Προς το περιεχόμενο

Πολιτικος Γαμος με Αυστραλιδα.. ?

Pelvic_Thrust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω Ελληνας (γεννημενος στην Γερμανια) και αυτη Αυστραλιδα. Εχω ακουσει οτι θα χρειαστει να αποδειξουμε οτι εχουμε σχεση τους τελευταιους 6 μηνες ωστε να προχωρησουμε σε πολιτικο γαμο. Ισχυει κατι τετοιο ?

Εαν παντρευτουμε θα μπορω να μεινω μονιμα στην Αυστραλια χωρις καμια Visa και αυτη στην Ελλαδα ? Υπαρχει καμια διαφορα εαν παντευτουμε στην Ελλαδα η Αυστραλια ?

Μπορω να παω Αυστραλια με τουριστικη Visa και να την παντρευτω ? Οποιος γνωριζει ας μου δωσει τα φωτα του.. :P

Δημοσ.

Εαν παντρευτείτε, θα έχεις το δικαίωμα να πάρεις βίζα που σου επιτρέπει να ζήσεις μόνιμα στην Αυστραλία και εκείνη άδεια παραμονής για να ζήσει στην ελλάδα/ΕΕ. Δεν ισχύει ότι πρεπει να έχετε σχέση για έξι μήνες για πολιτικό γάμο. Τίποτα από αυτά όμως δεν είναι αυτόματα.

Δεν υπάρχει διαφορά όπου και να παντρευτείτε. Δεν μπορείς να πας στην Αυστραλία με πρόθεση να παντρευτείς και να μείνεις εκεί αν έχεις τουριστική βίζα - θα χρειαστείς βίζα subclass 300 - δες http://www.immi.gov.au/migrants/partners/prospective/300/

Εγω Ελληνας (γεννημενος στην Γερμανια) και αυτη Αυστραλιδα. Εχω ακουσει οτι θα χρειαστει να αποδειξουμε οτι εχουμε σχεση τους τελευταιους 6 μηνες ωστε να προχωρησουμε σε πολιτικο γαμο. Ισχυει κατι τετοιο ?

Εαν παντρευτουμε θα μπορω να μεινω μονιμα στην Αυστραλια χωρις καμια Visa και αυτη στην Ελλαδα ? Υπαρχει καμια διαφορα εαν παντευτουμε στην Ελλαδα η Αυστραλια ?

Μπορω να παω Αυστραλια με τουριστικη Visa και να την παντρευτω ? Οποιος γνωριζει ας μου δωσει τα φωτα του.. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αν παντρευτείτε, η σύζυγός σου παίρνει μόνιμη άδεια παραμονής για την Ελλάδα - για την Αυστραλία δεν γνωρίζω.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά αν παντρευτείτε εδώ ή στην Αυστραλία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...