tarantules Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μου τυχαίνει αραιά και που, μετά από restart που κάνω στο pc να φορτώνουν κανονικά τα Windows XP Pro να φορτώνεται το background του desktop χωρίς τα εικονίδια και να μην δουλεύει τίποτα άλλο εκτός από το mouse και το Alt-Ctrl-Del όπου στα Prosecces δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ απολύτως φορτωμένο. Start menu δεν έχω πρόσβαση,ούτε μου βγάζει το task bar στην κάτω πλευρά.To μόνο που μπορώ να κάνω είναι με Alt-Ctrl-Del είτε να κάνω restart είτε shutdown.Μόνο όταν μπω σε safe mode φορτώνονται όλα κανονικά. Ξέρει κανείς που οφείλεται αυτό το πρόβλημα και πως μπορώ να το διορθώσω όταν μου εμφανίζεται; (Προσωρινά μέχρι να βρω λύση του φορτώνω πάλι το image που έχω πρόχειρο αλλά είναι λύση ανάγκης αυτό και θέλω να το αποφύγω).
macabre_sunsets Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εαν ανοίξεις νεο process "explorer.exe" εμφανίζονται τα εικονίδια; Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως δεν υπάρχει λέξη εξαφανισμός παρά μόνο αφανισμός και εξαφάνιση. Με κάθε επιφύλαξη.
tarantules Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μου κάνει τίποτα άρα κάτι άλλο θα φταίει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.