Προς το περιεχόμενο

1000άδες είδη με £ 5 στο play.com

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και που διαφωνησαμε; Εγραψα "Μιλαμε για αξιοπιστια, οχι χαβαλες"... Τι δεν καταλαβες;

Μαλλον εγω διαβασα λαθος το μηνυμα σου κ νομιζα οτι ελεγες οτι το hmv ειναι χαβαλε καταστημα! Γραψε λαθος! :P

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τιποτα το ενδιαφερον απ την δικη μου μερια.

τιποτα που να μην το εχει ο θειος ακομα και με gr subs, η παιχνιδι με cr@ck, η εστω κατι αξιολογο σε θεμα gadgets και αναλοσιμα, η γενικα hardware.

ασε που οι μισες ταινιες εχουν βγει μαζι με εφημερίδες στα περιπτερα.

ουτε τα μπλουζακια μου λενε κατι.....(δεν ειναι το στιλ μου) στο μοναστιρακι βρισκεις καλιτερα οσο αναφορα στα σχεδια και την ποικιλια.

Δημοσ.

http://www.play.com/Gadgets/Gadgets/4-/5622627/Borat-Mankini/Product.html?searchstring=dyn4m1t3d34ls2011&searchtype=allproducts&searchsource=2&searchfilters=s{dyn4m1t3d34ls2011}%2b&cpage=9&urlrefer=search

αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ, Mankini για όλους εσάς εκεί έξω που θέλετε να ξεχωρίσετε σε σπέσιαλ εκδηλώσεις!

Δημοσ.

Προσφορές "ότι πάρεις £ 5" (6.49 euro) σε πάρα πολλά είδη στο PLAY.COM

post-160681-0-61965000-1298406009_thumb.jpg

Προσοχή: Έχει FREE DELIVERY αλλά στην Ελλάδα στέλνει μόνο παραγγελίες εως £ 30.

Ευχαριστω πολυ Τυραννοσαυρε! Δυστηχως δεν προλαβα καποια βαρβατα, αλλα βρηκα μια μπλουζα και μια συλλογη που ηθελα. Και παλι ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.

Και νεο newsletter (για οποιους ενδιαφερονται):

http://links.newslet...DM1S0&mt=1&rt=0

Χθεσινο tongue.gif (26 ωρων ακριβως)

Περα απο την πλακα στον φιλο jonkyr, να πω οτι υπαρχουν πραγματα σε πολυ καλες τιμες (κυριως μιλαω για dvd/bluray κλπ) αλλα το θεμα των υποτιτλων που δεν υπαρχουν σχεδον πουθενα απο τη μια και του πως θα παραλαβεις (ψιλοτσαλακωμενα απο το βαρος που τρωνε στη μεταφορα τα boxes μεχρι σπασμενες θηκες καποιες φορες) ειναι δυσαρεστοι και ανασταλτικοι παραγοντες.

Πολεμω 2-3 μερες να βρω ενα bluray με Ελληνικους υποτιτλους και δεν...

ΥΓ. Ας δωσω και εγω αλλο ενα προμο που υπαρχει καποιες μερες στο PLAY.com με dvd's απο 3.49€ και αλλα πολλα:

http://www.play.com/...&searchsource=0

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Τσίμπησα και εγώ 2 cd που ήθελα.

Επίσης ίδιες τιμές-προσφορές πάνω κάτω σε πολλά είδη έχει και το HMV αυτόν τον καιρό!

Ρίξτε μια ματιά, έχει και αρκετά bluray σε προσφορά που το play δεν έχει καθόλου Bluray.

www.hmv.com

Το www.hmv.com εχει καμια ταινια με Ελληνικους υποτιτλους...η ΕΣΤΩ αγγλικους υποτιτλους στις αγγλικες ταινιες??

Το θεωρω τελειως ερασιτεχνικο ενα σαιτ να μην βαζει σε ΚΑΘΕ ταινια στα DVD INFORMATION ΑΝ ΕΧΕΙ υποτιτλους εστω αγγλικους...υπαρχουν ανθρωποι με προβλημα ακουης.....!!!

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να τους πω για ποια ταινια ενδιαφερομαι για να μου πουν αν εχει υποτιτλους....το πιστευετε???Μετα λεμε για τα Ελληνικα σαιτ...μπαχαλο...!!!

(ενω τους λες τηλεφωνω απο εξωτερικο και τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια σου μιλανε ΤΟΣΟ γρηγορα....που τα χανεις μετα λενε για τους Γαλλους...).

Δημοσ.

εγω θεωρω ντροπη για ενα site να εχω παραγγειλει εδω και τρεις μερες και ακομα να τα στειλουν νταξει αποστολη σε 24 ωρες ταχα τς τς

Δημοσ.

Συγγωμη ρε παιδιά αλλα μόνο και λόγω τηςληστρικης ισοτιμίας με την οποία δουλεύει το play εγω τους ρίχνω άκυρο. Δε μπορεί να με αναγκαζεις και να κανείς ΕΣΥ το conversion και όχι η τράπεζα... Έχω ψωνίσει απο αυτούς μια φορά 2 μπλουζάκια και εντάξει δεν ήταν και τίποτα το τρομερό, ίδια θα βρεις και στο Μοναστηράκι με 6 ευρω.και γιατί σε εμάς στέλνουν μέχρι 30 ευρω; Και καλα το θέμα εμπιστοσύνης; Αν δεν εμπιστευεσαι τη χώρα που κανείς συνδιαλλαγες να μη πουλάς καθόλου. Στο eBay πάντως οι έλληνες μια χαρα φήμη έχουμε τα χειρότερα για τους Ιταλούς τα ακούς. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει απλά το συγκεκριμένο μαγαζάκι έχει πολυ μπακαλιστικη συμπεριφορά.

Δημοσ.

Συγγωμη ρε παιδιά αλλα μόνο και λόγω τηςληστρικης ισοτιμίας με την οποία δουλεύει το play εγω τους ρίχνω άκυρο. Δε μπορεί να με αναγκαζεις και να κανείς ΕΣΥ το conversion και όχι η τράπεζα... Έχω ψωνίσει απο αυτούς μια φορά 2 μπλουζάκια και εντάξει δεν ήταν και τίποτα το τρομερό, ίδια θα βρεις και στο Μοναστηράκι με 6 ευρω.και γιατί σε εμάς στέλνουν μέχρι 30 ευρω; Και καλα το θέμα εμπιστοσύνης; Αν δεν εμπιστευεσαι τη χώρα που κανείς συνδιαλλαγες να μη πουλάς καθόλου. Στο eBay πάντως οι έλληνες μια χαρα φήμη έχουμε τα χειρότερα για τους Ιταλούς τα ακούς. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει απλά το συγκεκριμένο μαγαζάκι έχει πολυ μπακαλιστικη συμπεριφορά.

Στο play πολλοι απο την Ελλαδα, ελεγαν οτι δεν ελαβαν κατι ενω το ειχαν λαβει.

Το play τους εστελνε δευτερο copy απο αυτο που παρηγγειλαν δωρεαν. Εγινε 1,2,3 απο και γω δεν ξερω ποσους εξυπνους εδω και το κοψαν γιατι δεν τους συμφερει.

Θα μπορουσαν βεβαια να εχουν επιλογη να στελνουν συστημενα με καποιο επιπλεον κοστος, κατι που ειναι και το πιο σωστο.

Η απο ενα ποσο κ πανω μονο αποστολη συστημενου.

Δημοσ.

Στο play πολλοι απο την Ελλαδα, ελεγαν οτι δεν ελαβαν κατι ενω το ειχαν λαβει.

Το play τους εστελνε δευτερο copy απο αυτο που παρηγγειλαν δωρεαν. Εγινε 1,2,3 απο και γω δεν ξερω ποσους εξυπνους εδω και το κοψαν γιατι δεν τους συμφερει.

Θα μπορουσαν βεβαια να εχουν επιλογη να στελνουν συστημενα με καποιο επιπλεον κοστος, κατι που ειναι και το πιο σωστο.

Η απο ενα ποσο κ πανω μονο αποστολη συστημενου.

Εγώ αυτό δε το πιστεύω, την έχω ξαναακούσει την ιστορία αλλά κάτι δε μου κολλάει....Το amazon γιατί στέλνει απλά δέματα;

Και εμένα μου είχε αργήσει ένα ποντίκι τους το είπα και μου έστειλαν δεύτερο και επειδή το πρώτο ήρθε τελικά το δεύτερο το επέστρεψα. Αν δε το επέστρεφα δε νομίζω το amazon έτσι αβίαστα να με εξυπηρετούσε και σε δεύτερο παράπονο μου. Πιστεύω πως και το amazon δοκιμάζει τους πελάτες του όπως και όλα τα καταστήματα.

Το mymemory που κατά τη γνώμη μου είναι καλό μαγαζί γιατί στέλνει απλά δέματα; Τι έγινε όλοι οι τζαμπατζήδες στο play πέσανε ;

Υ.Γ Δεν επιτίθεμαι σε εσένα και συγγνώμη αν ακούγεται επιθετικός ο τόνος... :-)

Δημοσ.

παιδιά παρήγγειλα 3cd's ενα dvd και ένα t-shirt σύνολο 45 ευρώ..

1τον: δεν μου βγαλε κάποιο μήνυμα..

2ρον: ελπίζω να μη μου ρθουνε πατσάς! xD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...