Προς το περιεχόμενο

Ογκοχρέωση wireles internet απο cosmote

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα τον λογαριασμό της cosmote και τα πήρα.

Με έχουν χρεώσει 10 ευρώ για "ογκοχρέωση Wireless Internet" όπως το γράφουν.

Εντάξει δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλά μου την σπάει να δίνω χαβαλετζίδικα λεφτά χωρίς λόγο.

Και λέω χωρίς λόγο γιατί δεν το χρησιμοποίησα ΚΑΘΟΛΟΥ το ιnternet του δικτύου τους.

Πιθανώς να τράβηξε λίγο το GPS στις αρχές όταν το δοκίμαζα, πάντως στο κινητό γράφει ότι κατέβηκαν 2,26 mb (είναι όντως τόσο ακριβοί ή δεν είναι σωστή η καταγραφή?)

Θα ήθελα να ρωτήσω, πως μπορώ να μπλοκάρω εντελώς αυτή την δυνατότητα και να ξέρω με σιγουριά πως δεν θα πληρώνω στην cosmote χωρίς λόγο.

Επίσης, αν υπάρχει τπτ άλλο που να τραβάει internet και δεν το ξέρω.

Δημοσ.

Αν χρησιμοποίησες WAP πάντως είναι ~10€/MB.

omg, παλιοκλέφτες :devil: , παίζει και να χρησιμοποίησα.Και δεν ξέρω και πως απενεργοποιείται.

Βασικά δεν έχω ιδεά τι είναι wap και τι όχι και τι ειναι το μη wap και πως ρυθμίζονται όλα αυτά.

Υπάρχει κάπου κάτι να τα διαβάσω να ξέρω?

Δημοσ.

Παιδιά αυτά δεν είναι τίποτε. Η Vodafone με χρέωσε 400 ευρώ για μερικά λεπτά περιήγησης. Βέβαια διέκοψα τη σύνδεση αλλά τα λεφτά τα έδωσα

Δημοσ.

Παιδιά αυτά δεν είναι τίποτε. Η Vodafone με χρέωσε 400 ευρώ για μερικά λεπτά περιήγησης. Βέβαια διέκοψα τη σύνδεση αλλά τα λεφτά τα έδωσα

Τι είναι αυτα ρεεεεεεεεεεεεεεεε. :wacko:

Ε για πειτε τι παίζει με το θέμα, τι εστί wap και κτλ, τι τραβάει internet, πως κλεινουν όλα σίγουρα??? :fear: :fear: :fear:

Δημοσ.

Αν είσαι βέβαιη πως δεν πρόκειται να χρειαστείς υπηρεσίες internet στο κινητό, μπορείς να πάρεις το customer care για να στο απενεργοποιήσουν. Αλλιώς περιμένεις πρόταση από κάποιον που ξέρει το κινητό...

Δημοσ.

Η λύση είναι είτε να κάνεις αυτό που έγραψε παραπάνω ο antonl ή να κάνεις τα εξής:

Menu -> Settings -> Wireless & Networks -> Να κάνεις untick το Mobile Networks.

Επίσης να βάλεις από το Market είτε το Mobile Data Connection ή το APNDroid και από εκεί να 'κόψεις' τη σύνδεση στο internet μέσω του παρόχου σου.

Δημοσ.

Αν δεν έχετε πρόγραμμα χρήσης δεδομένων, κοινώς "data plan" είναι λογικό να έχετε φουσκωμένους λογαριασμούς

μιας και το MB είναι πανάκριβο.

πχ η Vodafone με 5€ σου δίνει 100MB το μήνα(για συνδρομητές συμβολαίου).

Χωρίς αυτό το data plan, αν το κάθε MB κόστιζε 7€, θα πλήρωνες 700€ για χρήση 100MB.

Βέβαια από όσο γνωρίζω, η Vodafone, σε όλα τα καινούρια Unlimited προγράμματα συμπεριλαμβάνει και όγκο δεδομένων,

επομένως αποφεύγονται τέτοια δυσάρεστα! ;)

Δημοσ.

Επειδή το κινητό μου δεν την πάλευε (android) έκανα 5-6 format αυτές τις μέρες και έβαζα άλλες rom. Καθε φορά μου ζητούσε το gmail μου και το επιβεβαίωνε μέσω δικτύου της κινητής. Με χρέωνε πολύ σε mb?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...