Προς το περιεχόμενο

gaming pc

Mullenv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!μετα απο 8χρονια ηρθε η ωρα να παρω νεο υπολογιστη.Η κυρια χρηση του υπολογιστη ειναι gaming.Διαθετω μαχ 1000ευρω.Αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν ξερω απο overclock και τετοια κολπα.Κατι αλλο που θελω να πω ειναι πως τα ηχεια που εχω ειναι 5.1(δηλαδη αν γινετε να υπαρχει καρτα ηχου 5.1 αν και εχω ακουση πως οι καινουργιες motherboard εχουν υποδοχη για 5.1).περιμενω τις αποψης σας.

Καλησπερα σε ολους!μετα απο 8χρονια ηρθε η ωρα να παρω νεο υπολογιστη.Η κυρια χρηση του υπολογιστη ειναι gaming.Διαθετω μαχ 1000ευρω.Αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν ξερω απο overclock και τετοια κολπα.Κατι αλλο που θελω να πω ειναι πως τα ηχεια που εχω ειναι 5.1(δηλαδη αν γινετε να υπαρχει καρτα ηχου 5.1 αν και εχω ακουση πως οι καινουργιες motherboard εχουν υποδοχη για 5.1).περιμενω τις αποψης σας.

Κατι που ξεχασα ειναι αν γινεται η συνθεσεις σας να νε απο το πλαισιο μιας και ειμαι διπλα σε ενα καταστημα τους

Δημοσ.

Που μένεις ;Ποια οθόνη έχεις ;

Αγιο Στεφανο -Αθηνα.Εχω μια Lg apo to plaisio τωρα μοντελω δεν θυμαμε..πριν 6μηνες τη πηρα

Δημοσ.

Απο οσο εψαξα στη σελιδα του πλαισιου δεν υπαρχει πια.νομιζω πως ειναι αυτη εδω http://www.lg.com/gr/it-product/monitor/LG-network-monitor-N1941W.jsp .Σορρυ που δεν θυμαμε πιο μοντελο ειναι...τον υπολογιστη μου τον εχω στη πολη που σπουδαζω..απλα ειμαι αθηνα τωρα και ειπα να δω για νεο πυργο.Πεζει μεγαλο ρολο τη οθονη εχω?αν ναι πειτε το που και οποτε παω σπιτι μου να κοιταξω τοτε για νεο πυργο αφου μαθω το τυπο της οθωνης

Δημοσ.

Παιζει ρολο απο την αποψη ποια θα ειναι η μεγιστη αναλυση η οποια θα παιζεις τα παιχνιδια και κατα ποσο καλη καρτα γραφικων θα εχει το συστημα σου για να μην θεωρηθει overkill.

Δημοσ.

Παιζει ρολο απο την αποψη ποια θα ειναι η μεγιστη αναλυση η οποια θα παιζεις τα παιχνιδια και κατα ποσο καλη καρτα γραφικων θα εχει το συστημα σου για να μην θεωρηθει overkill.

οποτε τι να κανω?να περιμενω για να δω τι οθηνη εχω?

Δημοσ.

Αν εχεις 19 ή 20 οθονη οπου η αναλυση για την 20αρα ειναι η μεγιστη απ'οτι θυμαμαι 1600χ1200 με μια HD6950 καρτα θα παιζεις τα παντα με φουλ τα γραφικα χωρις κανενα προβλημα με υψηλο frame rate και στα πιο απαιτητικα παιχνιδια.

mobo:Gigabyte GA-890GPA-UD3H

cpu:AMD Phenom II X4 955

ram:Corsair XMS 4GB DDR3-1600

ssd:OCZ Vertex 2 Series 60GB SSD

hdd:Seagate ST31000524AS 1TB HDD 3.5"

psu:Corsair Enthusiast Series TX650

gpu:Sapphire 6950

case:CoolerMaster Elite 430 Black Case

Συνολο 924,91 € με τα υπολοιπα 75 ευρω που περισσευουν παρε μια καλη ψηκτρα για τον επεξεργαστη ή μεγαλυτερο SSD.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Spammer
Κρυμμένο από parsifal, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Spammer

Αντί να χαλάς τα λεφτά του μπαμπάκα σου και της μαμάκας σου για να παίζεις βάλε Linux και με ένα σύστημα 350 Ευρώ και Linux θα παίζεις μια χαρά...

Ακόμα και WoW και πολλά νέα games.

Δημοσ.

Gigabyte GA-PH67A-UD3 (1155, H67, DDR3)

Προσοχή στο γεγονός ότι δεν διαθέτει έξοδο εικόνας για την λειτουργία της ενσωματωμένης

κάρτας γραφικών των επεξεργαστών Intel Sandy Bridge. Επίσης, δεν υποστηρίζει IDE συσκευές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...