Toudor14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ξερει κάποιος να μου πει γιατι δε μου στριμάρει κανένα Βίντεο στο Youtube ? Ουτε με Μοζίλα , ουτε με εξπλορερ..Με κανενα Browser να μην τα πολυλογώ! Το περιεργο είναι πως αν βάλω να παιξει απο το FB βιντεο του youtube παίζει κανονικα αλλα απο τη σελίδα απ'ευθείας τιποτα ! Ξανα έκανα install το adobe player αλλα δεν άλλαξε κάτι !! Τι συμβαίνει ? Αν μπορεί κάποιος να γράψει τι μπορεί να φταίει .. ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Για τρέξε ένα scan με malware bytes και spybot s&d για αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotobave Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 έκανες ενημέρωση flash και τίποτα?? αλλά να μου πεις αφού στο fb είναι οκ..κάτι άλλο είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toudor14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Για τρέξε ένα scan με malware bytes και spybot s&d για αρχή... duh ??? Εεεε??? Δεν τα καταλαβαίνω εγω αυτά !! Για βάλε υποτιτλους αν έχεις την καλοσύνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Το malware bytes το κατεβάζεις από Link και το spybot από εδώ. Και τα δύο είναι anti-malware (καταπολεμούν κακόβουλο λογισμικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 παρακολούθα και αυτή την παρόμοια περίπτωση, http://www.insomnia.gr/topic/399811-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%89-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-youtube/page__pid__3878656#entry3878656 μπορεί να έχει την ίδια αιτία... κοίτα για τους drivers της κάρτας γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toudor14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Oκ παιδιά ! Θα κάνω όπως μου είπατε και θα επανέλθω να ενημερώσω ..σας ευχαριστώ πολυ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ούτε σε εμένα δουλεύουν τα video στο youtube! Μέχρι πριν λίγο δούλευε αλλά τώρα μου βγάζει ένα μαύρο τετράγωνο χωρίς κουμπιά κτλ. Τα έχω όλα updated, flash,drivers,mozilla, google chrome με κανένα δεν δουλεύει :S EDIT: OK έτρεξα το ccleaner, καθάρισα τα πάντα από cookies μέχρι registry και τώρα ανοίγει αλλά όταν φορτώνει αρχικά ένα video τα όλα τα κουμπιά από κάτω είναι απενεργοποιημένα και πρέπει να περιμένεις λίγο πριν μπορείς να τα πατήσεις :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toudor14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγω τώρα τρέχω το Malware Bytes και σκαναρει .. Μολις τελείωσε το σκαναρισμα και δε βρήκε τίποτα infected..Tωρα τί κάνω ? Να κατεβάσω και να τρέξω και το Spybot ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 δοκίμασε το CCLEANER, που δούλεψε στον προηγούμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toudor14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 δοκίμασε το CCLEANER, που δούλεψε στον προηγούμενο... στειλτε λινκ ! είμαι στραβαδι σε κατι τετοια !! Pleaseeee !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασε να πατησεις το Pop Out (κατω δεξια στο βιντεο) και μολις σου ανοιξει σε νεο παραθυρο το βιντεο , δεξι κλικ μεσα στο νεο βιντεο > Settings > Ξεκλικαρε το Enable Hardware Acceleration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ούτε εγώ ήξερα το λινκ, να'ναι καλά η google (θεέ μου τι είπα...)http://www.piriform.com/ccleaner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toudor14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασε να πατησεις το Pop Out (κατω δεξια στο βιντεο) και μολις σου ανοιξει σε νεο παραθυρο το βιντεο , δεξι κλικ μεσα στο νεο βιντεο > Settings > Ξεκλικαρε το Enable Hardware Acceleration Δε μου δίνει τετοιο option να το κανω enable .. Δεν υπαρχει κανενα pop out option κατω δεξια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με το youtube... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.