Προς το περιεχόμενο

1000άδες είδη με £ 5 στο play.com

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

παιδιά παρήγγειλα 3cd's ενα dvd και ένα t-shirt σύνολο 45 ευρώ..

1τον: δεν μου βγαλε κάποιο μήνυμα..

Απο ο,τι ειχαμε συζητησει με καποιον πριν 10 μερες, μετα σου ερχεται το mail το σχετικο. Κανεις κανονικα την παραγγελια δηλαδη, αλλα μετα ισως στη σπασουν στα 2, ισως σου την ακυρωσουν. Για να δουμε...

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ήρθε mail επιβεβαίωσης χθες βράδυ.. υπάρχει τέτοια περίπτωση (να το ακυρώσουν) ή να το στείλουν σε κομμάτια;;

επίσης,τα πράγματα τα πήρα με μια κάρτα φίλου,με τα δικά μου στοιχεία..ελπίζω αυτό να μην δημιουργήσει πρόβλημα έτσι; η κάρτα είναι maestro απο λογαριασμό..

Δημοσ.

Δεν ξερω για την περιπτωση που ξεπερναει τα 30 ευρο τι κανουν αλλα αν τα πραγματα που εχεισ παραγκιλει εχουν διαφορετικες ημερες παραδοσης τοτε καπου διαβασα οτι μπορει να στιν σπασουν τιν παραγκελια και να στα στειλουν με διαφορα !

Για τα "ανω 30" δν εχω ιδεα ! Αν μαθετε γραφτε να ξερουμε .

Δημοσ.

Οι μ@@@λκεσ μου στειλαν mail:

Dear MARIOS ***

Our records show that you have an outstanding order for:

Order(s) Details:

Unfortunately we have been unable to successfully verify your details since your order was placed and it has now been cancelled.

Should you wish to place this order again please log onto www.play.com and we will attempt to re-verify your details once you have completed check out.

Kind Regards,

Play.com

• Moderators
Δημοσ.

Οι μ@@@λκεσ μου στειλαν mail:

Αυτοι ειναι μαλ@κες; Τα εχουμε πει τοσες φορες, δεν στελνουν πανω απο 30 λιρες. Αν ειναι πολλα τα σπας μονος σου σε μικροτερες παραγγελιες. Το γραφουν οι ανθρωποι και στο σαιτ, τα εχουμε πει και 100 φορες, τι αλλο;

Δημοσ.

προσωπικα εκανα παραγγελια 7 διαφορετικα αντικειμενα, 3 παιχνιδια, 3 μπλουζακια και 1 πορτοφολι.

συνολικη αξια καπου 40 ευρω αν θυμαμαι καλα

ολα μπηκαν αυτοματα σε ξεχωριστες παραγγελιες, ηδη απο το ταχυδρομειο μου αφησαν χαρτι

για 3 διαφορετικα μικροδεματα να παω να τα παραλαβω...

εχω καταλαβει οτι τα αντικειμενα τα στελνουν ως φακελους για χαμηλοτερο κοστος

(και οχι σαν δεματα)

Δημοσ.
Your account has been declined.

Please review your card details in the ‘Your Account’ menu.

τώρα μου βγάζει αυτό στο account μου..

κατι μου λέει οτι εγώ φταίω.. διοτι η πιστωτική είναι ενώς φίλου,ενω εγώ έβαλα τα δικα μου στοιχεία... :rolleyes:

Δημοσ.

Νομιζω λεει σε ενα σημειο εκει που βαζεις τα στοιχεια της πιστοτικης οτι πρεπει να βαλεις τα στοιχεια του κατοχου .

Αν θες απλα να στα στειλουν αλλου βαζεις αλλο shipment address οχι ολα τα στοιχεια τα δικα σου ! ξανακαντο ..

Δημοσ.

Εγω παρελαβα χθες 3 απο τα 6 t-shirts που παρηγγειλα ολα σε ξεχωριστα κουτια με ξεχωριστη αποδειξη, τα πεταξε ο ταχυδρομος διπλα σε ολα τα γραμματοκυβωτια της πολυκατοικιας και μπατε σκυλοι αλεστε που λενε... Επισης 2 στα 3 μπλουζακια ειναι οκ, το τριτο ειναι σε λαθος t-shirt η σταμπα δηλαδη ενω στη φωτο δειχνει slim-fit το μπλουζακι ειναι το κλασικο t-shirt που ξερουμε και μου ειναι και τεραστειο γιατι ηταν slim-fit και ειπα να παρω ενα νουμερο μεγαλυτερο. Για πιτζαμα μες το σπιτι καλο ειναι...

• Moderators
Δημοσ.

To play αργει γενικα...απο 10 εργασιμες και πανω κανει σε μενα...

Πριν 2-3 βδομαδες που εκανα παραγγελια κατι DVDs εκανε ακριβως μια βδομαδα (5 εργασιμες)

Δημοσ.
<br /><br />

<br />

<br />

Αυτοι ειναι μαλ@κες; Τα εχουμε πει τοσες φορες, δεν στελνουν πανω απο 30 λιρες. Αν ειναι πολλα τα σπας μονος σου σε μικροτερες παραγγελιες. Το γραφουν οι ανθρωποι και στο σαιτ, τα εχουμε πει και 100 φορες, τι αλλο; <br />

<br /><br />

<br /><br /><br />

10+ φορες εχω κανει παραγγελιες πανω απο 100-150 ετρω κ παντα ερχονται...Για ρουχα μιλαω,δεν ξερω αν παιζει διαφορα με τα ηλεκτρονικα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...