Προς το περιεχόμενο

ρυθμισεις ιντερνετ

me27yo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βοηθεια..καθε φορα που παω να εγκαταστησω νεο προγραμμα η συσκευη μου πεταει αυτο το μηνυμα που βλεπετε στην επισυναψη...τι πρεπει να αλλαξω???

post-44267-0-82709500-1298462749_thumb.png

Δημοσ.

Κοίταξες στις ρυθμίσεις ίντερνετ? μήπως είναι ενεργοποιημένη κάποια ασφάλεια..?

και τι περιηγητή χρησιμοποιείς..?

Δημοσ.

μακαρι να ξερα...τι πρεπει να απενεργοποιησω???

σχεδον ολους....τωρα παω να εγκαταστησω τον εκτυπωτη μου...και τζιφοσ

Δημοσ.

χρησιμοποιω ολους τους browsers....οτι κι αν παω να εγκαταστησω...απο ενα απλο προγραμμα-εφαρμογη (τυπου nero , photoshop) μεχρι και μια συσκευη (τον εκτυπωτη μου σε αυτη τηνμ περιπτωση) μου πεταει αυτο το μηνυμα.....ουφ!

Συμφωνώ με Γιάννη platano.

Δες και εδώ : http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/Change-Internet-Explorer-Security-settings

τα βρηκα αυτα..αλλα δεν ξερω τι να πειραξω...γιαυτο ζηταω βοηθεια..ποιες ειναι οι κανονικες ρυθμισεις για να μπορω να εκγαταστησω συσκευες και προγραμματα???

Δημοσ.

χρησιμοποιω ολους τους browsers....οτι κι αν παω να εγκαταστησω...απο ενα απλο προγραμμα-εφαρμογη (τυπου nero , photoshop) μεχρι και μια συσκευη (τον εκτυπωτη μου σε αυτη τηνμ περιπτωση) μου πεταει αυτο το μηνυμα.....ουφ!

τα βρηκα αυτα..αλλα δεν ξερω τι να πειραξω...γιαυτο ζηταω βοηθεια..ποιες ειναι οι κανονικες ρυθμισεις για να μπορω να εκγαταστησω συσκευες και προγραμματα???

Εργαλεια επιλογες internet /ασφαλεια και χαμηλωσε το επιπεδο ασφαλειας και δοκιμασε παλι.

Δημοσ.

πολυ περιπλοκα ολα...γκρρφρρρ

Εργαλεια επιλογες internet /ασφαλεια και χαμηλωσε το επιπεδο ασφαλειας και δοκιμασε παλι.

στο μεσαιο ειναι εξαρχης!\

Πάτησες εμφάνιση λεπτομερειών να δεις τι λέει?

το ονομα του αρχειου μονο

Δημοσ.

πφφ..αυτό είναι το κακό με τα pc, όταν κάτι δεν μπορούν να κάνουν δεν σου λένε πιο είναι το πρόβλημα για να το διορθώσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...