Προς το περιεχόμενο

Μεγεθος οθονης GPS σε PDA

iandros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα στο PDA .Εχω εγκαταστηση το προγραμμα IGO8 για το GPS και η οθονη που παιρνω ειναι μικρη.

Πως αλλαζω σε full screen

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα στο PDA .Εχω εγκαταστηση το προγραμμα IGO8 για το GPS και η οθονη που παιρνω ειναι μικρη.

Πως αλλαζω σε full screen

Σας ευχαριστω

δεν έχω ιδέα από pda αλλά μήπως δεν έχεις το data.zip με τις αναλύσεις της οθόνης σου;

τι ανάλυση έχει το pda;

επισης να ρωτησω κ γω πως βγαινει ο κυκλος με τα sats πανω αριστερα γιατι πιανει πολυ χωρο...

χωρίς να είμαι σίγουρος δε νομίζω να γίνεται. ίσως αν σκαλίσεις λίγο το sys.txt

εξάλλου αυτό εμφανίζεται όταν το gps δεν έχει σήμα.απορώ πως σε ενοχλεί

Δημοσ.

νομιζω εκει σου δειχνει τη σημανση των στροφων. οποτε μπορει και να μη βγαινει.

απ ότι κατάλαβα εννοεί τον δορυφόρο που βγάζει με τα 3 κυκλάκια πάνω αριστερά όταν δεν έχει σήμα το gps

Δημοσ.

ναι, αλλα μετα τη θεση του δορυφορου παιρνουν τα κυαλια, και μετα κατα την πλοηγηση δειχνει τις στροφες. αν θμαμαι καλα

Δημοσ.

καλά θυμάσαι.

αν πάει στις ρυθμίσεις->ηχος και προειδοποιήσεις->ειδοποιήσεις προειδοποιητικών σημάτων.

μπορεί να κάνει κάποιες ρυθμίσεις (πχ απενεργοποίηση). δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά δε θα δείχνει τις στροφές.

το θέμα είναι όμως ότι δεν ξέρω αν θα δείχνει το δορυφόρο που ανέφερε στην αρχή, μιας και αυτό είναι άλλη ιστορία

α ξέχασα, αυτά που λέω είναι σε igo primo. to igo8 δε θυμάμαι πως γίνεται. ίσως είναι το ίδιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...