Προς το περιεχόμενο

windows live messenger

FOLIAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και απο εμενα θα ηθελα να μαθω πως μπορω οταν ειμαι συνδεδεμένος με καποιον στο windows live με καμερα και ηχο να μπορεσω να βαλω ενα τραγούδι να ακουσω και παραλληλα να το ακουει και ο αλλοσ?

Δημοσ.

βρει κανεναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ντιπ αδειο ειναι?/////////////////////////////////////////////////////////////

Δημοσ.

εχω windows 7 ultimate αυτο που θελω ειναι απλωσ να ακουω μαζι με καποιον που ειναι συνδεδεμενος μαζι στο windows live μουσικη που εχω βαλει εγω να ακου δεν θελω να τα στειλω mp3 ουτε και η λυση κοντα στο ηχειο ειναι σωστη hello ειμαστε πλεον 2011 κατι πρεπει να υπαρχει

Δημοσ.

κανεις αλλος με την βαρκα μου?????????????????????????????καμια προταση παληκαρια εχεται η να το ξηλωσω το windows live?

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις του WLM, κάπου πρέπει να σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ποια συσκευή ηχογράφησης του συστήματος θα χρησιμοποιείται για να στέλνεται ήχος στις audio/video κλήσεις. Εκεί, αντί για τη συσκευή Mic/Microphone, θα πρέπει να επιλέξεις τη συσκευή Stereo Out/Stereo Mix/Wave Out της κάρτας ήχου. Επαναλαμβάνω, αν δεν αντιμετωπίζεις το θέμα που περιγράφεται στο link που παρέθεσα...

Δημοσ.

αυτο που εχω για συστημα ειναι ακουστiκα και μικροφωνo headset οκ?πρασσινο ροζ συνδεδεμενα σε αντιστοιχα κλιπ αλλα μπροστα .αν κανω συνδεση πισω εχω 3 εξοδους ροζ πρασσινο και μπλε κaρτα ηχου οn board Realtek ALC883 codec drivers απο το σιτ της gigabyte τυπος ga-g31m-es2l εχω και μια εξρα καρτα υχου της CREATIVE SOUND BLASTER 7.1 AUDIGY SE BULK σου παραθετω λινκ να το δεις και εσυ αν δεν σου κανει κοπο πηγα στο wlm δεν ειδα κατι σε ρυθμησεις μονο για μικροφωνο και ηχεια εχει εκδοση του wlm Windows Live Messenger 2011

Link

Link

Δημοσ.

Εδώ:

κλικ στη μικρογραφία για εμφάνιση σε πλήρες μέγεθος

post-43041-0-29201300-1298572135_thumb.jpg

τί συσκευές ηχογράφησης σου εμφανίζει διαθέσιμες;

Δημοσ.

εκανα προβολη απενεργοποιιμενων συσκευων στον πινακα ηχου και μου εβγαλε το εξης στερεοφωνικη μειξη realtek highdefinition και auxiliary sb audigy τι κανω?

51625411.jpg

24253453.jpg

Δημοσ.

Χμμμ, φαίνεται πως η Microsoft έχει μπλοκάρει την χρήση συσκευών τύπου Stereo Mix εδώ και μερικές εκδόσεις του WLM:

http://deruu.com/blog/?p=66

Στο link υπάρχουν οδηγίες για ένα Registry hack που υποτίθεται ότι διορθώνει το πρόβλημα, αλλά είναι για τον WLM 9, δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει!

Δημοσ.

το εκανα κατα γραμμα αλλ δεν γινεται κατι συνδεω το μικροφωνο στην μπλε εισοδο και δεν δείχνει να δουλεθει το μικροφωνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...