argonautis tou ergastiriou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μιας και πλησιάζουν οι απόκριες να γράψουμε τις ποιο ευφάνταστες φορεσιές που έχουμε δει η που έχουμε φορέσει και ξεκινάω πρώτος πριν 4 χρόνια είχα ντυθεί στρατιώτης και στην πλάτη είχα κολλήσει (από τον σβέρκο μέχρι τον τα πόδια κόλες Α4 που έγραφα τις μάχες που είχα πολεμήσει....είχα βάλει από τις Θερμοπύλες και την ναυμαχία στην Σαλαμίνα μέχρι την Κορέα και το Βιετνάμ.....
traganeus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα ντυθώ καρέκλα μπα και μου κάτσει καμια γκόμενα!
slygeo87 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μια στολή ευχαριστήθηκα. Μια χρονιά είχα ντυθεί εγώ τίγρης και ο κολλητός μου αγελάδα και πειράζαμε τον κόσμο στον δρόμο, σταματάγαμε τη κυκλοφορία κτλ. Καλά περάσαμε! Από τότε ανακάλυψα πως είμαι από μόνος μου μασκαράς, οπότε δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να αγοράσω/νοικιάσω.
JERONIMO888 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 το γαματο ειναι να κανεις καμια καφριλα σαν τον γαλλο ρεμι, να ντυθεις σαλιγκαρι και να περνας τον δρομο μια ωρα xD EPIC δεν ντυνομαι προτιμω τις μασκες η καποια μεταμφιεση με μουστακι και γυαλια πολυ συντηρητικος φαση
kage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 το γαματο ειναι να κανεις καμια καφριλα σαν τον γαλλο ρεμι, να ντυθεις σαλιγκαρι και να περνας τον δρομο μια ωρα xD EPIC και να βρεθει κανενας μπεκρης και να αφησεις ετσι την ζωη σου?
freedubus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω οτι έχω ξαναπεί οτι χρόνια θέλω να ντυθώ απο τη μέση και κάτω τσολιάς, από τη μέση και πάνω Αηβασίλης.
Kamenos2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μια φορεσια ευχαριστιθηκα οταν ημουν μικρος..ειχα ντυθει τσολιας και περπατουσα στον δρομο να με βλεπει ο κοσμακης
Tenshi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου δέν έχει σχέση με τις απόκριες, God damn it!
ravend Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 είμαι μεταξύ teletubies tinky winky το μοβ η πορτοκάλι (το φρούτο). γενικα κάτι που να πιάνει χώρο,όταν κάθεσαι στον καναπέ τα πόδια να είναι στον αέρα και στο τέλος της βραδιάς να κάνεις και sumo wrestling.
hal9001 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 ειστε ηδη ντυμενοι κατι και δε το εχετε καταλαβει. δε θελει και πολυ προσπαθεια και μαλλον ετσι θα ειστε ντυμενοι μεχρι να πεθανετε..
leonidas_fs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Η αδερφή μου προπερσι ντύθηκε σκουπίδι. Ηταν τέλεια!
freedubus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 ειστε ηδη ντυμενοι κατι και δε το εχετε καταλαβει. δε θελει και πολυ προσπαθεια και μαλλον ετσι θα ειστε ντυμενοι μεχρι να πεθανετε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.