Godian Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας σήμερα πήγα την τηλεόραση μου LG model 26LC3R για "επίσκευη" στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα στη θεσσαλονίκη με ενημέρωσαν πως είναι καμένο το panel τις οθόνης δηλαδή η οθόνη , και μου είπαν πως δεν έχουν οθόνη και μου πρότειναν να μου δώσουν μια 32άρα φτιαγμένη με 100 ευρώ παραπάνω συμφέρει ρε παιδιά μια 32 τώρα έχει 350 euro τι να κάνω "βοηθηστεμε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εξαρτατε την 32αρα που σου προτειναν.Ποιο μοντελο ειναι? Επισης θα σου δωσουν εγγυηση και για την 32αρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godian Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ίδιο μοντέλο με την δικια μου που είναι 26 είναι απλά δεν έχουν οθόνη να μου αλλάξουν μου είπαν η τηλεόραση μου είναι 6 χρόνον μοντέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew D. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Για δες και για καινούρια.Πιο συγκεκριμένα την 32C530 της Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godian Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου καλε άμα είχα λεφτά να πάρω καινούργια δε θα πήγαινα να τι φτιάξω εγώ έλεγα θα έχει μικρό πρόβλημα να δώσω κανένα 70 ευρώ τόσα βαστούσε η τσέπη μου αλλα έτσι πως έγινε δε θα βγω για μερικές μέρες για καφέ και θα την πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew D. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Χμ...ανάλογα τι θα σου τύχει πάρε την τότε.Ρώτα πρώτα εάν θα σε καλύπτει η εγγύηση στο νέο μοντέλο που θα σου δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godian Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δίνουν 3 μήνες εγγύηση σε επισκευασμένες συσκευές!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew D. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δεν ξέρω εάν θα το ρίσκαρα πάντως.Και εάν πάλι χαλάσει σε 5 μήνες τι γίνεται;Η LG έχει τρομερό after sales αλλά η ποιότητα των προιόντων της δεν είναι και η καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godian Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 την προηγουμενη την έχω 6 χρονια η οθόνη πιστεύω μου κάηκε γιατί την είχα ανοιχτή πολλές ώρες την ημερα και είχα και πατημένο το pause όταν έπαιζα ps3 ξέρω πως δε κάνει να μένει έτσι χωρίς κινούμενες εικόνες για ώρες γιατί μπορεί να μείνει θαμπάδα την είχα κάψει τι τηλεόραση!!!!!!! Τώρα άμα χαλάσει τι να σου πω με αυτό το σκεπτικό κανεις δε θα έπαιρνε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δε μπορείς να αγοράζεις συνεχεια καινούργιο!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godian Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά θα πάω να την πάρω αύριο την TV 100 euro μου είπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godian Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 παιδιά τι πήρα σήμερα τι τηλεόραση μου από την LG έδωσα τα αγαπημένα μου 100 ευρώπουλα και μου δώσανε και κάτι πλακέτες που αλλάξανε ξέρεις κανεις ποσο αξίζουν αυτά χοντρικά? Δες εδω τις φοτογραφιες απο τις πλακετες--------- ΕΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.