Προς το περιεχόμενο

Αποκριάτικες Φορεσιές

argonautis tou ergastiriou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και πλησιάζουν οι απόκριες να γράψουμε τις ποιο ευφάνταστες φορεσιές που έχουμε δει η που έχουμε φορέσει και ξεκινάω πρώτος

πριν 4 χρόνια είχα ντυθεί στρατιώτης και στην πλάτη είχα κολλήσει (από τον σβέρκο μέχρι τον τα πόδια κόλες Α4 που έγραφα τις μάχες που είχα πολεμήσει....είχα βάλει από τις Θερμοπύλες και την ναυμαχία στην Σαλαμίνα μέχρι την Κορέα και το Βιετνάμ.....

Δημοσ.

Μια στολή ευχαριστήθηκα. Μια χρονιά είχα ντυθεί εγώ τίγρης και ο κολλητός μου αγελάδα και πειράζαμε τον κόσμο στον δρόμο, σταματάγαμε τη κυκλοφορία κτλ.

Καλά περάσαμε! Από τότε ανακάλυψα πως είμαι από μόνος μου μασκαράς, οπότε δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να αγοράσω/νοικιάσω.

Δημοσ.

το γαματο ειναι να κανεις καμια καφριλα σαν τον γαλλο ρεμι, να ντυθεις σαλιγκαρι και να περνας τον δρομο μια ωρα xD EPIC

δεν ντυνομαι προτιμω τις μασκες η καποια μεταμφιεση με μουστακι και γυαλια πολυ συντηρητικος φαση

Δημοσ.

το γαματο ειναι να κανεις καμια καφριλα σαν τον γαλλο ρεμι, να ντυθεις σαλιγκαρι και να περνας τον δρομο μια ωρα xD EPIC

και να βρεθει κανενας μπεκρης και να αφησεις ετσι την ζωη σου?

Δημοσ.

είμαι μεταξύ teletubies tinky winky το μοβ

η πορτοκάλι (το φρούτο).

γενικα κάτι που να πιάνει χώρο,όταν κάθεσαι στον καναπέ τα πόδια να είναι στον αέρα και στο τέλος της βραδιάς να κάνεις και sumo wrestling.

Δημοσ.

ειστε ηδη ντυμενοι κατι και δε το εχετε καταλαβει. δε θελει και πολυ προσπαθεια και μαλλον ετσι θα ειστε ντυμενοι μεχρι να πεθανετε..

Δημοσ.

ειστε ηδη ντυμενοι κατι και δε το εχετε καταλαβει. δε θελει και πολυ προσπαθεια και μαλλον ετσι θα ειστε ντυμενοι μεχρι να πεθανετε..

400_F_2838738_4C0KQAYnuMS3WcEBHWURlgqAzJu02r.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...