμισεις και τσεκαρισετα ολα η να επιλεγουν τα γουιντοους το καλιτερο.......και εισαι οκ για xp. Αλλα εχω τα 7 και οταν κανω κλικ πανω στην επιφανεια εργασιας δεν εχει επιλογη ιδιοτητες,ουτε επισης πανω στο παραθυρο.
JohnXarxas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 δες για τους drivers της κάρτας γραφικών και στην ανάγκη κάνε μια επαναφορά συστήματος
popeye68 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 To είχα κι εγώ και έκανα το εξής: Έναρξη > πίνακας ελέγχου > σύστημα > ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους > για προχωρημένους (την καρτέλα) > ρυθμίσεις (επιδόσεις) > τσέκαρε όλα τα τετραγωνάκια που υπάρχουν στην λίστα > ΟΚ.
SOTHRHS9 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Τελικα ητανε αυτο που ειπε ο φιλος popeye68. Ακομα και οι επαγγελματιες τεχνικοι καμια φορα δεν ειναι τιποτα μπροστα στη βοηθεια που μπορεις να παρεις απο καποιον,που απλα ατυχε να εχει ιδιο προβλημα με σενα. Ευχαριστω και παλι!
popeye68 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Τελικα ητανε αυτο που ειπε ο φιλος popeye68. Ακομα και οι επαγγελματιες τεχνικοι καμια φορα δεν ειναι τιποτα μπροστα στη βοηθεια που μπορεις να παρεις απο καποιον,που απλα ατυχε να εχει ιδιο προβλημα με σενα. Ευχαριστω και παλι! Δεν κάνει τίποτα. Ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.