tsagod Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Τι λέτε να ξεκινήσουμε ένα νέο θέμα (κάτι σαν ψηφοφορία) με τις ROM (official ή custom) που φοράει ο καθένας μας? Ας ξεκινήσω εγώ. Αυτην την στιγμή φοράω kitchen rom JS5 σε Galaxy S. Εχω δοκιμάσει και τις τελευταίες του darky, ομως νομίζω ότι κουζίνα είναι καλύτερη και πιο ελαφριά. Off Topic: Ψάχνομαι για την καλύτερη σε αυτονομία μπαταρίας, ελπίζοντας ότι μετά από αρκετά μαγειρέματα θα την βρώ!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Και εγω την ιδια εχω Αλλα οι rom ειναι device dependant, πραγμα που σημαινει πως μια rom απο τον Χ developer, στο Desire πχ να ειναι αψογη ενω στο Galaxy να ειναι χαλι. Αν υπαρχει δηλαδη. Οποτε go figure
citakis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 2.2 FLB-Froyo r8a σε Orange San Francisco. Στα θετικά της συγκαταλεγεται η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και η σταθερότητα.
karmen1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μαγειρεμένη με όλα τα απαραίτητα (αλατοπίπερα κλπ) JS5 και από μένα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εγω το desire το εκανα root αλλα αφησα την δικη του !
vasilisga Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 θα συμφωνησω με τον stormrain... δεν εχει νοημα να λεμε ποια ρομ φοραει ο καθενας μιας και σε καθε κινητο υπαρχουν αλλες ρομς αλλοι developers, γενικα ειναι διαφορετικα τα πραγματα επισης οσων αφορα το κυνηγι της καλυτερης ρομ απο αποψη μπαταριας θα σου ελεγα να μην αρκεισαι πολυ σε σχολια αλλων για την μπαταρια καθως καθε συσκευη εχει διαφορετικη καταναλωση, δεν υπαερβαλω σε αυτο που σου λεω και καθε χρηστης κανει διαφορετικη χρηση
arish Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Galaxy S, Darky's Extreme Edition 9.2 #Voodoo Kernel 5.3
maparios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ρε παιδιά,root πώς κάνουμε; όταν λέτε τι ράμ φοράμε τι εννοείτε; lg gt540 optimus.. (σορυ για το οφτοπικ,αλλα θεωρώ πως δεν χρειάζεται νέο θέμα για 2 ερωτήσεις..
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Για το τι είναι root μπορείς να διαβάσεις αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Για το τι rom φοράς στο κινητό, εννοούμε αν έχεις κάνει αναβάθμιση στο κινητό σου σε άλλη έκδοση android. Αν ναι ποια ή αν έχεις κρατήσει την εργοστασιακή σου.
maparios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Θα ήθελα να κάνω,αλλα φοβάμαι μήπως ''χαλάσει'' η μήπως ''πάει κατι στραβα'' (όπως λέει και το fb) αλλα η αλήθεια είναι πως θα ήθελα κατι πιο νέο (2.1 μανισια) γιατι κολάει οταν μηλάω πάνω απο 5 λεπτά, και η μπαταρία θέλεια φόρτιζμα τρεις φορες τη μέρα..έχετε τιποτα ΣΙΓΟΥΡΟ να μου προτείνετε; ειχα διαβάσει κάτι οτι πληκτρολογιο μονο στα αγγλικα και δε θα δουλευει καμερα και ραδιο..ισχιουν;
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Για το κινητό σου δεν έχω ιδέα. Ψάξε το λίγο στο Myphone
vasilisga Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ρε παιδιά,root πώς κάνουμε; όταν λέτε τι ράμ φοράμε τι εννοείτε; lg gt540 optimus.. (σορυ για το οφτοπικ,αλλα θεωρώ πως δεν χρειάζεται νέο θέμα για 2 ερωτήσεις.. ακυρο...
tsagod Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Εδώ και λίγες μέρες χρησιμοποιώ την simply galaxy του simone201 βασισμένη στην JS5 2.2.1. Δείχνει να είναι είναι πολύ σταθερή και αρκετά γρήγορη, με πολύ ωραίο θέμα (gingerbread) και κάποια themed app (black market, auto call recording, κ.α.). Ο τύπος έχει αρκετά tweaks του darky. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=950354 Την συνιστώ να την δοκιμάσετε όσοι σκαλίζετε το κινητό σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.