phanispal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Χεχ.. και λες ότι είναι αρκετά δυνατό ώστε το έχεις και από απόσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 καλα δεν εχω δοκιμασει πολλα φυσερα, αλλα και παλι δε μου καθεται σωστο να το χω πολυ κοντα ,μπορει καποιος πυκνωτης ή κατι να στραβωσει απ την πιεση ! Το χω σε αποσταση ενα μετρου ας πουμε τωρα αν ειναι 80 cm ή 120 cm δε ξερω!!! Επισης κανω το εξης παραδοξο. Το στηνω, το φυσαω (το tower) και μετα το στηνω παρακατω ,το ξαναφυσαω και αυτο το κανω 2-3 φορες, επειδη σκεφτομαι.... πως η σκονη που πεταγεται μετα δε ξανακαθεται;;; καπου δε πρεπει να καθεται;; οποτε το περναω απο 2-3 σταδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 :λολ: θα το 'χω υπόψη μου :Ρ Λέω να το τσιμπήσω πάντως, άμα λες κι εσύ ότι είναι δυνατό, αποτελεί +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 κοιτα οτι εχει δυναμη πιστευω οτι εχει. σιγουρα δε ειναι επαγγελματικο αλλα με 17 20 ευρω καπου κει απ το πρακτικερ στη Σαντα μπάρμπαρα καλο ειναι ! Νομιζω πως δεν εχει <<σκαλα>> δλδ πατας μια και βγαζει ! τωρα δε ξερω αν αυτο που μου δειξες εχει καποιο τροπο για να ρυθμισει την ενταση του αερα που βγαζει ! Δε ξερω καν αν τοδικο μου εχει Παντως οτι κανω δουλεια κανω , το κανει καινουριο το tower ,τουλαχιστον το παλιο ,τωρα αυτο που εχω ψιλοφοβαμαι να το ...φυσηξω... Επισης αν κανεις κανα μερεμετι με πριονιδια ή σκονες και σε φυσηξει καποιος στα ρουχα μ αυτο, τα ρουχα καθαριζουν κανονικα ! Δε ειναι εντελως ψοφιο κατα την γνωμη μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 εμεις που δεν εχουμε πλυμτηριο κοντα στο σπιτι μας τι κανουμε? υπαρχει κανενα οικιακο μηχανημα που να φυσαει αερα με ρυθμιζομενη πιεση ? Όπως είπαν προηγουμένως, η λύση είναι μία και λέγεται <<φυσερό>>. Και κάνει και για άλλες δουλειές. Άντε να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Φυσερο ειναι πολυ καλη λυση αν και δεν εχω εγω αλλα σκεφτωμαι να παρω,οσο για την καρτα γραφικων αν ειναι μαμα μιας και ξηλωσα την δικια μου πριν λιγες μερες για να βαλω ψυχτρα της zalman παρατηρησα πως και να θελω να την καθαρισω δεν ειναι και κατι το ευκολο,αλλα αν ειναι μαμα τελος παντων οχι το πλυντηριο δεν κανει τιποτα μονο αν την ξηλωσεις και φυσηξεις τον μηχανισμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Για τα δύσκολα σημεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σχετικά χοντρό πινέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ^Σωστός. Για την ιστορία να πω ότι πήρα εκείνο το φυσερό του Praktiker στα 17.5€ και είμαι πολύ ικανοποιημένος, αναλογιζόμενος το κόστος του. Κάνει τα πιστολάκια των 2KW να ωχριούν μπροστά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 http://www.toolshouse.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3757&category_id=71&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart μετα απο χρονια σπαταλης σε σπρει αερα και μαντηλακια και μαλακιες κατεληξα στο πιο γαματο μηχανημα που εφευρεθηκε ποτε ενα απλο blower των 15 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Χεχ, ίδια κατασκευή με του Praktiker, απλά όχι ακριβώς το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.