Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα με αντικατάσταση τηλεόρασεης

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας σήμερα πήγα την τηλεόραση μου LG model 26LC3R για "επίσκευη" στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα στη θεσσαλονίκη με ενημέρωσαν πως είναι καμένο το panel τις οθόνης δηλαδή η οθόνη , και μου είπαν πως δεν έχουν οθόνη και μου πρότειναν να μου δώσουν μια 32άρα φτιαγμένη με 100 ευρώ παραπάνω συμφέρει ρε παιδιά μια 32 τώρα έχει 350 euro τι να κάνω "βοηθηστεμε"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ίδιο μοντέλο με την δικια μου που είναι 26 είναι απλά δεν έχουν οθόνη να μου αλλάξουν μου είπαν η τηλεόραση μου είναι 6 χρόνον μοντέλο

Φιλε μου καλε άμα είχα λεφτά να πάρω καινούργια δε θα πήγαινα να τι φτιάξω εγώ έλεγα θα έχει μικρό πρόβλημα να δώσω κανένα 70 ευρώ τόσα βαστούσε η τσέπη μου αλλα έτσι πως έγινε δε θα βγω για μερικές μέρες για καφέ και θα την πάρω

Εγώ δεν ξέρω εάν θα το ρίσκαρα πάντως.Και εάν πάλι χαλάσει σε 5 μήνες τι γίνεται;Η LG έχει τρομερό after sales αλλά η ποιότητα των προιόντων της δεν είναι και η καλύτερη.

την προηγουμενη την έχω 6 χρονια η οθόνη πιστεύω μου κάηκε γιατί την είχα ανοιχτή πολλές ώρες την ημερα και είχα και πατημένο το pause όταν έπαιζα ps3 ξέρω πως δε κάνει να μένει έτσι χωρίς κινούμενες εικόνες για ώρες γιατί μπορεί να μείνει θαμπάδα την είχα κάψει τι τηλεόραση!!!!!!!

Τώρα άμα χαλάσει τι να σου πω με αυτό το σκεπτικό κανεις δε θα έπαιρνε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δε μπορείς να αγοράζεις συνεχεια καινούργιο!!!!!!!

παιδιά τι πήρα σήμερα τι τηλεόραση μου από την LG έδωσα τα αγαπημένα μου 100 ευρώπουλα και μου δώσανε και κάτι πλακέτες που αλλάξανε ξέρεις κανεις ποσο αξίζουν αυτά χοντρικά?

Δες εδω τις φοτογραφιες απο τις πλακετες--------- ΕΔΩ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...