Προς το περιεχόμενο

καλα video tutorial sites

darthinvader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις καλά video tutorial sites like lynda.com h vtc.com με πληρωμη η χωρις θελω να βρω μερικα καλα που τα έχετε χρησιμοποιησει και εχετε δει τα videos τους και ειναι καλά (τα vids)?

Γενικά ζητάω την γνώμη σας για video tut sites που εχετε χρησιμοποιήσει.

ευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσ.

η γνώμη μου είναι πως είναι καλύτερα να ψάχνεις στον "αέρα" και όχι σε ένα συγκεκριμένο μέρος.

στο google videos ψάχνομαι εγώ, ή αν το tutorial το θες σε κείμενο στο google γενικώς.

δεν υπάρχει λόγος να μοιράζεις συνδρομές

Δημοσ.

η γνώμη μου είναι πως είναι καλύτερα να ψάχνεις στον "αέρα" και όχι σε ένα συγκεκριμένο μέρος.

στο google videos ψάχνομαι εγώ, ή αν το tutorial το θες σε κείμενο στο google γενικώς.

δεν υπάρχει λόγος να μοιράζεις συνδρομές

ε συγγνωμη αλλα ψαχνοντας στο google δεν βρίσκεις καλη ποιότητα νομιζεις δεν το σκεφτηκα αυτο απο την αρχή :-(

Δημοσ.

ναι ομως θελω κατι καλο ειτε με πληρωμη ειτε οχι δεν με πειραζει το google είναι καλο απλά θελω μερικά sites για να ξεψαχνίζω οταν θέλω κάτι :-)

Δημοσ.

Ψάχνεις συγκεκριμένα θέματα ή οτιδήποτε;

c++

Διάφορα ελληνικα tut

οχι γενικα για tuts για να επιλεγω όποτε χρειάζομαι κατι και να μην ειναι ελληνικά και οχι youtube επειδη δεν εχουν καλα tuts επειδη οπιως βαριεται λεει ας φτιαξω ενα tut ενα στα sites βρίσκεις ολόκληρα dvds και κεφάλαια σαν το lynda.com.

Δημοσ.

Προσωπικά για γραφίστικη, φωτογραφία, 3d animation, κτλ αυτού του κλάδου είναι τα psdTuts, cameraTuts και γενικότερα αν μπεις εκεί μέσα έχει όλα τα υπόλοιπα τους.. πληρώνεις για τα πολύ πολύ καλά έτσι ώστε να τα κατεβάσεις στο σκληρό σου.. (1 γιγα το ένα βίντεο περίπου).. αλλά έχει και 100δες εντελώς δωρεάν μαθήματα.

Εγώ έμπαινα από πολύ παλιά και πέτυχα τα ποιο πολλά που πληρώνεις σήμερα, εντελώς δωρεάν.. τα έχω στο σκληρό..

Δημοσ.

Αφού δεν σου αρέσει κανένα άλλο, κάνε λογαριασμό στο lynda.com.

μαλλον αυτο θα κανω ηθελα απλά να δω άν υπάρχει κανένα καλύτερο αλλα μάλλον όχι το έψαξα και εγώ και λένε οτι είναι το καλυτερο ευχαριστώ :) ^_^

Δημοσ.

μαλλον αυτο θα κανω ηθελα απλά να δω άν υπάρχει κανένα καλύτερο αλλα μάλλον όχι το έψαξα και εγώ και λένε οτι είναι το καλυτερο ευχαριστώ :) ^_^

Δεν θα βρεις καλύτερο. Αν δεν θέλεις να πληρώνεις, στο Youtube κυκλοφορούν αφθονα videos αμφιβόλου ποιότητας ήχου και εικόνας όμως :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...