kavalaSotiris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 οσοι εχετε προβλημα τι loader χρησιμοποιητε??? εγω το εγκατεστησα σε μηχανημα με windows 7 ultimate 32 bit (απο τον θειο) και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 παλιοι loder ετους και πιο παλιοι εχουν προβλημα οι καινουργιοι ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AZZURRO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Κάποιος ρώτησε για ενσωμάτωση του SP1 στα Windows7 νομίζω πως με αυτό το RT Se7en Lite. http://www.rt7lite.com/ Από κάτω το Windows Automation installation kit (waik) χρησιμοποίει. Το καλό είναι ότι είναι γραφικό. Αντίθετα με την DISM θα πρέπει να δουλέψεις command line. Αλλά με τον Hardcore δρόμο μαθαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 windows 7 x64 ελληνικά εδώ. κατά τ'άλλα όλα cool! Εμενα εκλεισε δυο φορες απο μονο του μολις ενεργοποιησα το αντιικο και αναγκαστηκα να μπο σε safe mode και μετα επανακινηση . Μεχρι τωρα ολα καλα αν εξαιρεσει το οτι τα χρειαστικα στην αρχη ειδομεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightday Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 πιθανο να βοηθήσει πολλούς 1.προβλήματα με όσα μπήκαν με nlite 2.όσοι είχαν χρησιμοποιήσει d.s 2.8 .0καλή τύχη αφού έβγαζε κάποιους ati οδηγούς που είχαν τα windows. εφαγα τρεις ωρες απο την ζωη μου και στο τσακ δεν μπήκε για repair/format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Από κάτω το Windows Automation installation kit (waik) χρησιμοποίει. Το καλό είναι ότι είναι γραφικό. Αντίθετα με την DISM θα πρέπει να δουλέψεις command line. Αλλά με τον Hardcore δρόμο μαθαίνεις. Για την ώρα δεν σκοπεύω να το ενσωματώσω με τα Windows7 σε ευχαριστώ για για τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Οσοι δεν το εγκαταστησουμε εχουμε να χασουμε κατι ιδιαιτερο? Απ οτι βλεπω δεν εχει σχεδον καθολου κατι νεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 μελλοντικά windows updates που θα απαιτούν το SP1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKermit Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Οσοι δεν το εγκαταστησουμε εχουμε να χασουμε κατι ιδιαιτερο? Απ οτι βλεπω δεν εχει σχεδον καθολου κατι νεο Εχεις να χασεις την μαυρη οθονη με το γνωστο μηνυμα κατω δεξια....!!! Μην μπεις στον κοπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εχεις να χασεις την μαυρη οθονη με το γνωστο μηνυμα κατω δεξια....!!! Μην μπεις στον κοπο... δεν τα έχουν όλοι σπασμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKermit Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 δεν τα έχουν όλοι σπασμένα Σωστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nameless Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα πάντως μέσω Windows Update μου βγάζει αυτό Επομένως, κατέβασα το file από το download center και τώρα...μου βγάζει αυτό... Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει, ευγνωμονώ... (σημειώστε ότι ήδη έχω κατεβάσει και τρέξει το KB947821 που μου πρότεινε το σύστημα, καθώς και ένα αλλο αρχείο που έλεγε Fix It ή κάτι τέτοιο και είναι το πρώτο στο Troubleshooting) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightday Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα πάντως μέσω Windows Update μου βγάζει αυτό Επομένως, κατέβασα το file από το download center και τώρα...μου βγάζει αυτό... Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει, ευγνωμονώ... (σημειώστε ότι ήδη έχω κατεβάσει και τρέξει το KB947821 που μου πρότεινε το σύστημα, καθώς και ένα αλλο αρχείο που έλεγε Fix It ή κάτι τέτοιο και είναι το πρώτο στο Troubleshooting) τρέξε το αρχείο readiness for sp1 η κάπως έτσι λέγεται. Κάνει install αρκετή ώρα, αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνει install αλλά ψάχνει να διορθώσει. Πας στο windowsFolder/Log. Εκει λογικά έχει 3 logs ή 2. Ανοιγεις τα δύο (δεν θυμάμαι τα ονοματά τους) και όχι το cbs.log (κάπως έτσι ,αφού θα σου πεί access denied).Δες τι αναφέρουν σε τί έγινε fail και ξαναπές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Κατεβάζω το windows6.1-KB976932-X86.exe (537.8MB)? το 2GB iso τι παραπάνω έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Σε Toshiba A500-1C0 που το πέρασα, έχω κάποια θεματάκια. Μου βρήκε ιό το antivirus στον Temp folder αμέσως μετά την εγκατάσταση, και το laptop πλέον χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να ανοίξει. Παράξενα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις