Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ DELETE ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ . ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΟΝΟΜΑΣΩ . ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ DELETE ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ . ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΟΝΟΜΑΣΩ . ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ... Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Δημοσ.

Το safe mode δεν λειτουργεί με διαφορετικό σύστημα αρχείων...

Live CD με ubuntu(γενικά linux) θέλει που βλέπουν ποιο μεγάλα ονόματα(+διαδρομή) αρχείων.

• Like 1
Δημοσ.

Το live cd (ubuntu ας πουμε) ειναι linux λειτουργικο που το κατεβαζεις σε .iso το καις και μπουταρεις απο αυτο. Στο safe mode μπαινεις με f8 οταν ξεκιναει το πισι σου μετα το ποστ αλλα οπως σωστα ειπε ο ξωτικος δε θα κανεις δουλεια ετσι. 

Δημοσ.

δεν τα πιανω και τελειως , παντως windows 7 exo , oxi linux..καιμαι αλλη ιδεα για το πως να το διαγραψω?

Επέλεξε το αρχείο με ένα κλικ και πάτα shift-delete. Θα το διαγράψει χωρίς να το πάει στον κάδο ανακύκλωσης.

Δημοσ.

@katerina_a_86

Είσαι το μόνο άτομο που έχω δει να βρίζει τα win7 lol

Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...