Katsalaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω Hi Fi ή miniHiFi!Θέλω να είναι αξιόπιστο με ικανοποιητικό ήχο. Δηλαδή να κάνω την δουλειά μου χωρίς πάνω Ipod dockstation και πολλές λεπτομέρειες. Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιο;; Προτεινόμενο κόστος έως 100 €. Ευχαριστώ!
yiannis2002s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω Hi Fi ή miniHiFi!Θέλω να είναι αξιόπιστο με ικανοποιητικό ήχο. Δηλαδή να κάνω την δουλειά μου χωρίς πάνω Ipod dockstation και πολλές λεπτομέρειες. Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιο;; Προτεινόμενο κόστος έως 100 €. Ευχαριστώ! Δωσε 20 ευρω επιπλεον και πηγαινε εδω http://www.skroutz.gr/s/279112/LG-XA105.html?keyphrase=lg+xa105 ειχα παει στο mediamarkt και ακουσα καμια 10αρια στη τιμη που θελεις. Το συγκεκριμένο ειχε τον καλυτερο ηχο και ηταν πολυ βολικο και σαν χρηση κ σαν μεγεθος. Για αυτο που το θελεις θα μεινεις πληρως ικανοποιημενος.
Kouniados Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα αυτό LG RAD-125, καλή τιμή, καλή ποιότητα ήχου με ωραίο μπάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.