Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα τον πύργο έτοιμο (δεν είχα πάρει windows) και όλα τα manual και τα έξτρα καλώδια ήταν μέσα στα κουτιά..!

Δες εδώ τι είχα τραβήξει...

πολυ τραβηγμα ρ γμτ... δεν ειναι η πρωτη που παιρνω κατι απο e-shop απλα λογω των χρηματων τωρα ειναι που δεν 8ελω να μου τυχει στραβη :/ για να δουμε σημερα..

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μένω επαρχία και είχα αγοράσει από eshop, Sony Vaio στις 05/05/2010 και εδώ και δυο μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα με το ίντερνετ και τον άρχισα στα scan και τα διάφορα και αποτέλεσμα ήταν να βρω ένα bad sector στον σκληρό.Σε 2 εβδομάδες όμως λήγει η εγγύηση.Θα τον πάω αύριο από το μαγαζί, αλλά τι να περιμένω; Δικαιούμαι αλλαγή λάπτοπ; Αν όχι μήπως να πάω κατευθείαν στην Sony; Τον χρειάζομαι κιόλας.. δεν θέλω να μείνω χωρίς υπολογιστή για πολλές μέρες.

Δημοσ.

να πω και εγω τι εκανα το οποιο ισως ειναι λιγο σχετικο με το θεμα με ενα θεμα το οποιο ειχα στο πλαισιο...προσφατα.... και πλεον αυτο θα κανω για να παρω το αιμα μου πισω για αυτα που εχουμε περασει ολοι λιγο πολυ ολο αυτο το διαστημα με αυτο το περιβοητο σιριαλ των σκληρων....

western digital 1tb αγορασμενοσ τον νοεμβριο τιμη 148 ευρω απο το πλαισιο.. ebgale 12 bad sectors sto hdd sentinel κατευθειαν πλαισιο και το αφησα...με πηραν μετα απο δυο ημερες τηλεφων ο και μου παν οτι θα ανιτκατασταθει..(σημερινη τιμη 124 καταστημα - 115 ιντερνετ και παραλαβη απο το καταστημα.) τους ειπα οτι θελω πιστωτικο γιατι πολυ απλα πηραμε αλλον (fake) και μετα πολλα μου το δωσαν και παραλαβαμε τον ιδιο σκληρο με 2 χρονια εγγυηση βεβαια με 115 ευρω και τα υπολοιπα 33 πηγαν σε ενα σετ πληκτρολογιου ποντικιου...τοσο καιρο με αυτα που διαβαζα τους ειχα στην μπουκα και περιμενα να δω αν θα μου κατσει μια στραβη οπου και τελικα εκατσε και οπως μας εκμεταλλευοντουσαν τοσο καιρο τους εκμεταλλευτηκα και εγω περισσοτερο για ηθικους λογους και αποθυμενα...

Δημοσ.

Παιδιά μένω επαρχία και είχα αγοράσει από eshop, Sony Vaio στις 05/05/2010 και εδώ και δυο μέρες μου παρουσίασε πρόβλημα με το ίντερνετ και τον άρχισα στα scan και τα διάφορα και αποτέλεσμα ήταν να βρω ένα bad sector στον σκληρό.Σε 2 εβδομάδες όμως λήγει η εγγύηση.Θα τον πάω αύριο από το μαγαζί, αλλά τι να περιμένω; Δικαιούμαι αλλαγή λάπτοπ; Αν όχι μήπως να πάω κατευθείαν στην Sony; Τον χρειάζομαι κιόλας.. δεν θέλω να μείνω χωρίς υπολογιστή για πολλές μέρες.

Ενα bad sector δεν πιανεται καν σαν προβλημα.

Δεν παιζει να τον δεχτουν πισω ουτε στο eshop, ουτε στην sony.

Τι προβλημα εχεις με το ιντερνετ;

Δημοσ.

Ενα bad sector δεν πιανεται καν σαν προβλημα.

Δεν παιζει να τον δεχτουν πισω ουτε στο eshop, ουτε στην sony.

Τι προβλημα εχεις με το ιντερνετ;

αν πιάσω υψηλές ταχύτητες καμιά φορά μου πετάει σφάλμα στο δίκτυο, και μου λέει ότι δεν έχει internet το wifi. Το router δουλεύει κανονικά και οι υπόλοιποι στο σπίτι δεν έχουν πρόβλημα. Το πρόβλημα μετά είναι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο να το ψάξω γιατί κολλάει οτιδήποτε έχει να κάνει με επιλογές για το δίκτυο, οπότε πρέπει να κάνω επανεκκίνηση, και μερικές φορές κολλάει και ο τερματισμός.

Ψάχτηκα με driver κτλ, έψαξα και αν η κάρτα δικτύου δουλεύει κανονικά έκανα και φορμάτ.. άκρη δεν έβγαλα. Το ψάχνω ακόμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...