Genatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πριν 2-3 βδομαδες που εκανα παραγγελια κατι DVDs εκανε ακριβως μια βδομαδα (5 εργασιμες) Γι αυτο ειπα σε μενα και οχι σε ολους. Και σε μενα εχουν ερθει και σε 4 μερες αλλα γενικα το λενε και στο site τους 10 με 15 μερες (ημερολογιακες).
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Γι αυτο ειπα σε μενα και οχι σε ολους. Και σε μενα εχουν ερθει και σε 4 μερες αλλα γενικα το λενε και στο site τους 10 με 15 μερες (ημερολογιακες). Μα και εγω ειπα "σε μενα" και οχι σε ολους. Δεν επρεπε να πω οτι συνηθως κανουν 5-6-7 εργασιμες; Αν διαβαζε κανεις αυτο που ειπες θα το σκεφτοταν να παρει κατι: "To play αργει γενικα...απο 10 εργασιμες και πανω κανει σε μενα...". Το ελεγες σαν να ειναι ο κανονας οι 10 εργασιμες και πανω, ενω ειναι η εξαιρεση. Ολα αυτα τα Αγγλικα μαγαζια συνηθως γραφουν στο σαιτ τους κοντα στις 10 εργασιμες για να πιασουν το μεγιστο που μπορει να καθυστερησει ενα πακετο πριν τους "ενοχλησεις".
Genatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μα και εγω ειπα "σε μενα" και οχι σε ολους. Δεν επρεπε να πω οτι συνηθως κανουν 5-6-7 εργασιμες; Αν διαβαζε κανεις αυτο που ειπες θα το σκεφτοταν να παρει κατι: "To play αργει γενικα...απο 10 εργασιμες και πανω κανει σε μενα...". Το ελεγες σαν να ειναι ο κανονας οι 10 εργασιμες και πανω, ενω ειναι η εξαιρεση. Ολα αυτα τα Αγγλικα μαγαζια συνηθως γραφουν στο σαιτ τους κοντα στις 10 εργασιμες για να πιασουν το μεγιστο που μπορει να καθυστερησει ενα πακετο πριν τους "ενοχλησεις". Τι να σου πω, κατω απο εβδομαδα δεν κανει ποτε κανενα απο αυτα τα μαγαζια(εξαιρεση το amazon φυσικα).
eidimon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 10+ φορες εχω κανει παραγγελιες πανω απο 100-150 ετρω κ παντα ερχονται...Για ρουχα μιλαω,δεν ξερω αν παιζει διαφορα με τα ηλεκτρονικα... Sent from my iPhone using Insomnia Κι εμένα μου στέλνουν αντικείμενα, άσχετα με το πόσο αξίζουν (Κάποιες φορές πολύ παραπάνω απο τις 30 λίρες που λέει). Βέβαια, εγώ είμαι πελάτης για πολλά χρόνια (πάνω από 5-6), με δεκάδες αγορών, και χωρίς να έχει δημιουργηθεί ποτέ οποιοδήποτε πρόβλημα. Απλά, όταν έμαθα οτι πλέον έχουν όριο αλλά εμένα συνέχισαν να μου στέλνουν τις παραγγελίες μου κανονικά, θεώρησα οτι μάλλον για μένα δεν ισχύει επειδή είμαι ήδη καλός πελάτης.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τι να σου πω, κατω απο εβδομαδα δεν κανει ποτε κανενα απο αυτα τα μαγαζια(εξαιρεση το amazon φυσικα). Ποιος μιλησε για κατω απο βδομαδα; Οι 5 εργασιμες ειναι ακριβως μια βδομαδα, μιλησα για 5-6-7 εργασιμες. Οι 10+ εργασιμες που ειπες ειναι πανω απο 2 βδομαδες. Και κανενα και εξαιρεση; Πραγματι το αμαζον εχει τυχει να κανει και λιγοτερο απο τις 5-6-7 που ειπα για το Play, εχει κανει 3 και 4 εργασιμες (σπανιοτατα ομως). Κι εμένα μου στέλνουν αντικείμενα, άσχετα με το πόσο αξίζουν (Κάποιες φορές πολύ παραπάνω απο τις 30 λίρες που λέει). Βέβαια, εγώ είμαι πελάτης για πολλά χρόνια (πάνω από 5-6), με δεκάδες αγορών, και χωρίς να έχει δημιουργηθεί ποτέ οποιοδήποτε πρόβλημα. Απλά, όταν έμαθα οτι πλέον έχουν όριο αλλά εμένα συνέχισαν να μου στέλνουν τις παραγγελίες μου κανονικά, θεώρησα οτι μάλλον για μένα δεν ισχύει επειδή είμαι ήδη καλός πελάτης. Και αλλοι καλοι παλιοι πελατες εχουν φαει πορτα για ανω των £30. Το εχει αναφερει και ο paredwse ως εμπειρια του πριν κανενα μηνα. edit: (βρηκα το ποστ http://www.insomnia.gr/topic/398130-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%cf%89%ce%bd-dvd-%ce%b1%cf%80%ce%bf-playcom/page__view__findpost__p__3848159) Μηπως ειναι προιοντα μικροτερης αξιας το καθενα απο £30 και στο σπανε σε μικροτερες παραγγελιες - αποστολες (μικροτερης αξιας ανα αποστολη απο 30 λιρες), το καθενα μονο του; Εχεις παρει δλδ τον τελευταιο καιρο ΕΝΑ μονο αντικειμενο πχ των 50 λιρων;
eidimon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Και αλλοι καλοι παλιοι πελατες εχουν φαει πορτα για ανω των £30. Το εχει αναφερει και ο paredwse ως εμπειρια του πριν κανενα μηνα. edit: (βρηκα το ποστ http://www.insomnia.gr/topic/398130-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%cf%89%ce%bd-dvd-%ce%b1%cf%80%ce%bf-playcom/page__view__findpost__p__3848159) Μηπως ειναι προιοντα μικροτερης αξιας το καθενα απο £30 και στο σπανε σε μικροτερες παραγγελιες - αποστολες (μικροτερης αξιας ανα αποστολη απο 30 λιρες), το καθενα μονο του; Εχεις παρει δλδ τον τελευταιο καιρο ΕΝΑ μονο αντικειμενο πχ των 50 λιρων; Όχι, bluray box set των 80 ευρώ προφανώς και δε θα έπρεπε κανονικά να μου έχουν έρθει. Π.χ. όταν πήρα για παράδειγμα αυτό, http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/15945503/Doctor-Who-The-Complete-Fifth-Series-Box-Set/Product.html έκανε 82 ευρώ (τώρα έχει 71,5) Την πρώτη μόνο φορά αφότου έμαθα οτι βάλανε όριο είχα ένα μικρό άγχος μη τυχόν μου πούνε οτι επειδη το αντικείμενο είναι αρκετά πάνω απο το όριο τους δε γίνεται να σταλλεί. Πλέον δεν ασχολούμαι καν. Απλά παραγγέλνω ότι μου αρέσει, και το μόνο σχετικό με κόστος που σκέφτομαι, ειναι το αν είναι ακριβό ή όχι για το βαλάντιο μου. Τίποτε άλλο. Αν σε κάποιον έχει συμβεί κάτι διαφορετικό, δε μπορώ να το ξέρω. Άμα δε μου τα έστελναν, απλά θα αγόραζα απο αλλού. Το μοναστήρι να'ναι καλά...
Orifiel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το www.hmv.com εχει καμια ταινια με Ελληνικους υποτιτλους...η ΕΣΤΩ αγγλικους υποτιτλους στις αγγλικες ταινιες?? Το θεωρω τελειως ερασιτεχνικο ενα σαιτ να μην βαζει σε ΚΑΘΕ ταινια στα DVD INFORMATION ΑΝ ΕΧΕΙ υποτιτλους εστω αγγλικους...υπαρχουν ανθρωποι με προβλημα ακουης.....!!! Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να τους πω για ποια ταινια ενδιαφερομαι για να μου πουν αν εχει υποτιτλους....το πιστευετε???Μετα λεμε για τα Ελληνικα σαιτ...μπαχαλο...!!! (ενω τους λες τηλεφωνω απο εξωτερικο και τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια σου μιλανε ΤΟΣΟ γρηγορα....που τα χανεις μετα λενε για τους Γαλλους...). Έχει έχει.. εγώ αγόραζα αλλά όχι από ιντερνετ, είχα παλιά στην γειτονιά μου.. Λογικά θα έχει και στο ιντερνετ. Έχει και ειδική κατηγορία με mdeast κινηματογράφο, east eu, κτλ.. με πολλά ελληνικά.. Τα ποιο πολλά είναι με τουρκικούς η αραβικά γιατί ζουν εκ.. μουσουλμάνοι εκεί.. Πάντως μέχρι και από τα asda, Sainsbury’s…Tesco.. αγόραζες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους (όχι όλα). Πάντως στο play.com δεν είδα καμιά προσφορά που να μου τραβήξει το μάτι.. ίσως το καλώδιο για ethernet χεχε..
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Όχι, bluray box set των 80 ευρώ προφανώς και δε θα έπρεπε κανονικά να μου έχουν έρθει. Π.χ. όταν πήρα για παράδειγμα αυτό, http://www.play.com/...et/Product.html έκανε 82 ευρώ (τώρα έχει 71,5) ... Ισως τελικα εχουν (χωρις να το λενε) αλλο μεγαλυτερο οριο για τους παλιους. Πχ 100 λιρες. ( ; ) Οπως και να'χει παραγγελνεις και βλεπεις τι γινεται, οπως τα λες! Θυμαται καποιος να μας πει ποτε μπηκε το οριο των 30 λιρων (για να ξερω και εγω αν θεωρουμαι παλιος πελατης που ειμαι απο το 2008). Το www.hmv.com εχει καμια ταινια με Ελληνικους υποτιτλους...η ΕΣΤΩ αγγλικους υποτιτλους στις αγγλικες ταινιες?? Το θεωρω τελειως ερασιτεχνικο ενα σαιτ να μην βαζει σε ΚΑΘΕ ταινια στα DVD INFORMATION ΑΝ ΕΧΕΙ υποτιτλους εστω αγγλικους...υπαρχουν ανθρωποι με προβλημα ακουης.....!!! Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να τους πω για ποια ταινια ενδιαφερομαι για να μου πουν αν εχει υποτιτλους....το πιστευετε???Μετα λεμε για τα Ελληνικα σαιτ...μπαχαλο...!!! (ενω τους λες τηλεφωνω απο εξωτερικο και τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια σου μιλανε ΤΟΣΟ γρηγορα....που τα χανεις μετα λενε για τους Γαλλους...). Καρναβαλι ειναι οι τυποι. Τωρα εκατσα και κοιταξα και ισχυει απολυτα αυτο που λες. Ακομα και πακετα που εχουν Ελληνικους υποτιτλους αυτοι δεν αναφερουν τιποτα! Ασε που οι τιμες τους ειναι για πολλα γελια: http://hmv.com/hmvwe...1;-1&sku=863568 (δεν αναφερει υποτιλους Ελληνικους, ενω εχει. Δεν αναφερει κανεναν υποτιτλο για την ακριβεια - τιποτα!) τιμη 45 λιρες! Το ιδιο στο αμαζον: http://www.amazon.co...uct/B001EY5VNC/ Αναφερει τις 20 γλωσσες υποτιτλων μεταξυ των οποιων και τα Ελληνικα. Τιμη; 12,98 λιρες! (οσο εχει πανω κατω και σε ολους τους κλωνους) (σε ολα ετσι ειναι: http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;0;-1;-1;-1&sku=935107 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001LF3VU4/)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Παιδιά είχα παραγγείλει 6 cd και σήμερα μου ήρθαν τα 4 και το ένα με ραγισμένη θήκη. Τι να κάνω; Τα άλλα τα στείλαν ξεχωριστά δηλαδή;
Auctionfreak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Παιδιά είχα παραγγείλει 6 cd και σήμερα μου ήρθαν τα 4 και το ένα με ραγισμένη θήκη. Τι να κάνω; Τα άλλα τα στείλαν ξεχωριστά δηλαδή; Έρχονται ξεχωριστά ! Κάνε Υπομονή θα σου έρθουν ... Το πρόβλημα είναι κυρίως με τα ΕΛΤΑ. Οσο για τη σπασμένη θήκη ΔΕΝ αξίζει να μπεις σε "διαδικασία".. Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Έρχονται ξεχωριστά ! Κάνε Υπομονή θα σου έρθουν ... Το πρόβλημα είναι κυρίως με τα ΕΛΤΑ. Οσο για τη σπασμένη θήκη ΔΕΝ αξίζει να μπεις σε "διαδικασία".. Sent from my iPhone using Insomnia Σ' ευχαριστώ. Γιατί να μην το στείλω πίσω; Δε θα μου το αλλάξουν; Μου ήρθαν 6 διαφορετικά your order has been posted.
ducatirulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τα t-shirt μια χαρα ειναι,δεν εχουν την ποιοτητα καποιου ακριβου t-shirt(αναμενομενο) αλλα για την τιμη τους ειναι super. Να δουμε και ποσα πλυσιματα θα αντεξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.