FOLIAS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα και απο εμενα θα ηθελα να μαθω πως μπορω οταν ειμαι συνδεδεμένος με καποιον στο windows live με καμερα και ηχο να μπορεσω να βαλω ενα τραγούδι να ακουσω και παραλληλα να το ακουει και ο αλλοσ?
FOLIAS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 βρει κανεναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ντιπ αδειο ειναι?/////////////////////////////////////////////////////////////
juno12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ή στείλτου το mp3 ή βάλε το ηχείο σου κοντά στο μικρόφωνό σου.
3leven Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Yπαρχει και ο τροπος με το enternal recording αλλα δεν θυμαμαι τη διαδικασια.. Edit:Εννοω αυτο αλλα η διαδικασια ειναι διαφορετικη σε xp/vista/7... http://www.techsmith.com/learn/camtasia/6/faq/system-audio.asp
FOLIAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εχω windows 7 ultimate αυτο που θελω ειναι απλωσ να ακουω μαζι με καποιον που ειναι συνδεδεμενος μαζι στο windows live μουσικη που εχω βαλει εγω να ακου δεν θελω να τα στειλω mp3 ουτε και η λυση κοντα στο ηχειο ειναι σωστη hello ειμαστε πλεον 2011 κατι πρεπει να υπαρχει
FOLIAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 κανεις αλλος με την βαρκα μου?????????????????????????????καμια προταση παληκαρια εχεται η να το ξηλωσω το windows live?
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καταρχάς, η κάρτα/chip ήχου σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ως πηγή ηχογράφησης την έξοδο Stereo Out/Wave Out; Από τα Vista και μετά, δυστυχώς αυτό δε θεωρείται δεδομένο...
FOLIAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξερω θα το κοιταξω αν καταλαβα καλα μπορω να δωσω εντολη να παιζει μουσικη απο την εξοδο?
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Στις ρυθμίσεις του WLM, κάπου πρέπει να σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ποια συσκευή ηχογράφησης του συστήματος θα χρησιμοποιείται για να στέλνεται ήχος στις audio/video κλήσεις. Εκεί, αντί για τη συσκευή Mic/Microphone, θα πρέπει να επιλέξεις τη συσκευή Stereo Out/Stereo Mix/Wave Out της κάρτας ήχου. Επαναλαμβάνω, αν δεν αντιμετωπίζεις το θέμα που περιγράφεται στο link που παρέθεσα...
FOLIAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 αυτο που εχω για συστημα ειναι ακουστiκα και μικροφωνo headset οκ?πρασσινο ροζ συνδεδεμενα σε αντιστοιχα κλιπ αλλα μπροστα .αν κανω συνδεση πισω εχω 3 εξοδους ροζ πρασσινο και μπλε κaρτα ηχου οn board Realtek ALC883 codec drivers απο το σιτ της gigabyte τυπος ga-g31m-es2l εχω και μια εξρα καρτα υχου της CREATIVE SOUND BLASTER 7.1 AUDIGY SE BULK σου παραθετω λινκ να το δεις και εσυ αν δεν σου κανει κοπο πηγα στο wlm δεν ειδα κατι σε ρυθμησεις μονο για μικροφωνο και ηχεια εχει εκδοση του wlm Windows Live Messenger 2011 Link Link
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ: κλικ στη μικρογραφία για εμφάνιση σε πλήρες μέγεθος τί συσκευές ηχογράφησης σου εμφανίζει διαθέσιμες;
FOLIAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εκανα προβολη απενεργοποιιμενων συσκευων στον πινακα ηχου και μου εβγαλε το εξης στερεοφωνικη μειξη realtek highdefinition και auxiliary sb audigy τι κανω?
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Χμμμ, φαίνεται πως η Microsoft έχει μπλοκάρει την χρήση συσκευών τύπου Stereo Mix εδώ και μερικές εκδόσεις του WLM: http://deruu.com/blog/?p=66 Στο link υπάρχουν οδηγίες για ένα Registry hack που υποτίθεται ότι διορθώνει το πρόβλημα, αλλά είναι για τον WLM 9, δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει!
FOLIAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 το εκανα κατα γραμμα αλλ δεν γινεται κατι συνδεω το μικροφωνο στην μπλε εισοδο και δεν δείχνει να δουλεθει το μικροφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.