Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Youtube

Toudor14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Toudor14, με τη διαφορά οτι στη θέση που έπρεπε να δείχνει το video είναι λευκό, ακούω μόνο ήχο και δεν έχει καθόλου τη μπάρα με το εικονίδιο Popout.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Windows. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Tο ιδιο προβλημα επαθα και εγω σημερα.Δοκιμασα το ccleaner απεγκατασταση το flash και ξανα εγκατασταση.δεν παιζουν καθολου τα βιντεο στο youtube κολλαει το pc και δεν μπορω να δω ουτε το pop up.μετα απο 2-3 λεπτα μου λεει οτι το plugin flash κατερευσε.Κατι που μπορω να κανω;

Και οι επίσημες οδηγίες από YouTube support: http://www.google.com/support/forum/p/youtube/thread?tid=782d433caef8ec2b

Το περίεργο είναι ότι άλλο λέει να κάνεις ο εργαζόμενος του YouTube και άλλη είναι η λύση που δουλεύει τελικά για τους περισσότερους (clear browser cache, χρειάστηκε να το κάνω κι εγώ σήμερα γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα στον Chrome)! :wacko:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...