Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εκκίνηση laptop με Win 7

InNovaTor2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα έχει ως εξής:

Μετά από κόλλημα του laptop μου (Toshiba Satellite A200) το έκλεισα από το κουμπί που ανοίγει και στην επόμενη εκκίνηση κόλλησε το logon screen. Δοκίμασα να κάνω επιδιώρθωση από το DVD των windows 7 αλλά πάλι το ίδιο. Σταματάει ή στο logon screen ή στο boot screen. Δοκίμασα επαναφορά συστήματος, αλλά λέει μετά από ώρα οτι η μνήμη δεν είναι δυνατό να read. Επίσης σε μερικές εκκινήσεις, έβγαζε το check disk και το άφηνα να το κάνει, αλλά σταμάταγε και αυτό με άγνωστο σφάλμα.

Έβαλα ένα παλιό back up που είχα σε ένα σκληρό δίσκο και είναι οκ, αλλά πώς μπορώ να διορθώσω τον αρχικό δίσκο που είχε ώστε να ανοίγουν τα windows κανονικά; Να σημειώσω οτι τον προβληματικό σκληρό, τον συνέδεσα στο laptop ως εξωτερικό και εχω κανονικά πρόσβαση στα αρχεία του. Έβγαλε όμως το μήνυμα για έλεγχο του δίσκου και πάτησα να τον κάνει. Όταν τελειώσει, θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Άλλες πιθανές λύσεις υπάρχουν;

Έχω τα windows 7 32bit χωρίς κανένα service pack.

Ευχαριστώ εξ' αρχής!

Δημοσ.

ειναι παλιος?μεγαλος?

Είναι ο εργοστασιακός του laptop (toshiba) SATA 200GB χωρισμένος σε 70GB και 130GB (στο 130GB είναι τα windows). Παλαιότητας περίπου 3 χρόνια (Ιούνιος 2008, αγορασμένο).

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Spammer
Κρυμμένο από parsifal, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Spammer

Τα πράγματα είναι απλά.... ΠΕΤΑ ΤΑ τα ρημάδια τα Windows και βάλε LINUX

Δημοσ.

Το είδα σήμερα το μεσημέρι που γύρισα να είναι ακόμα στη μέση και το ακύρωσα. Αν είναι να μου φάει μέρες να επαναφέρω το δίσκο, καλύτερα να κρατήσω το backup που είχα και να ξαναβάλω τα υπόλοιπα προγράμματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...