me27yo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 βοηθεια..καθε φορα που παω να εγκαταστησω νεο προγραμμα η συσκευη μου πεταει αυτο το μηνυμα που βλεπετε στην επισυναψη...τι πρεπει να αλλαξω???
fotobave Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Κοίταξες στις ρυθμίσεις ίντερνετ? μήπως είναι ενεργοποιημένη κάποια ασφάλεια..? και τι περιηγητή χρησιμοποιείς..?
me27yo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 μακαρι να ξερα...τι πρεπει να απενεργοποιησω??? σχεδον ολους....τωρα παω να εγκαταστησω τον εκτυπωτη μου...και τζιφοσ
fotobave Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 τι χρησιμοποιείς για να μπαίνεις στο ίντερνετ? mozila,internet explorer κλπ.. χμμ κάτσε να το ψάξω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αν το προγραμμα πας να το εγκαταστησεις απο αρχειο στον δισκο σου νομιζω δεν εχει σχεση το internet.Διευκρινησε το μας.
fotobave Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνώ με Γιάννη platano. Δες και εδώ : http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/Change-Internet-Explorer-Security-settings
me27yo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 χρησιμοποιω ολους τους browsers....οτι κι αν παω να εγκαταστησω...απο ενα απλο προγραμμα-εφαρμογη (τυπου nero , photoshop) μεχρι και μια συσκευη (τον εκτυπωτη μου σε αυτη τηνμ περιπτωση) μου πεταει αυτο το μηνυμα.....ουφ! Συμφωνώ με Γιάννη platano. Δες και εδώ : http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/Change-Internet-Explorer-Security-settings τα βρηκα αυτα..αλλα δεν ξερω τι να πειραξω...γιαυτο ζηταω βοηθεια..ποιες ειναι οι κανονικες ρυθμισεις για να μπορω να εκγαταστησω συσκευες και προγραμματα???
antonl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Για γρήγορη λύση: Right click the exe, click Properties Click the Unblock button http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7security/thread/3d6e8355-8570-4eaa-a871-76b863734cc2 Κάπου προς τα κάτω αναφέρεται κι ένα γενικότερο fix.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 χρησιμοποιω ολους τους browsers....οτι κι αν παω να εγκαταστησω...απο ενα απλο προγραμμα-εφαρμογη (τυπου nero , photoshop) μεχρι και μια συσκευη (τον εκτυπωτη μου σε αυτη τηνμ περιπτωση) μου πεταει αυτο το μηνυμα.....ουφ! τα βρηκα αυτα..αλλα δεν ξερω τι να πειραξω...γιαυτο ζηταω βοηθεια..ποιες ειναι οι κανονικες ρυθμισεις για να μπορω να εκγαταστησω συσκευες και προγραμματα??? Εργαλεια επιλογες internet /ασφαλεια και χαμηλωσε το επιπεδο ασφαλειας και δοκιμασε παλι.
fotobave Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Πάτησες εμφάνιση λεπτομερειών να δεις τι λέει?
me27yo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 πολυ περιπλοκα ολα...γκρρφρρρ Εργαλεια επιλογες internet /ασφαλεια και χαμηλωσε το επιπεδο ασφαλειας και δοκιμασε παλι. στο μεσαιο ειναι εξαρχης!\ Πάτησες εμφάνιση λεπτομερειών να δεις τι λέει? το ονομα του αρχειου μονο
fotobave Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 πφφ..αυτό είναι το κακό με τα pc, όταν κάτι δεν μπορούν να κάνουν δεν σου λένε πιο είναι το πρόβλημα για να το διορθώσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.