Προς το περιεχόμενο

Nεα Μobo και DDR3 μνημες

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι μην πάρεις αυτήν την μητρική

Η δίκες μου είναι αυτές. Όχι δεν της πηρά μόνο για bench περισσότερο για Overclock.

Για μένα πάρε αυτή Χ2 αν πας σε dominator που είναι η καινούριες.Και οι δυο βγαίνουν 118,22€

Δημοσ.

Δε καταλαβαινω γιατι μου προτεινεις συνεχεια 2x4GB, ενω μου εχεις ηδη πει οτι καλυτερα 4x2GB παρα 2x4GB.

Γιατι οχι η μητρικη αυτη? Ειναι ιδια, αν δε κανω λαθος, με αυτην που σκεφτομαι να παρω(βλ.1ο post) με τη μόνη διαφορά οτι εχει 2 αντι 4 slots.

Προηγουμενως ειπες οτι διαφορές δεν θα δω από τα 1333 στα 1600mhz παρά μόνο σε benchmark. Τωρα μου λες και σε o/c. Μιλας για o/c στις μνημες μόνο ή βοηθαει και σε cpu ο/c?

Bασικα δεν θα επαιρνα τις δικες σου Dominator γιατι εχουν διπλη τιμη, αυτο ομως που λεγαμε ειναι οτι τις δουλευεις με 8-8-8-24 στο 1,50V στο auto(αντι για 1,65V που λεει), σωστα?..

Δημοσ.

Για να τα ξεκαθαρίσουμε τα 4Χ2gb είναι καλυτέρα γιατί τέσσερεις μνήμες επεξεργάζονται τα αρχεία και έτσι είναι ποιο ''γρήγορο'',Άλλα βγαίνουν σχετικά ποιο ακριβές .Τα 2Χ4gb έχουν το πλεονέκτημα ότι σου αφήνει ελευθέρα τα άλλα δυο slot της μητρικής για επιπλέον μνήμη .Κάποιες μητρικές αντιμετώπιζαν πρόβλημα όταν χρησιμοποιούσες όλα τα slot (και τα τέσσερα 4Χ2gb) και για αυτό καταλήγουν σχεδόν όλοι στο 2Χ4gb.

Στο Overclock δεν θα δεις διαφορές ανάμεσα στα mhz άλλα στο chip που έχουν και την ψύξη .Οπότε αυτές που είναι 1600mhz δεν σημαίνει ότι αντέχουν περισσότερο Overclock .Μιλαω μόνο για της μνήμες.

Ακριβώς και για του λογού το αληθές δες παρακάτω. Βεβαία εγώ έχω ανεβάσει λίγο το ρεύμα για να κατεβάσω τα timings.

Δημοσ.

Κάποιες μητρικές αντιμετώπιζαν πρόβλημα όταν χρησιμοποιούσες όλα τα slot (και τα τέσσερα 4Χ2gb) και για αυτό καταλήγουν σχεδόν όλοι στο 2Χ4gb.

Δηλαδη μου λες οτι σχεδον ολοι οι χρηστες εχουν 2x4GB? :confused:

Eγω νομιζα οτι ελαχιστοι εχουν 2x4GB.

Λες η μητρικη που θα παρω να εχει προβλημα αν γεμισω και τα 4 slots της?

Ακριβώς και για του λογού το αληθές δες παρακάτω. Βεβαία εγώ έχω ανεβάσει λίγο το ρεύμα για να κατεβάσω τα timings.

Απ οτι καταλαβα πετυχαινεις τα 8-8-8-24 1600ΜΗz μόνο οταν ανεβασεις το ρευμα?

Δημοσ.

Όχι 8gb άλλα 2X2Gb .Τα προβλήματα με της μητρικές τα έχω αντιμετωπίσει και τα έχω διαβάσει σε μητρικές msi,asus τωρα δεν νομίζω να είσαι γκαντέμης και να σου εμφανιστή το πρόβλημα.

Όχι τα 8-8-8-24 1600ΜΗz με 1,5v

Τα 7-7-7-25 1600ΜΗz με 1,65V

Δημοσ.

Όχι 8gb άλλα 2X2Gb

Δεν σε καταλαβα... ειπες "καταλήγουν σχεδόν όλοι στο 2Χ4gb".

Όχι τα 8-8-8-24 1600ΜΗz με 1,5v

Τα 7-7-7-25 1600ΜΗz με 1,65V

Στο image του cpu-z γιατι δεν φαινεται αυτο?

Ωστε εχεις μνημες με 7-7-7-25? και πόσο σου δινει το wei?

Δημοσ.

Μαλιστα... αφου λοιπον εχεις τελειες μνημες 1Τ και χρονισμους που πιο κατω δε πανε, να υποθεσω οτι πιανεις 7.9?

Παντως αν γραφουν 1.65V κι εσυ το κανεις στο 1.50V, εχουν κανει τετοιο σφαλμα?

Εξακολουθω ομως να μην καταλαβαινω γιατι δεν φαινεται στο cpu-z.

Ειπες: "Κάποιες μητρικές αντιμετώπιζαν πρόβλημα όταν χρησιμοποιούσες όλα τα slot (και τα τέσσερα 4Χ2gb) και για αυτό καταλήγουν σχεδόν όλοι στο 2Χ4gb"

Τελικα ολη αυτη η προταση ειναι λαθος? Τι ηθελες να πεις?

Δημοσ.

Ναι 7,5 βγάζω με της ρυθμίσεις της εργοστασιακές με τα κατώτερα timings πιάνω 7,8

Δεν ξέρω τι παίζει πάντως έμενα στα 1,50V τρέχουν στης εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Ειπες: "Κάποιες μητρικές αντιμετώπιζαν πρόβλημα όταν χρησιμοποιούσες όλα τα slot (και τα τέσσερα 4Χ2gb) και για αυτό καταλήγουν σχεδόν όλοι στο 2Χ4gb"

Τελικα ολη αυτη η προταση ειναι λαθος? Τι ηθελες να πεις?

fixed

Ειπες: "Κάποιες μητρικές αντιμετώπιζαν πρόβλημα όταν χρησιμοποιούσες όλα τα slot (και τα τέσσερα) και για αυτό καταλήγουν σχεδόν όλοι στο να βάζουν δυο dimm μνήμης"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...