darthinvader Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ξερει κανεις καλά video tutorial sites like lynda.com h vtc.com με πληρωμη η χωρις θελω να βρω μερικα καλα που τα έχετε χρησιμοποιησει και εχετε δει τα videos τους και ειναι καλά (τα vids)? Γενικά ζητάω την γνώμη σας για video tut sites που εχετε χρησιμοποιήσει. ευχαριστω εκ των προτέρων
JohnXarxas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 η γνώμη μου είναι πως είναι καλύτερα να ψάχνεις στον "αέρα" και όχι σε ένα συγκεκριμένο μέρος. στο google videos ψάχνομαι εγώ, ή αν το tutorial το θες σε κείμενο στο google γενικώς. δεν υπάρχει λόγος να μοιράζεις συνδρομές
darthinvader Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 η γνώμη μου είναι πως είναι καλύτερα να ψάχνεις στον "αέρα" και όχι σε ένα συγκεκριμένο μέρος. στο google videos ψάχνομαι εγώ, ή αν το tutorial το θες σε κείμενο στο google γενικώς. δεν υπάρχει λόγος να μοιράζεις συνδρομές ε συγγνωμη αλλα ψαχνοντας στο google δεν βρίσκεις καλη ποιότητα νομιζεις δεν το σκεφτηκα αυτο απο την αρχή
JohnXarxas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 φυσικά δεν θα βρεις κάτι άριστο, αλλά εγώ τουλάχιστον κάνω την δουλειά μου... απλά καμιά φορά θέλει πολύ ψάξιμο
darthinvader Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ναι ομως θελω κατι καλο ειτε με πληρωμη ειτε οχι δεν με πειραζει το google είναι καλο απλά θελω μερικά sites για να ξεψαχνίζω οταν θέλω κάτι
antbyron Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ψάχνεις συγκεκριμένα θέματα ή οτιδήποτε; c++ Διάφορα ελληνικα tut
darthinvader Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ψάχνεις συγκεκριμένα θέματα ή οτιδήποτε; c++ Διάφορα ελληνικα tut οχι γενικα για tuts για να επιλεγω όποτε χρειάζομαι κατι και να μην ειναι ελληνικά και οχι youtube επειδη δεν εχουν καλα tuts επειδη οπιως βαριεται λεει ας φτιαξω ενα tut ενα στα sites βρίσκεις ολόκληρα dvds και κεφάλαια σαν το lynda.com.
darthinvader Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 http://www.howcast.com/ καλα ειναι αν και θα ήθελα να έχουν ολόκληρες σειρές όπως στην lynda και dvds ναι το ξέρω εχω γίνει σπαστικός αλλά θέλω basic tuts οπως essential trainings και αλλα σσαν το lynda
dermitzos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αφού δεν σου αρέσει κανένα άλλο, κάνε λογαριασμό στο lynda.com.
Orifiel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπικά για γραφίστικη, φωτογραφία, 3d animation, κτλ αυτού του κλάδου είναι τα psdTuts, cameraTuts και γενικότερα αν μπεις εκεί μέσα έχει όλα τα υπόλοιπα τους.. πληρώνεις για τα πολύ πολύ καλά έτσι ώστε να τα κατεβάσεις στο σκληρό σου.. (1 γιγα το ένα βίντεο περίπου).. αλλά έχει και 100δες εντελώς δωρεάν μαθήματα. Εγώ έμπαινα από πολύ παλιά και πέτυχα τα ποιο πολλά που πληρώνεις σήμερα, εντελώς δωρεάν.. τα έχω στο σκληρό..
darthinvader Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αφού δεν σου αρέσει κανένα άλλο, κάνε λογαριασμό στο lynda.com. μαλλον αυτο θα κανω ηθελα απλά να δω άν υπάρχει κανένα καλύτερο αλλα μάλλον όχι το έψαξα και εγώ και λένε οτι είναι το καλυτερο ευχαριστώ
garage667 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 μαλλον αυτο θα κανω ηθελα απλά να δω άν υπάρχει κανένα καλύτερο αλλα μάλλον όχι το έψαξα και εγώ και λένε οτι είναι το καλυτερο ευχαριστώ Δεν θα βρεις καλύτερο. Αν δεν θέλεις να πληρώνεις, στο Youtube κυκλοφορούν αφθονα videos αμφιβόλου ποιότητας ήχου και εικόνας όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.