Προς το περιεχόμενο

1000άδες είδη με £ 5 στο play.com

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως 5-6 φορές που έχω πάρει DVD δε μου ήρθαν ποτέ σπασμένα / ραγισμένα κλπ.

Οι ταινιες dvd εχουν Ελληνικους υποτιτλους??

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά έχω προσθέσει κάποια cd στο καλάθι κι όταν κάνω checkout με βγάζει σε μια σελίδα που λέει You have no outstanding orders. Τι παίζει; Μήπως φταίει που βγαίνουν πάνω από 35 ευρώ;

Δημοσ.

Άλλές ναι, άλλες όχι. Το βλέπεις στα technical details λίγο πιο κάτω από τα comments.

• Moderators
Δημοσ.

ναι έχουν

Καπου μια στις 20.

Πριν 2 χρονια ειχα αγορασει μετα απο ψαξιμο 2 ταινιες dvd για τις οποιες ανεφερε greek subs. Οκ, ειχαν!

Τωρα πηρα αυτο το σετ το οποιο δεν εγραφε τιποτα σχετικο (συνηθως δεν γραφουν τι υποτιτλους εχουν στα περισσοτερα τους), και αλλα 4-5 box sets απο αμαζον και play (τα ιδια πουλανε) με την ελπιδα οτι μπορει και να εχουν, αλλα κανενα δεν εχει Ελληνικους, ενω τα μισα εχουν μεχρι και Τουρκικους, Ισλανδικους κλπ.

@jonkyr - ektelestes

Ειχα διαβασει και σε ξενο φορουμ καποιους (Αγγλοι) που ελεγαν οτι απο το play τα παραλαμβανουν συνηθως σπασμενα. Δεν μιλαμε για τις μαλακες θηκες που δεν σπανε (να αυτο πχ δεν ηρθε σπασμενο αφου δεν σπαειhttp://www.play.com/...ck/Product.html), αλλα για τις σκληρες απο πλαστικο οπως ειναι ας πουμε το πλαστικο των cd cases. Τετοιες θηκουλες ειχε μεσα αυτο το σετ του Αλιεν-κυνηγου. Ακομα και η θηκη απο χαρτονι εχει τσακισει γυρω γυρω απο το βαρος που εφαγε. Και απο το αμαζον ετσι ηρθαν, απλα ειναι πολυ πιο χοντρο το χαρτονι της συσκευασιας του αμαζον, δεν ειναι "χασαποχαρτο" σαν του play.

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας...

Προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό για να κάνω μια παραγγελια,

συμπληρώνω e-mail/password,

συμπληρώνω τα στοιχεια μου και τα στοιχεια της κάρτας στην καρτέλα "Billing",

πατάω Continue και αντί να με πάει στη καρτέλα "Delivery" μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

playx.png

δοκίμασα πάλι από την αρχή 3-4 φορες, έκανα και ccleaner για τα cookies αλλα τίποτα, καμια ιδέα?

έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Τσίμπησα και εγώ 2 cd που ήθελα.

Επίσης ίδιες τιμές-προσφορές πάνω κάτω σε πολλά είδη έχει και το HMV αυτόν τον καιρό!

Ρίξτε μια ματιά, έχει και αρκετά bluray σε προσφορά που το play δεν έχει καθόλου Bluray.

www.hmv.com

Δημοσ.

Για τα dvd δεν εχω αποψη επειδη αγοραζα μουσικα dvd :)

@matrixxx: κι εγω για τις πλαστικες, σκληρες θηκες μιλαω. Οι χαρτινες συσκευασιες δεν μου αρεσουν και τις αποφευγω. Δεν ειχα ποτε προβλημα με σπασμενο κουτι. Anyway...

June, το hmv ειναι μια ακομα καλη περιπτωση, αλλα στο μειον του ειναι τα μεταφορικα. Αν, παντως, βρει καποιος εκει προϊον φτηνοτερο απο το play, ας το παρει. Μιλαμε για αξιοπιστια, οχι χαβαλες. Παντως εχω καιρο να αγορασω απο εκει κι αν θυμαμαι καλα, διαβασα προσφατα οτι κλεινουν καταστηματα στην Αγγλια εξαιτιας της πτωσης πωλησεων.

• Moderators
Δημοσ.

@matrixxx: κι εγω για τις πλαστικες, σκληρες θηκες μιλαω. Οι χαρτινες συσκευασιες δεν μου αρεσουν και τις αποφευγω. Δεν ειχα ποτε προβλημα με σπασμενο κουτι. Anyway...

Δεν με καταλαβες μαλλον. Ειπα σκετο μαλακες θηκες αντι για "θηκες μαλακου πλαστικου".

Υπαρχουν δυο ειδη πλαστικου θηκης. Το μαλακο(που εχει μια αλφα ελαστικοτητα) και το σκληρο (οπως οι κλασσικες θηκες cd). Οταν ειναι αυτο το κλασσικο μαλακο πλαστικο (που εχουν το 95% των dvd) δεν σπαει ευκολα. Αυτο που μου ηρθε σπασμενο ηταν boxset με 7 dvd το οποιο εχει μεσα αυτο το σκληρο πλαστικο οπως οι θηκες των cds. Αυτο σπαει πιο ευκολα αφου δεν εχει ελαστικοτητα. Σε 50 κομματακια εχει σπασει η μια εκ των 7 "θυριδων"... frown.png

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας...

Προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό για να κάνω μια παραγγελια,

συμπληρώνω e-mail/password,

συμπληρώνω τα στοιχεια μου και τα στοιχεια της κάρτας στην καρτέλα "Billing",

πατάω Continue και αντί να με πάει στη καρτέλα "Delivery" μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

playx.png

δοκίμασα πάλι από την αρχή 3-4 φορες, έκανα και ccleaner για τα cookies αλλα τίποτα, καμια ιδέα?

έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

ok το πρόβλημα λύθηκε και η παραγγελια έγινε κανονικά!

Thanks T-Rex για την ενημέρωση της προσφοράς!

Δημοσ.
June, το hmv ειναι μια ακομα καλη περιπτωση, αλλα στο μειον του ειναι τα μεταφορικα. Αν, παντως, βρει καποιος εκει προϊον φτηνοτερο απο το play, ας το παρει. Μιλαμε για αξιοπιστια, οχι χαβαλες. Παντως εχω καιρο να αγορασω απο εκει κι αν θυμαμαι καλα, διαβασα προσφατα οτι κλεινουν καταστηματα στην Αγγλια εξαιτιας της πτωσης πωλησεων.

Καλα το hmv δε το λες και χαβαλε καταστημα. Απο τα μεγαλυτερα στην Αγγλια ειναι.

Το οτι κλεινουν τα καταστηματα, δεν εχει καμια σχεση με το να αγορασει κανεις καποια απο τις προσφορες που εχει!

Δημοσ.

Καλα το hmv δε το λες και χαβαλε καταστημα. Απο τα μεγαλυτερα στην Αγγλια ειναι.

Το οτι κλεινουν τα καταστηματα, δεν εχει καμια σχεση με το να αγορασει κανεις καποια απο τις προσφορες που εχει!

Και που διαφωνησαμε; Εγραψα "Μιλαμε για αξιοπιστια, οχι χαβαλες"... Τι δεν καταλαβες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...